mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Május 15. Hozzászólás ideje: 2015. Május 15. Na pontosan ez az amit én nem bírnék ki Hogy a "mértékadók" újságírói lássák a filmet, én meg nem. Pedig pont ez lesz. 19-én már jönnek majd a cikkeikkel. De hogy hol a toszba láthatják szinkronosan hamarabb,mint mi? Külön nekik levetítik előre? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Május 15. Hozzászólás ideje: 2015. Május 15. (szerkesztve) Ja... sajtóvetítés. Mint általában. Vagy elmennek külföldiába megnézni, vagy átvesznek majd egy külföldi cikket, stb... Szerkesztve: 2015. Május 15. - Darth Riddick Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Május 16. Hozzászólás ideje: 2015. Május 16. Hóóó, ha jól sejtem, van egy tényleg mértékadó tag itt a fórumon akinek újságírói végzettsége van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 16. Tényleg! Lehet, hogy Bomarr meg tudja nézni magyar premier előtt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Május 16. Hozzászólás ideje: 2015. Május 16. Nem is tudom, ha azt nézzük, hogy ki milyen típusú cikkeket ír, Dzséjt előbb jut el egy filmvetítésre Aztán a fene tudja, hátha mindketten simán esélyesek lehetnek Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 16. Hozzászólás ideje: 2015. Május 16. Gazdasági újságíróknak sajnos nem osztanak mozijegyeket, úgyhogy én ebből a körből kimaradok Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 17. Hozzászólás ideje: 2015. Május 17. Gazdasági újságíróknak sajnos nem osztanak mozijegyeket, úgyhogy én ebből a körből kimaradok Én viszont lehetséges, hogy nem. Minden nagyobb premierre kapom a meghívókat - sőt, a Corvin minden sajtóvetítésre meghív már. Sokszor kihagyom, mert azért Pest messze van, de az ep7-re a tengert is átszelném. Plusz, addigra talán már Pesten is fogok lakni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 17. Gazdasági újságíróknak sajnos nem osztanak mozijegyeket, úgyhogy én ebből a körből kimaradok Gazdasági szempontból nem lehet vizsgálni egy ilyen filmet? Nem hiszem el... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Ahhoz nem kell feltétlenül látni Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Sajnos ez a helyzet. Gazdasági szempontból írtam én már filmekről meg TV-sorozatokról egyaránt de emiatt sajnos még senki nem akart bedugni a premierekre Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. És ha lenne lehetőség elmennél? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Most azt mondanám, hogy mindenképp szeretném rajongó társakkal látni először, de aztán fene tudja... lehet ha valaki a kezembe nyomná a jegyet elcsábulnék Egyébként a magam részéről úgy döntöttem, hogy hanyagolom a külföldi premiert. Itthon fogom nézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Na ennek nagyon örülök Bomarr! Szerintem így lesz az igazi. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Hozzászólás ideje: 2015. Május 18. Csatlakozom a türelemjátékosok közé, legfeljebb kiköttetjük az áramot egy hétre. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. És egész héten szabi, hogy ne kelljen kimozdulni a lakásból Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Én dec. 21-től megyek szabira két hétre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 25. Közben befutott egy ígéret miszerint Wallatos is jön majd velünk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Május 25. Hozzászólás ideje: 2015. Május 25. Vele igazi csemege lenne találkozni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 25. Az biztos! Reméljük, hogy valóban összejön így a premier. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Május 27. Hozzászólás ideje: 2015. Május 27. Hát hogy az elmúlt öt évben nem találkoztam vele, az biztos. De talán inkább tíz. .....Találkoztam vele egyáltalán? Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Július 4. Hozzászólás ideje: 2015. Július 4. Lehet, hogy egy ici-picit korai még a kérdés, de mikor lehet jegyet foglalni a premierre? Melyik a legkorábbi időpont, amikor a mozi(k) azt mondja(ák), hogy "innentől kezdve lehet jegyet foglalni!"? Csak azért, mert szerintem semmi perc alatt elfogynak a jegyek és szeretnék ott lenni a legelső vetítésnél. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Július 4. Ezt inkább a forgalmazótól kérdezd. Itt bajosan kapsz rá választ. Válasz
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Július 11. Hozzászólás ideje: 2015. Július 11. A Mozikban már ott vannak a Plakátok meg a Poszterek. De még jegyet nem lehet kapni rá. Bár én is lefoglaltam volna már réges régen Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hogyaztaabüdösjóuristenit!!!!!! A Star Wars: Az ébredő Erő a magyar mozikba is december 18-án jön. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Állítólag mégis a világpremierrel egyidőben lesz!!!! https://www.facebook.com/VOXmozimagazin Ez jó hír. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Na pont most akartam én is berakni ezt a nagyszerű hírt! Ezzzzazzz...! Más reakcióm most alig akad Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Ez azzzz!!! Na ez aztán a jó hír. Azért a SW csak más kategória, mint a Marvel filmek meg a többi. Tényleg kínszenvedés lett volna az az egy hét Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. YES! Az USA premierrel lesz egy időben, tehát péntek hajnalban? Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Épp most olvastam, beakartam linkelni, de látom megelőztetek Szuper hír, ez most igazán feldobott, de hát kit nem? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.