ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 24. Február ??? Nem január ??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 24. Olvass vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 25. Hopp.Tényleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Vision of Hope preview: http://www.youtube.com/watch?v=M4yyd_mnjr4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Vision of Hope Szóval Kallus még Jabbázza a Ezra-t..Akkor mégsem volt szarkazmus a hangjában, hanem bevette? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Ekkora hülye nem lehet! Szerintem csak viccel. Mert ugye az igazi nevét nem tudja. Egyébként nagyon jó a részlet! Remélem nem Travis a Fulcrum!?!?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Szerintem se gondolja komolyan, Azt azért csak tudják a galaxisban ki az a Jabba meg, hogy hogy néz ki, sőt Ha jól emlékszem anno Ezra anno úgy mondta, hogy ő Jabba, a hutt az meg szemmel látható elsőre is, hogy Ezra nem egy hutt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 26. Habár én még mindig amellett vagyok, hogy Fulcrum az, akit sejtünk (aki a magyar szinkronból sejthető), de azt sem tartom kizártnak, hogy egyszerre több személynek kódneve a Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 27. Itt az új rész: Vision of Hope Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 27. Köszi, jó is volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 27. Habár én még mindig amellett vagyok, hogy Fulcrum az, akit sejtünk (aki a magyar szinkronból sejthető), de azt sem tartom kizártnak, hogy egyszerre több személynek kódneve a Fulcrum Ebben van valami. Az is lehet, hogy a Fulcrum valójában az egyik lázadó sejtnek a neve és az a bizonyos személy csak a közvetítőjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 30. 2. évados spoiler veszély! Itt és itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. 2. évados spoiler veszély! Itt és itt. Hm... az MSW-sek is idézik Freddie Prinze Jr. egyik tweet-jét, amiben azt írja, hogy "I cant wait for season 2 to start for you guys. We recorded nearly twice as many episodes" Először azt hittem, hogy valami számomra kevésbé ismert szlenget használ, de úgy látom hogy az anyanyelvi angolok is azt veszik ki ebből, hogy tán a második évadban majdnem kétszer annyi epizód lesz mint az elsőben. Hát úgy legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Vagy esetleg arra gondol, hogy neki lesz több szerepe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Nem, szerintem egyértelműen azt jelenti, amit írt, hogy közel 2x annyi epizód lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Vagy esetleg arra gondol, hogy neki lesz több szerepe. Mivel így is minden részben szerepel, ennél már tényleg csak akkor lenne több szerepe, ha minden rész rá fókuszálna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Valamikor Hondo is visszatér! http://makingstarwars.net/2015/02/hondo-ohnaka-coming-star-wars-rebels/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Szuper, de én Vizago -nak adnék több szerepet egyelőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Valamikor Hondo is visszatér! Abszolút örülök ennek a hírnek. Rendkívül ötletes, vagány és jól kidolgozott (és nem utolsó sorban saját) karaktere volt a TCW-nak. Kíváncsian várom mit hoz a Rebels-ben, de a készítőgárdából kiindulva remekül működhet itt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Ez valóban jó! Mondjuk akkor kezdhetek reménykedni megint szinkron téren, mert Hondo hangja volt az egyik legjobb és csodák-csodájára végig következetesen ugyanaz volt és a színés lubickolt a szerepben, ami szintén ritka, a sok szenvtelen semmilyen alakítás közt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. (szerkesztve) Minden másodperce arany, úgyhogy igenis szerepeltessék dögivel. Szerkesztve: 2015. Február 1. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Én is örülök, de igazat adok Odynak: ha már egyszer van függőben egy zsivány (Vizago), akkor először az ő karakterét mélyítsék, nehogy véletlenül a visszaköszönő szereplők az újak mélységének a rovására menjen. Bár mindent egybevéve, ettől azért nem tartok, ennél profibbak a készítők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Vizago szerintem eddig nem zavart olyan sok vizet, hogy mélyebbé kéne tenni a karakterét (eddig talán szerepelt úgy két percet az egész sorozatban?), mint mondjuk amilyen mély a karaktere Suginak. Azért nem kell mindenkit elmélyíteni szakadéki mélységekbe. De Vizago akár még "tettestársa" is lehetne Hondónak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Mert az ismerősökből sosem elég. Újabb érkezik a Call to Action c. részben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. WOW! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Titkon bíztam benne, és most azt mondom, YES! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Kézenfekvő, szükségszerű.. Ha találkozik Kanannal, az mondjuk adhat okot tippelni a Jedi sorsát illetően, ismerve a Vaderhez intézett álláspontját. De akkor itt már ne álljunk meg: Ifjú Luke-ot és öreg Bent is akarok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Ezzel a karakterrel szemben az ifjú Luke és öreg Ben szerintem abszolút nem szükségszerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Ezzel a karakterrel szemben az ifjú Luke és öreg Ben szerintem abszolút nem szükségszerű. Kötözködjek? Nem is állítottam. Én szeretném Őket (is)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.