Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Van némi esély, hogy megkegyelmez a Disney, és nálunk is 18-án lesz? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Én is kaptam a Star Wars Klubtól hírlevelet, amiben december 24-ét jelölik meg a premier napjának. Ez akkor gondolom azt jelenti, hogy az éjféli premier 23-án 0 órakor lesz. Nem egy jó időpont. Másnap karácsony este, annak összes előzetes készülődésével. Elég vacak lesz hulla fáradtan ünnepelni. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ezt nagyon szomorúan olvasom. De vajon a Star Wars Klub a Disney szankcióval számolva saját kútfőből küldte ezt vagy hivatalos információ alapján? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. http://www.imdb.com/title/tt2488496/releaseinfo Ukrajnába, Szlovákiába ki jönne? Vagy ha már lúd: Olaszországba? Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Az imdb még nem írja a magyar bemutatót, eszerint még semmi sem biztos és van esély a világpremierre. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Mondjuk ez a karácsony elötti este tényleg gáz. Főleg a háziasszonyoknak. Mert én mondjuk ráérek délután is felkelni 24.-én. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hát jó lenne ha Disney elő Karácsonyi ajándéknál eltörölné a büntit, elég ha csak ennél a filmnél a Marvel filmeket nyomhatná továbbra is csúszással Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ha valóban 24-én lesz, akkor szinte biztos, hogy nem tudok menni a közös premier nézésre Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ez mos komoly?23.éjfél? Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ez mos komoly?23.éjfél? Még mindig jobb, mint a 24 éjfél... éjféli mise helyett éjféli SW lenne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Igazából én a hetes csúszást érzem szomorúnak, még akkor is, ha számomra a 24-i premier egyébként jobb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Irdatlan nagy f@szság ez az időpont! Remélem harcolni fognak a forgalmazónál! Nonszensz! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Bármikor is lesz, én azt hiszem meg tudom oldani. Necces, de egy életben egyszer belefér. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Irdatlan nagy f@szság ez az időpont! Remélem harcolni fognak a forgalmazónál! Nonszensz! Nézd a pozitív oldalát!! A legjobb karácsonyi ajándék!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Természetesen én is meg fogom oldani. De azért mégis... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Nálam még annál is neccesebb. De még nem voltam SW éjféli vetítésen, most muszáj lesz megoldani valahogy. Majd előző délután alszom, vagy ilyesmi. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Csak tesztelik az elszántságunkat. Őszintén szólva, ilyen bizonytalanság mellett nem tudom eldönteni, hogy nekem menne-e a 23-ai vetítés, szóval jobb lenne mihamarabb épkézláb infót kapni a mélyen tisztelt illetékesektől. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Irdatlan nagy f@szság ez az időpont! Remélem harcolni fognak a forgalmazónál! Nonszensz! Sajnos eleve nem egy egyszerű művelet felmennem Nyíregyházáról. 24-e környékén meg szinte biztos, hogy nem fog összejönni. Szóval ha lehetséges én is verném a tamtamot az illetékeseknél. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Szerintem azért várjuk ki a végét, egyelőre még nem jött semmilyen hivatalos megerősítés ezzel kapcsolatban. Én sem örülnék neki, ha csúsztatva lenne, de, ha a Lajtától nyugatra nincsen szankció, akkor én átmennék Ausztriába megnézni a filmet a világpremierrel egy időben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Wilde tesó! Lépj közbe. Remélem ez csak a Bartha hülyesége megint. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ez az egész "hír" kizárólag a Bartha Zoltántól származik? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Szerintem azért várjuk ki a végét, egyelőre még nem jött semmilyen hivatalos megerősítés ezzel kapcsolatban. Én sem örülnék neki, ha csúsztatva lenne, de, ha a Lajtától nyugatra nincsen szankció, akkor én átmennék Ausztriába megnézni a filmet a világpremierrel egy időben. Ha erre kerülne a sor, én szívesen segítek a szervezésben, ismerem a terepet Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Én is mennék Ausztriába de csak eredeti hang + angol felirat kombináció esetén. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Én is mennék Ausztriába de csak eredeti hang + angol felirat kombináció esetén. Ezzel én is így vagyok, de nem tudom mennyi esély van rá, hogy lesz ilyen verzió. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Én is mennék Ausztriába de csak eredeti hang + angol felirat kombináció esetén. Arra sajnos nincs esély. Vagy teljesen eredeti verzióban adják a filmeket, vagy (nagy ritkán) német felirattal. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Horvát / szerb időpontot még nem is tudunk, Romániában 18-a. Nekem igazából a horvát lenne a legegyszerűbb. Esetleg Olaszország, és akkor egy kalap alatt a Como-i tavat is megnézzük a téli pompájában Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Szerintem OV-t biztos adnak mondjuk Bécsben. Ha erre kerülne a sor, én szívesen segítek a szervezésben, ismerem a terepet Előre is köszi, bár egyelőre még várjuk meg, hogy kiderüljön a hivatalos álláspont. Lehet, hogy nem is lesz csúszás... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ez az egész "hír" kizárólag a Bartha Zoltántól származik? Mint alább kiderül, igen. Tőle származik. Ha kiderül, hogy feleslegesen keltette a feszültséget szerintem ideje lenne eltávolítani az SW közeléből. Nem létezik, hogy a legkoszosabb putriban is 18. -a a premier napja csak nálunk csúszik majd egy hetet!!!! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Legkoszosabb putri = Lengyelország? Görögország? (oké, náluk tényleg nem az utcai higiéné a csúcs) Oroszország? Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Nem létezik, hogy a legkoszosabb putriban is 18. -a a premier napja csak nálunk csúszik majd egy hetet!!!! A baj az, hogy azokra a "putrikra" nem pikkel a Disney. Csak nálunk csúsztatnak szándékosan, csak nálunk vonultak ki a BD piacról... De azért talán ezzel a címmel kivételt tesznek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.