Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon szép az animáció, különösen a csillagrombolóknál, élmény nézni őket. Kallus ügynök irodáját pedig én is elfogadnám :D

Hozzászólás ideje:

A Fejvadasz csajszinak mi a neve???

Sabine Wren. És van saját topicja. Nézelődj "új husi", van mit! ;)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Én Artura fogadok annak ellenére hogy Chopper előnyhöz juthat a hazai pálya miatt. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Azért remélem lesz majd benne komolyság is, mert kezd kicsit sok lenni a humorból. ;)

Igen, csatlakozom. ;)

Amúgy ez a videó új cucc? Mintha valahogy a droidoknál gyengébb lenne a grafika a Rebels-től megszokottnál.

Hozzászólás ideje:

A "Törött Szarv" (Broken Horn) nevű bűnszövetkezet feje is megkapta a kis adatlapját:

qrABEPf.jpg

Hozzászólás ideje:

Külföldön egyre nagyobb hagyománya van hogy bizonyos sorozatpremiereket moziba küldenek. Itthon nem tudom hogy pontosan mi a helyzet, de a Trónok harcánál tuti, hogy tavaly és idén is volt mozipremier és pont igy az origon lehetett rá jegyet nyerni.

Hozzászólás ideje:

Tényleg elég bénán van megírva ez a hír. Azt mindenesetre megtudtuk, hogy nálunk október 5 -én adja a TV. Két nap csúszás elég jó, de asszem mi már addigra sasolni fogjuk az eredeti verziót. :D Ennek a mozis cuccnak meg se füle se farka.

Hozzászólás ideje:

A bandavezérnek piszkos munkát végző droidjai vannak.

DXVCyug.jpg

A gyártójuk pedig a Nynfus Cor... a Holowan Laboratories. :D

Grivi MagnaGuardjai is ott készültek.

Hozzászólás ideje:

Bena a fejuk...pici is...mint egy telisapka.

Nekem sem tetszenek, de valószínüleg szempont volt a bizarrság a megalkotásukban.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Kicsit le vagyok maradva ez a Vizago nekem teljesen új. Az arckifejezéséből arra következtetek, hogy ő lesz majd a Rebels Hondója, aztán persze lehet köszönőviszonyba sem lesznek. A droidjai pedig praktikusak arra, hogy fénykarddal darabokra vágják őket. :D

Hozzászólás ideje:

A bandavezérnek piszkos munkát végző droidjai vannak.

Nekem ezek nem igazán jönnek be, de lehet, hogy egy idő után megszokom őket. A Super Battle Droidok se jöttek be elsőre, aztán megkedveltem őket.

Hozzászólás ideje:

Az Uránia Filmszínházban 23-án, azaz jövőhét kedden lesz a "Star Wars: Lázadók" premier előtti vetítése.

A magyar Disney Channelen október 5-én (tehát mégis ekkor :P ), vasárnap 9:30-kor debütál a Star Wars: Lázadók - A lázadás szikrája. Ezt követően, október 19-től minden vasárnap, ugyanebben az időpontban érkeznek az új, szinkronos részek.

forrás

Hozzászólás ideje:

Haladunk a korral, bár moziban nem bizti, hogy megnézném, ahhoz legalább olyan státuszúnak kéne lennie, mint a TCW mozi. Ennek ellenére nagyon kíváncsian várom.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.