Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Hozzászólás ideje: 2013. December 18. Pontosan két év múlva ilyenkor már valamelyik Plázában leszünk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Hozzászólás ideje: 2013. December 19. 730 nap és csökken! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Bár kicsit messze van még a premier, én azért már létrehozom ezt a topikot mert bizony az idő előrehaladtával jönnek majd a szervezések/szerveződések is. Ki, mikor és hol fogja megnézni? Mi a fórum részéről biztos összegyűlünk egy éjféli megtekintésre. A hely kérdéses még. Duna? WestEnd? Egyébként ha IMAX -ban lesz akkor nem tudom hogy tudunk majd szerezni jegyet az éjféli premierre. Szerintem sehogy. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Mikor és hol? Éjféli premier ezzel a csapattal a legjobb helyen. Ez nem kérdés. Senki mással. Szerintem az IMAX sem lenne megjátszhatatlan. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Nélkülem nem mész annyi szent. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Mikor és hol? Éjféli premier ezzel a csapattal a legjobb helyen. Ez nem kérdés. Senki mással. Szerintem az IMAX sem lenne megjátszhatatlan. Az éjfélire biztos, hogy protekció kellene. Bár ha lenne oldie egyszerűbb dolgunk lenne a rendeléssel. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Végülis az ep.3-al is megcsiptük. Ha jól emlékszem akkor a városban az a Duna Plázás terem volt a legnagyobb, ahol voltunk. Jó messze van még egyébként de mindenképp úgy képzelném, hogy jó pár órával elötte találkozunk és egy kis fórumos tali/rákészülés lenne mielött beülünk. Kicsit hasonlóan mint múltkor csak most a fel alá járkálás helyett be is ülhetnénk valahová Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. December 19. (szerkesztve) Akkoriban még elég rutintalanok voltunk ráadásul akkor találkoztunk először. Szerencsénk is volt, mert az sw.hu fórumán bebiztosíthattuk a jegyünket. Így volt ugye? Az EPVII előtt pár órával pedig egyértelműen össze kell gyűlnünk és hangolódnunk. Szerkesztve: 2013. December 19. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Én már alig várom. Oldie majd elintézi a jegyvásárlást az IMAX-ban. Addig csak megbékél. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Nem akarok beleszólni, de én a Duna Plazába tudnék protekciót... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Wilde ezt előre is köszi! Ezt majd észben tartjuk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Mondjuk nem konkrétan a Duna Plázába, de lehet, hogy egy-két szálat én is meg tudnák ráncigálni az éjféli premier foglalásának érdekében (attól függően hol és ki szervezi, bár erre van egy jó tippem). Persze ez még nagyon a jövő zenéje. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Mindenesetre jó tudni, hogy több lehetőségünk is lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Én ott leszek az éjféli vetítésen veletek, ez nem kérdés! És tetszik az előzetes ráhangolódás ötlete is. Hogy melyik moziban, az kevésbé érdekel. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Reménység szerint ezúttal én is tudok majd csatlakozni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Minél többen leszünk annál jobb lesz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Hozzászólás ideje: 2013. December 19. Ha megéljük, ott leszünk mind. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Én is szeretnék ott lenni, már alig várom. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Életem első SW mozizása, méghozzá a fórum közösségével..! Ki nem hagynám a világ összes kicséért sem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Mikor és hol? Éjféli premier ezzel a csapattal a legjobb helyen. Ez nem kérdés. Senki mással. Szerintem az IMAX sem lenne megjátszhatatlan. Egyetértek A helyet pedig meglátjuk, nem vagyunk mi sem teljesen elveszett báránykák rendelés tekintetében. Előtte a tali pedig kötelező, majd kinézünk egy helyet, ahol érdemes pár órát eltölteni Na persze a Katica metró mellett van, és a metró elég sokáig közlekedik Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Avatarnál már majdnem összejött a közös mozizás... Remélem most veletek nézhetem meg először a filmet éjfélkor. Ha nem bánjátok Válasz
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Hozzászólás ideje: 2013. December 20. Ha épp úgy bonyolítanám a dolgokat, hogy előtte ismerőslátogatás... Két év még hosszú idő, de talán sikerül majd jókor jó helyen lenni. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Sziasztok! Ide sem írtam még, épp itt az ideje. Mehetek én is veletek a moziba? Éjfélkor úgy sem voltam még moziban. Nem tudom hogy fogok hazakeveredni, de az SW-ért MINDENT. (talán rendelek taxit? ) Na, mehetek (majd) én is veletek megnézni az sw7-et? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Szerintem jöhetsz, mint ahogy bárki aki odajön majd. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Mi lesz , ha olyan durván jó hangorgánumú angol színészek lesznek a filmbe, hogy kötelező lesz feliratosan nézni? Mégis mennénk IMAX3D-be? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Nálam a feliratos verzió játszik csak. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Nálam is, de biztos vagyok benne, hogy szinkronosan is meg fogom nézni utána. Meg még párszor feliratosan. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. 4DX verziót senki se próbálja be? Milyen szagok lehetne a Cantina bárban? Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. (szerkesztve) Hát, én a Thor: sötét világ c. filmet láttam 4D-ben. Nem voltam tőle elragadtatva. Az IMAX sokkal jobb. Majdnem a legfelső sorban ültem, a szagog sehogynem jöttek fel, a szék mozgása nem nagyon volt szinkronban a filmmel, és annyira rezegtek, hogy hiába mentem el előtte wc-re, 10 perc után már ki kellet mennem a wc-re. De ha az új sw-t mindenféleképpen 4DX-ben akarjátok megnézni, nincs ellenvetésem. (feltéve, ha 4D-ben lesz) Szerkesztve: 2014. Január 26. - Rajmesz Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.