Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is kaptam a Star Wars Klubtól hírlevelet, amiben december 24-ét jelölik meg a premier napjának. Ez akkor gondolom azt jelenti, hogy az éjféli premier 23-án 0 órakor lesz.

Nem egy jó időpont. :( Másnap karácsony este, annak összes előzetes készülődésével. Elég vacak lesz hulla fáradtan ünnepelni.

Hozzászólás ideje:

Ezt nagyon szomorúan olvasom. De vajon a Star Wars Klub a Disney szankcióval számolva saját kútfőből küldte ezt vagy hivatalos információ alapján? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Az imdb még nem írja a magyar bemutatót, eszerint még semmi sem biztos és van esély a világpremierre.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk ez a karácsony elötti este tényleg gáz. Főleg a háziasszonyoknak. Mert én mondjuk ráérek délután is felkelni 24.-én. :D

Hozzászólás ideje:

Hát jó lenne ha Disney elő Karácsonyi ajándéknál eltörölné a büntit, elég ha csak ennél a filmnél a Marvel filmeket nyomhatná továbbra is csúszással :)

Hozzászólás ideje:

Ez mos komoly?23.éjfél? :angry::facepalm:

Még mindig jobb, mint a 24 éjfél... éjféli mise helyett éjféli SW lenne. :peace:

Hozzászólás ideje:

Irdatlan nagy f@szság ez az időpont! Remélem harcolni fognak a forgalmazónál! Nonszensz!

Nézd a pozitív oldalát!! A legjobb karácsonyi ajándék!!! :)

Hozzászólás ideje:

Nálam még annál is neccesebb. :P De még nem voltam SW éjféli vetítésen, most muszáj lesz megoldani valahogy. Majd előző délután alszom, vagy ilyesmi.

Hozzászólás ideje:

Csak tesztelik az elszántságunkat. :D Őszintén szólva, ilyen bizonytalanság mellett nem tudom eldönteni, hogy nekem menne-e a 23-ai vetítés, szóval jobb lenne mihamarabb épkézláb infót kapni a mélyen tisztelt illetékesektől.

Hozzászólás ideje:

Irdatlan nagy f@szság ez az időpont! Remélem harcolni fognak a forgalmazónál! Nonszensz!

Sajnos eleve nem egy egyszerű művelet felmennem Nyíregyházáról. 24-e környékén meg szinte biztos, hogy nem fog összejönni. :( Szóval ha lehetséges én is verném a tamtamot az illetékeseknél.

Hozzászólás ideje:

Szerintem azért várjuk ki a végét, egyelőre még nem jött semmilyen hivatalos megerősítés ezzel kapcsolatban. Én sem örülnék neki, ha csúsztatva lenne, de, ha a Lajtától nyugatra nincsen szankció, akkor én átmennék Ausztriába megnézni a filmet a világpremierrel egy időben.

Hozzászólás ideje:

Szerintem azért várjuk ki a végét, egyelőre még nem jött semmilyen hivatalos megerősítés ezzel kapcsolatban. Én sem örülnék neki, ha csúsztatva lenne, de, ha a Lajtától nyugatra nincsen szankció, akkor én átmennék Ausztriába megnézni a filmet a világpremierrel egy időben.

Ha erre kerülne a sor, én szívesen segítek a szervezésben, ismerem a terepet :)

Hozzászólás ideje:

Én is mennék Ausztriába de csak eredeti hang + angol felirat kombináció esetén.

Ezzel én is így vagyok, de nem tudom mennyi esély van rá, hogy lesz ilyen verzió.

Hozzászólás ideje:

Én is mennék Ausztriába de csak eredeti hang + angol felirat kombináció esetén.

Arra sajnos nincs esély. Vagy teljesen eredeti verzióban adják a filmeket, vagy (nagy ritkán) német felirattal.

Hozzászólás ideje:

Horvát / szerb időpontot még nem is tudunk, Romániában 18-a. Nekem igazából a horvát lenne a legegyszerűbb. Esetleg Olaszország, és akkor egy kalap alatt a Como-i tavat is megnézzük a téli pompájában :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem OV-t biztos adnak mondjuk Bécsben.

Ha erre kerülne a sor, én szívesen segítek a szervezésben, ismerem a terepet :)

Előre is köszi, bár egyelőre még várjuk meg, hogy kiderüljön a hivatalos álláspont. :) Lehet, hogy nem is lesz csúszás...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez az egész "hír" kizárólag a Bartha Zoltántól származik?

Mint alább kiderül, igen. Tőle származik. Ha kiderül, hogy feleslegesen keltette a feszültséget szerintem ideje lenne eltávolítani az SW közeléből. Nem létezik, hogy a legkoszosabb putriban is 18. -a a premier napja csak nálunk csúszik majd egy hetet!!!!

Hozzászólás ideje:

Nem létezik, hogy a legkoszosabb putriban is 18. -a a premier napja csak nálunk csúszik majd egy hetet!!!!

A baj az, hogy azokra a "putrikra" nem pikkel a Disney. Csak nálunk csúsztatnak szándékosan, csak nálunk vonultak ki a BD piacról... :(

De azért talán ezzel a címmel kivételt tesznek. :clap2:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.