Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Nagyon szép az animáció, különösen a csillagrombolóknál, élmény nézni őket. Kallus ügynök irodáját pedig én is elfogadnám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. A Fejvadasz csajszinak mi a neve??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. (szerkesztve) A Fejvadasz csajszinak mi a neve??? Sabine Wren. És van saját topicja. Nézelődj "új husi", van mit! Szerkesztve: 2014. Szeptember 15. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Koszi!Komolyan "mondom" beneztem mindegyik topikba...megvakultam ugy nez ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Jól ellesznek a droidok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. R2-D2 vs. C1-10P Kérem, tegyék meg tétjeiket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. (szerkesztve) Én Artura fogadok annak ellenére hogy Chopper előnyhöz juthat a hazai pálya miatt. Szerkesztve: 2014. Szeptember 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Azért remélem lesz majd benne komolyság is, mert kezd kicsit sok lenni a humorból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Azért remélem lesz majd benne komolyság is, mert kezd kicsit sok lenni a humorból. Igen, csatlakozom. Amúgy ez a videó új cucc? Mintha valahogy a droidoknál gyengébb lenne a grafika a Rebels-től megszokottnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Igen, csatlakozom. Amúgy ez a videó új cucc? Mintha valahogy a droidoknál gyengébb lenne a grafika a Rebels-től megszokottnál. Ez nekem is feltűnt. Sokkal gyengébb a kész anyagnál. Ez valami korai cucc lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. A "Törött Szarv" (Broken Horn) nevű bűnszövetkezet feje is megkapta a kis adatlapját: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Végre többet is megtudtunk erről a karakterről. Elég jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. A német mozitúra reklámja. http://www.youtube.com/watch?v=bAvs4xMiFeA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Nem volt kellő lelkierőm megnézni a német szinkron csodáit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Nem csak neked! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Most akkor nálunk is lesz moziban? Lemaradtam valamiről? Vagy újabban a TV-csatornákhoz is jegy kell? Régen néztem ár TV-t, de csak nem fordult az elmúlt években ekkorát a világ... http://www.origo.hu/teve/20140829-oktoberben-jon-itthon-a-star-wars-sorozat.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Külföldön egyre nagyobb hagyománya van hogy bizonyos sorozatpremiereket moziba küldenek. Itthon nem tudom hogy pontosan mi a helyzet, de a Trónok harcánál tuti, hogy tavaly és idén is volt mozipremier és pont igy az origon lehetett rá jegyet nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Igen, én is erre gondolok, de hangot sem hallottam ilyen felől. A hír meg iszonyú szerencsétlenül és információ szegényen van megfogalmazva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Tényleg elég bénán van megírva ez a hír. Azt mindenesetre megtudtuk, hogy nálunk október 5 -én adja a TV. Két nap csúszás elég jó, de asszem mi már addigra sasolni fogjuk az eredeti verziót. Ennek a mozis cuccnak meg se füle se farka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. A bandavezérnek piszkos munkát végző droidjai vannak. A gyártójuk pedig a Nynfus Cor... a Holowan Laboratories. Grivi MagnaGuardjai is ott készültek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Bena a fejuk...pici is...mint egy telisapka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. (szerkesztve) Bena a fejuk...pici is...mint egy telisapka. Nekem sem tetszenek, de valószínüleg szempont volt a bizarrság a megalkotásukban. Szerkesztve: 2014. Szeptember 18. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Nekem viszont nagyon bejövős ez az új típus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Kicsit le vagyok maradva ez a Vizago nekem teljesen új. Az arckifejezéséből arra következtetek, hogy ő lesz majd a Rebels Hondója, aztán persze lehet köszönőviszonyba sem lesznek. A droidjai pedig praktikusak arra, hogy fénykarddal darabokra vágják őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Nekem tetszenek, az eredeti Cylonokra emlékeztetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. A bandavezérnek piszkos munkát végző droidjai vannak. Nekem ezek nem igazán jönnek be, de lehet, hogy egy idő után megszokom őket. A Super Battle Droidok se jöttek be elsőre, aztán megkedveltem őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Az Uránia Filmszínházban 23-án, azaz jövőhét kedden lesz a "Star Wars: Lázadók" premier előtti vetítése. A magyar Disney Channelen október 5-én (tehát mégis ekkor ), vasárnap 9:30-kor debütál a Star Wars: Lázadók - A lázadás szikrája. Ezt követően, október 19-től minden vasárnap, ugyanebben az időpontban érkeznek az új, szinkronos részek. forrás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Uhhuhuhuuu.Nagyon kiralyos! :vastaps: Ismetlesekrol tudunk valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Haladunk a korral, bár moziban nem bizti, hogy megnézném, ahhoz legalább olyan státuszúnak kéne lennie, mint a TCW mozi. Ennek ellenére nagyon kíváncsian várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.