MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Szuper!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Fantasztikus!!! Vajon tényleg győztek a számok? Hangosan felkiáltottam örömömben. Jaj de jó lesz így nézni!!! Remélem az éjféli premiert se hagyják ki. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Szóval december 17-én csütörtök este már javában alapozunk majd a közelgő TFA éjféli premier apropóján. Szuper lesz! Remélem körvonalazódik majd a program, hogy is lesz aznap este a menetrend Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Az még nagyon sok mindentől függ. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Fantasztikus!!! Vajon tényleg győztek a számok? Hangosan felkiáltottam örömömben. Jaj de jó lesz így nézni!!! Remélem az éjféli premiert se hagyják ki. A leveleink hatására gondolták meg magukat. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Remek hír! Kár, hogy novemberben és decemberben (karácsonyig) a forgalom miatt a szabadság nálunk tabu, betegnek lenni pedig "erősen megfontolandó", így fogalmam sincs, mit kezdjek ezzel a dátummal. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Na rz jó hír. Mégse olyan közel lesz karácsonyhoz. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Ez az, nincs is jobb dolog mint erre a hírre hazaérni melóból!!!!! Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. De jó, hogy nem kell utazni! Én akkor ott leszek, tervezem kamerával is megörökíteni az eseményt. (Nem a filmet, hogy még egy büntetést kapjon Magyarország:)) Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Ez egy fantasztikus hír. Valószínűleg engemet majd úgy kell kitámogatni a moziból, annyira a film hatása alatt leszek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Kár, hogy novemberben és decemberben (karácsonyig) a forgalom miatt a szabadság nálunk tabu, betegnek lenni pedig "erősen megfontolandó", így fogalmam sincs, mit kezdjek ezzel a dátummal. A december közepe nálunk is tabu, szóval én munka után indulok fel Pestre, pénteken pedig nyitott szemmel fogok szinte aludni a monitor előtt, már ha lesz éjféli premier. Valószínűleg haza sem megyek, hanem Pestről egyből irány a meló. Viszont annyi előnye lesz a "pénteki" premiernek, hogy csak a pénteket kell valahogy átvészelni, ami amúgy is picivel rövidebb nap Remélem, nem pénteken reggel lesz az első vetítés, mert azt nem tudom, hogyan fogom megoldani... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Darth Krande vs Dzséjt fénykard párbaj remélem most is lesz, mint 2005-ben Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Reménykedni lehet... Sajnos a Jedi felszerelésem tíz éve kinőttem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. A leveleink hatására gondolták meg magukat. Vagy csak megjött a jobbik eszük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. De jó, hogy nem kell utazni! Én akkor ott leszek, tervezem kamerával is megörökíteni az eseményt. (Nem a filmet, hogy még egy büntetést kapjon Magyarország:)) Ez remek hír! Mennyivel más lesz ez mint a 2005 -ös? Nagy perspektívákat nyit ez a lehetőség. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Még csak most értem utol az utóbbi napok híreit. Nem is kell mondanom, "ez engem is meglepett, de kellemesen." Úgy örülök, hogy az első közös élményemet a fórumtagokkal nem szabotálja a Didney. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. (szerkesztve) Úgy tűnik nem kell Bécsbe utaznom. Ha beférek közétek a moziba jövök én is. Meg könnyen lehet, hogy hozok még 1-2 embert. Már csak egy kérdésem van: Ugye 3D-be megyünk? Továbbá egy valamit nem értek. Az angol teaserben az van írva, hogy 3D és Imax3D. De a szinkronos előzetesben csak sima 3D-t írt. Kérdem: most akkor nézhetjük Imax-ben vagy nem? Remélem igen. És itt van egy kis paradoxon is. Az előzetest Imax-ben láttam, tehát ebből következik, hogy az egész film lesz Imax-ben, viszont a szinkronos előzetes végén csak 3D-t ír, azt nem, hogy Imax... Szerkesztve: 2015. Augusztus 14. - Rajmesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Szerintem lesz IMAX verzió, csak az a kérdés nálunk lesz-e? Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Szerintem lesz IMAX verzió, csak az a kérdés nálunk lesz-e? Hát miért ne lenne? Csak le kell szinkronizálni azt jó napot. Különben meg ha a szinkronos teaser Imax-ben volt, akkor gondolom a film is az lesz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Mondjuk én először angolul, magyar felirattal szeretném megnézni. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Olvasni, hogy fantasztikusan sikerültek az IMAX kamerával felvett jelenetek. Én először a legnagyobb vásznon, a legjobb hangerővel felszerelt teremben szeretném látni. De persze úgyis a többség dönt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Ezt a premier megtekintést majd még át kell rágni mert kezd túlnőni rajtunk a dolog. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. 2005-ben is a fórumosokkal néztem meg az ep3-at éjfélkor a Duna Plázában. Természeten feliratosan. Ezt is a fórumosokkal szeretném majd... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Összehozzuk Lenci. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Ezt a premier megtekintést majd még át kell rágni mert kezd túlnőni rajtunk a dolog. Jól látod. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hát, ha Ti feliratosan szeretnétek, akkor rám sajnos ne számítsatok. Én személy szerint szinkronosan szeretném, Imax-ben, ha nem lesz Imax, akkor sima 3D-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Mi biztos, hogy feliratosan nézzük. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Pedig jó lett volna veletek nézni, de én tuti, hogy szinkronosan nézem. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Én eredeti nyelven terveztem az első megnézést, de ez nem tart vissza attól, hogy a szinkronosra is beüljek majd, miután az öcsém inkább úgy szeretné nézni. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Sose értettem,miért jó az, ha egy régóta várt filmet úgy nézi meg valaki először,hogy közben folyton olvasgatnia kell a képernyő alját. Közben lehet.hogy lemaradsz dolgokról, mert nem látod, mi történik. Én nem olvasgatni megyek Star Warst, hanem NÉZNI... kikapcsolt aggyal és tele alsóneművel... A szinkronhangok is elég jók már ahhoz, hogy vissza adják az eredeti feelinget szerintem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.