Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Mindenki öregedett (én nem ), de a várakozásnak most is meg van a feelingje! Persze nem olyan mint tíz éve, de most is remek! Minden nap alig várom, hogy habzsolhassam az új infókat. A fórumozás szinte rituálé szerint zajlik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Mindenhol, a munkahelyen, a baráti beszélgetésekben, egy szóval tényleg mindenhol a Star Wars folyik, hihetetlenül jó érzés. Ezt imádtam 10 éve is, és most lubickolok az érzésben. Ráadásul napjában vagy 10x hallgatom meg a 3. trailer hanganyagát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Donát! Valószínűleg nem lesz olyan fejed mint az EPIII után de én azért ettől független kíváncsi leszek rá. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Donát! Valószínűleg nem lesz olyan fejed mint az EPIII után de én azért ettől független kíváncsi leszek rá. Valószínűleg nem. De ki tudja. Az SW mindig nem várt módon le tud sokkolni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Basszusbasszubasszuuuuus holnap elérjük a három hetet Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Kevesebb, mint 500 óra! Már csak ide, meg a spoilermentes topicba merek benézni... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Kevesebb, mint 3 hét! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. FFFFFUUUUUUUUUUU én most kapok szívrohamot sehol nem találom a jegyeimet! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hát erre most mit is mondhatnék. Inkább semmit. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. (Ugye meglett?) Emlékszem amikor olyanokat írtunk, hogy "legyen már december" Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Nem ártana nekem se szétnézni, hogy hol vannak a jegyeim Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Még szerencse, hogy a Tied újra nyomtatható. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Meglett gyerekek. Mikor táncot próbáltuk a pénteki szalagavatómra akkor mikor kipakoltam a pénztárcám meg mindenem a pénztárcából kicsúszott. Most hívott az ofóm, most találta meg a teremben ahol elhagytam. (Esti tagozaton is tanít). Holnap már 7-re bemegyek érte. Bezárom a sógorom széfjébe. (Nem is értem eddig miért nem zártam oda). Erről jut eszembe. Múltkor leszkippeltem a sulibol egy napot hogy megvehessem offline a jegyeket. Nos nem hiszem hogy emlékszik valaki, de reménykedtem, hogy nem tudja meg az ofóm hogy ez miatt nem mentem suliba. Nos hát lebuktam (de nem cseszett le, mondván a fia is szereti az SW-t (kitudja, lehet, hogy fórumtag ) és lásd az elhagyott jegyeket is odaadja holnap reggel ) És igen! Itt a december! Egy kicsit több mint 2 hetet kell már csak kibírni! Alig hiszem el. Csak ne kapjak addig szívrohamot. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Ez hatalmas mák. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Ha gép előtt ülök nekem csak egy kicsit balra és le kell pillantanom és mindig látom a jegyem Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hogy én holnaptol a széfben tárolom az biztos! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Még szerencse, hogy a Tied újra nyomtatható. Valóban, de ha megkapom mailben, akkor tudom újra nyomtatni Megvannak, egy másik előadásra szólókkal együtt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Én csak vasárnap veszem át, mikor megyünk a Dínó tesóra, kicsit izgulok is, hogy minden oké-e.. Ja és rögtön a repetát is átveszem. 20.a 13:30. Éjfél= haverok. Másodszor=család. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Holnap ráhangolódásképp lenyomok egy maratont EP i-től-VI-ig Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Éjfél= haverok. Másodszor=család. Minő "véletlen", nálunk is hasonló a felállás Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Minő "véletlen", nálunk is hasonló a felállás Harmadik kör is leszervezve. 21-e, 2D! Szintén pár barát. Még karácsony előtt 3-szor látom!! Nem is kell ajándék! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Eljött a nap, amitől kezdve már azt modhatjuk: jövő héten új Star Wars-film lesz a moziban! Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Eljött a nap, amitől kezdve már azt modhatjuk: jövő héten új Star Wars-film lesz a moziban! Atyaúristen! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Te jó ég, el sem hiszem! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Sikerült megélnem ezt a napot. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. És holnap már egy jegyű szám a várakozások napja! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Eljött a nap, amitől kezdve már azt modhatjuk: jövő héten új Star Wars-film lesz a moziban! Bizony, és hogy elrepült ez a "röpke néhány hónap" Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. (szerkesztve) Még 50 nap! Percre pontosan 50 nap van hátra! Kevesebb, mint 1000 óra! 40 nap! 30 nap múlva ilyenkor. Kevesebb, mint 500 óra! Hát én egyszerűen nem akarom elhinni. Attól tartok, csak álmodom, mindjàrt felkelek, ránézek a visszaszámlálóra és azt látom, hogy még 110 nap. Emlékszem még, mikor a főoldalon láttam, hogy "100 napon belül Az Ébredő Erő". Holnap már azt fogjuk látni, hogy "10 napon belül Az Ébredő Erő". Szerkesztve: 2015. December 7. - Rajmesz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Jó is, hogy beidézted a visszaszámlálást, mert kevesebb mint 250 óra most már! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 7. Hozzászólás ideje: 2015. December 7. (szerkesztve) Jó is, hogy beidézted a visszaszámlálást, mert kevesebb mint 250 óra most már! 14691 perc hogy pontos legyek. De mire elolvasod még kevesebb. Szerkesztve: 2015. December 7. - Rajmesz Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.