csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. (szerkesztve) Ez egy 720p-s torrent(még nem ellenőriztem): http://yourbittorrent.com/torrent/7520354/star-wars-rebels-s01e13-720p-x264-batv-mkv.html szerk.: rendben van a link, akárcsak a rész! Szerkesztve: 2015. Március 3. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Azt a ro-hadt!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Azt a ro-hadt!!!!!!!!! Na mi van, tetszett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Nem volt rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Én csak késő este tudom majd megnézni, de alig bírom ki, hogy ne nézzek be a Fire Across the Galaxy topicba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Hát, én most néztem meg AUTOCAD órán. De, hát, hűha! Azt hiszem mindenkinek le fog esni az álla ettől a résztől! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Nos én sem bírtam ki, melóba megnéztem, és hát nem találok szavakat mennyire jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Nem volt rossz. Jaja, egynek elment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Egyre jobban szaporodnak alattam a tűk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Szodával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Egyesek fárasztóak.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. (szerkesztve) 113 epizódképe: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Most a starwars.com 14. résznek hívja ezt. Ki vagyok már gyomoridegileg... Szerkesztve: 2015. Március 3. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. (szerkesztve) Elírták az sw.com -on. Január óta nem ittam egy korty alkoholt se, de erre a részre szerintem töltök egy kis vöröset. Szerkesztve: 2015. Március 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Elírták az sw.com -on. Január óta nem ittam egy korty alkoholt se, de erre a részre szerintem töltök egy kis vöröset. De csak a rész után, hogy el tudd dönteni mennyit! Mert már a résztől megrészegülsz, nehogy sok legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. (szerkesztve) Hát srácok, én konkrétan besz*rtam. Szerkesztve: 2015. Március 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Viszont március 15-től magyarul is láthatjuk az 1. évadból a hátralévő epizódokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Az ősszel jön az Ahsoka és a Vader figura. Itt Ahsokának zöld a kardja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 3. (szerkesztve) Csoli! Köszi a guide képet! Viszont ha lehet mellőzd majd ezt a kepfeltöltést f*st. SZERK: egyébként érdemes megnézni a Rebels Recon legvégét is, mert egy rakat concept art -ot mutatnak a második évadból! Szerkesztve: 2015. Március 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Az ősszel jön az Ahsoka és a Vader figura. Itt Ahsokának zöld a kardja. Én nem bánnám, ha zöld lenne..Bár itt meg a markolat tűnik kör keresztmetszetűnek, pedig valójában ovális.. Csoli! Köszi a guide képet! Viszont ha lehet mellőzd majd ezt a kepfeltöltést f*st. Szívesen! A 2. évadnál marad a régi módszer, ígérem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 4. Dave Filoni üzenete a rajongóknak: "Everyone, The crew of Star Wars Rebels and I are blown away by your response to the finale. Thank you for all the kind words and support for the series, we all appreciate it. Nothing could have prepared us for the outpouring of emotion and cheers when Ahsoka Tano appeared. As someone who has watched over her character from the beginning, I was overwhelmed by the reaction. Little Soka has come a long way, and I think many fans have grown up right alongside her. I look forward to your continuing journey with her, as she attempts to guide our Rebel heroes in these dark and dangerous times. Remember, the Force will be with you, always." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Gyerekek! G...i jó rész volt! És Ashoka! Áááááá! Tudtam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Sam Witwer visszatér mint szinkronhang, a Rebelsben mint Palpatine lesz hallható. A Force Unleashed-ben már adta a hangját az Uralkodónak, szóval nem ismeretlen terep neki a karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Bár a TFU-s uralkodó ábrázolásról főleg rossz emlékeim vannak, a hangjával nem volt különösebben bajom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Ügyes lesz a Witwer gyerek! Jó volt már a Force unleashed-ben is. Tim Curry-nél jobb választás szerintem! Mondjuk, egy James Earl Jones és egy Frank Oz után beleférne Ian McDiarmid nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Hát, én nekem nem tetszett Witwer, mint Palpatine. Ian Abercrombie után szerintem remek választás volt Tim Curry, ezután Witwer, háááát... Majd meglátjuk, vagyis, majd meghalljuk. De azért a folytonosság jegyében jobb lett volna Curry. Ha már Bail, Tarkin és Ahsoka is a TCW-s hangján szólal meg, ő is maradhatott volna. Az SFportalon elkövettem egy első évados kritikát. Alul lehet értékelni is az évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Tim Currynek én is jobban örülnék, nagyon jól hozta Palpatine-t a TCW 6. évadában. Közben egy újabb ismert színész száll be a második évadba: http://www.tvgo.hu/cikk/884117_buffy_is_star_wars_sztar_lesz Jó írás Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. (szerkesztve) Interjú Filonival Ahsoka és Vader visszatérésével kapcsolatban. Egyébként örülök, hogy Witwer lesz Palpatine. Szerintem ez alapján még öreg Obi-Wannak is elmenne: http://www.youtube.com/watch?v=bRMkwWO2vuU Szerkesztve: 2015. Március 5. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. SZERK: egyébként érdemes megnézni a Rebels Recon legvégét is, mert egy rakat concept art -ot mutatnak a második évadból! Eszement jól mutatnak! Az is nagyon tetszik amit a stábtagok mondanak a második évadról (rakás új bolygó és szereplő, még drámaibb lesz, Vader büntetni fog). Remélem már csak pár hónap és indul a második menet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Április végén levetítik a Celebrationön a nyitó epizódot! Ősszel az EPVII lesz a fókuszban. Jó lenne egy gyors második évados premier. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 5. (szerkesztve) Ha már Gravon említette az öreg Obi-want: Remélem a Rebels nem hagyja ki a ziccert és megtudjuk, hogy honnan is tudja pontosan Kenobi Anakin személyleírását és állapotát. Valószínüleg közvetlenül nem találkozhatnak, de mégis úgyérzem, egy picit körüljárható a téma. Láthatná egy hologrammon, vagy valami. Röviden: szeretném, ha Obi-wan szerepelne még! Szerkesztve: 2015. Március 5. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.