Rog Hozzászólás ideje: 2022. Július 4. Hozzászólás ideje: 2022. Július 4. A DEADLINE szerint a forgatás mostanában Olaszországban a Brion Tomb-nál zajlik és a forgatás nagy része július huszonegyedikétől állítólag Budapesten kezdődik. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Július 15. Hozzászólás ideje: 2022. Július 15. A svájci Souheila Yacoub kapta Shishakli szerepét. 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 3. Florence Pugh készül a szerepre: 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 4. De sz*r lehet így a munkára készülni. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Október 12. Hozzászólás ideje: 2022. Október 12. Új időpontot kapott a második rész bemutatója. 2023 november 17 helyett 2023 november 3. 4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. December 4. Hozzászólás ideje: 2022. December 4. Forgatási fotó: 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. December 12. Hozzászólás ideje: 2022. December 12. Vége a forgatásnak. 1 4 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Nos, 4 hónappal később jó rájönni, hogy kész a Dűne 2 1 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Jobb később mint soha. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Dune: Part Two photos 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Ennek a gyereknek semmi karizmája nincs. Nehéz elhinni, hogy tömegek követik, és nem röhögnek egy jót rajta. Már az első résznél is ez az érzésem volt, de most realizálódott a felismerés. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. A sztori szerint kéne hogy legyen egy időugrás is, de ahogy látom, nem törődtek vele, hogy idősítsenek a kölykön Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Annyi férfiasság van benne, mint Elton John-ban. Totál hiteltelen. Anno Kyle MacLachlan-ről el tudtam hinni, hogy valami mocorog benne. De ez az emos srác nagyon nem működik ilyen hatalmas vezető szerepben. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Dűne messiása Spoiler Hát én se látom benne a jövő tömeggyilkosát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. 17 perccel korábban, Yoda József írta: A sztori szerint kéne hogy legyen egy időugrás is, de ahogy látom, nem törődtek vele, hogy idősítsenek a kölykön Kb. 2 év ugrás van, nincs szükség a színészek idősítésén, nem mellékesen 3 év telt el a két forgatás között. A könyvbeli karakter pedig jóval fiatalabb. 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Anno Kyle MacLachlan-ről el tudtam hinni, hogy valami mocorog benne. Kyle MacLachlantől bennem is mocorog valami, méghozzá általában az ebéd. Mondjuk akárhányszor, ha meglátom, nem kell abban az ótvar Dűnének csúfolt moslékban szerepelnie. Bár ezt a Pault sem bírom, szerintem is hiányzik belőle a karizma, ugyanakkor az első filmben voltak jó pillanatai. Megvillantak benne a könyvbeli Paul jellemvonásai. De eddig szerintem a legjobb Alec Newman volt, még úgy is, hogy jóval öregebben alakította a karaktert, mint a könyvbéli eredeti (Paul ugye a könyv elején még csak 15 éves, a végén meg 17, szóval, hogy nem egy karizmabomba, még nem feltétlen rossz, sőt inkább így karakterhű). De majd meglátjuk a teljes filmben, amikor kibontakozhat a színészi játéka. Amúgy is, inkább azért követték, mert vallási jelkép volt, a megváltó, szóval a seregei inkább vallási fanatikusok voltak, akiknek a karizma amúgy sem számít sokat. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. 24 perccel korábban, MissKarrde írta: Kb. 2 év ugrás van, nincs szükség a színészek idősítésén, nem mellékesen 3 év telt el a két forgatás között. A könyvbeli karakter pedig jóval fiatalabb. Igen, valóban, de emlékeim szerint a könyv úgy írta le a változást, hogy az igen szembetűnű volt. Itt ennek nyoma sincs, ahogy az apja vonásainak sem, pedig azt is kiemelték a könyvben. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Egy kisebb szakáll vagy párnapos borosta, meg rövidebb haj lehet sokat dobna az összképen. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Bár ezt a Pault sem bírom, szerintem is hiányzik belőle a karizma, ugyanakkor az első filmben voltak jó pillanatai. Megvillantak benne a könyvbeli Paul jellemvonásai. Én csak a film jövetelének hírére olvastam az első könyvet, s már tudtam, hogy Timothée Chalamet fogja játszani Pault, így olvasás közben már eleve ilyennek képzeltem el a karaktert. Egyébként a srác jó színész, igaz, eddig azért nagyon más zsánereket játszott, de hát Paul Atreides nem is egy mindennapi karakter, bárki számára nagy kihívást lenne, pont mert látszólag egy törékeny testalkatú fiatal srác, miközben vasakarata van. Na erről kell a színésznek minket is meggyőznie. Már várom. Jó volt az első film, de a lényeg most jön. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Hozzászólás ideje: 2023. Május 4. Szerettem a könyveket, bár nekem a vége nagyon összecsapott lett, viszont ahogy a film első részében, legalább itt is kapunk látványos akciót majd, nem úgy mint a könyvekben. "Készüljünk a harcra!!" - Kövi oldal - *Vége a harcnak. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 30. Hozzászólás ideje: 2023. Június 30. 20 órával ezelőtt, RacerX írta: Határozottan ígéretes! 1 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Július 8. Hozzászólás ideje: 2023. Július 8. Állítólag a második rész a jelenlegi vágása szerint 195 perces. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 8. Hozzászólás ideje: 2023. Július 8. Kevés! Legyen 240 perces. Akkor pont ráfér egy videókazettára. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Július 9. Hozzászólás ideje: 2023. Július 9. LP-ben vagy SP-ben? 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 4. Úgy hírlik hogy eme év november negyedikéjén lesz a bemutató. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 24. A Dűne 2. részét eltolták egészen 2024. március 14-ig. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy a stúdiók nem igen akarják megoldani az írók és a színészek ügyét... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.