Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szóval december 17-én csütörtök este már javában alapozunk majd a közelgő TFA éjféli premier apropóján.

Szuper lesz!

Remélem körvonalazódik majd a program, hogy is lesz aznap este a menetrend :)

Hozzászólás ideje:

De jó, hogy nem kell utazni!

Én akkor ott leszek, tervezem kamerával is megörökíteni az eseményt. (Nem a filmet, hogy még egy büntetést kapjon Magyarország:))

Hozzászólás ideje:

Kár, hogy novemberben és decemberben (karácsonyig) a forgalom miatt a szabadság nálunk tabu, betegnek lenni pedig "erősen megfontolandó", így fogalmam sincs, mit kezdjek ezzel a dátummal. :para::|

A december közepe nálunk is tabu, szóval én munka után indulok fel Pestre, pénteken pedig nyitott szemmel fogok szinte aludni a monitor előtt, már ha lesz éjféli premier. Valószínűleg haza sem megyek, hanem Pestről egyből irány a meló. Viszont annyi előnye lesz a "pénteki" premiernek, hogy csak a pénteket kell valahogy átvészelni, ami amúgy is picivel rövidebb nap :)

Remélem, nem pénteken reggel lesz az első vetítés, mert azt nem tudom, hogyan fogom megoldani... :para:

Hozzászólás ideje:

A leveleink hatására gondolták meg magukat. :D

Vagy csak megjött a jobbik eszük. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

De jó, hogy nem kell utazni!

Én akkor ott leszek, tervezem kamerával is megörökíteni az eseményt. (Nem a filmet, hogy még egy büntetést kapjon Magyarország:))

Ez remek hír! Mennyivel más lesz ez mint a 2005 -ös? :D Nagy perspektívákat nyit ez a lehetőség. :)

Hozzászólás ideje:

Még csak most értem utol az utóbbi napok híreit. Nem is kell mondanom, "ez engem is meglepett, de kellemesen." Úgy örülök, hogy az első közös élményemet a fórumtagokkal nem szabotálja a Didney. :D

Hozzászólás ideje:

Úgy tűnik nem kell Bécsbe utaznom. :D

Ha beférek közétek a moziba jövök én is. Meg könnyen lehet, hogy hozok még 1-2 embert. :)

Már csak egy kérdésem van: Ugye 3D-be megyünk? Továbbá egy valamit nem értek. Az angol teaserben az van írva, hogy 3D és Imax3D. De a szinkronos előzetesben csak sima 3D-t írt. Kérdem: most akkor nézhetjük Imax-ben vagy nem? Remélem igen. És itt van egy kis paradoxon is. Az előzetest Imax-ben láttam, tehát ebből következik, hogy az egész film lesz Imax-ben, viszont a szinkronos előzetes végén csak 3D-t ír, azt nem, hogy Imax...

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Szerintem lesz IMAX verzió, csak az a kérdés nálunk lesz-e?

Hát miért ne lenne? Csak le kell szinkronizálni azt jó napot. Különben meg ha a szinkronos teaser Imax-ben volt, akkor gondolom a film is az lesz.

Hozzászólás ideje:

Olvasni, hogy fantasztikusan sikerültek az IMAX kamerával felvett jelenetek.

Én először a legnagyobb vásznon, a legjobb hangerővel felszerelt teremben szeretném látni.

De persze úgyis a többség dönt :)

Hozzászólás ideje:

2005-ben is a fórumosokkal néztem meg az ep3-at éjfélkor a Duna Plázában. :) Természeten feliratosan. Ezt is a fórumosokkal szeretném majd... :)

Hozzászólás ideje:

Hát, ha Ti feliratosan szeretnétek, akkor rám sajnos ne számítsatok. :( Én személy szerint szinkronosan szeretném, Imax-ben, ha nem lesz Imax, akkor sima 3D-ben.

Hozzászólás ideje:

Sose értettem,miért jó az, ha egy régóta várt filmet úgy nézi meg valaki először,hogy közben folyton olvasgatnia kell a képernyő alját. Közben lehet.hogy lemaradsz dolgokról, mert nem látod, mi történik. Én nem olvasgatni megyek Star Warst, hanem NÉZNI... kikapcsolt aggyal és tele alsóneművel... :peace: A szinkronhangok is elég jók már ahhoz, hogy vissza adják az eredeti feelinget szerintem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.