Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mindenki öregedett (én nem :P ), de a várakozásnak most is meg van a feelingje! Persze nem olyan mint tíz éve, de most is remek! Minden nap alig várom, hogy habzsolhassam az új infókat. A fórumozás szinte rituálé szerint zajlik. :D

Hozzászólás ideje:

Mindenhol, a munkahelyen, a baráti beszélgetésekben, egy szóval tényleg mindenhol a Star Wars folyik, hihetetlenül jó érzés. Ezt imádtam 10 éve is, és most lubickolok az érzésben. Ráadásul napjában vagy 10x hallgatom meg a 3. trailer hanganyagát. :)

Hozzászólás ideje:

Meglett gyerekek. :) Mikor táncot próbáltuk a pénteki szalagavatómra akkor mikor kipakoltam a pénztárcám meg mindenem a pénztárcából kicsúszott. Most hívott az ofóm, most találta meg a teremben ahol elhagytam. (Esti tagozaton is tanít). Holnap már 7-re bemegyek érte. Bezárom a sógorom széfjébe. (Nem is értem eddig miért nem zártam oda).

Erről jut eszembe. Múltkor leszkippeltem a sulibol egy napot hogy megvehessem offline a jegyeket. Nos nem hiszem hogy emlékszik valaki, de reménykedtem, hogy nem tudja meg az ofóm hogy ez miatt nem mentem suliba. Nos hát lebuktam (de nem cseszett le, mondván a fia is szereti az SW-t (kitudja, lehet, hogy fórumtag :D) és lásd az elhagyott jegyeket is odaadja holnap reggel :) )

És igen! Itt a december! :) Egy kicsit több mint 2 hetet kell már csak kibírni! :) Alig hiszem el. Csak ne kapjak addig szívrohamot. :D

Hozzászólás ideje:

Még szerencse, hogy a Tied újra nyomtatható. :P

Valóban, de ha megkapom mailben, akkor tudom újra nyomtatni :) Megvannak, egy másik előadásra szólókkal együtt.

Hozzászólás ideje:

Én csak vasárnap veszem át, mikor megyünk a Dínó tesóra, kicsit izgulok is, hogy minden oké-e..

Ja és rögtön a repetát is átveszem. 20.a 13:30. Éjfél= haverok. Másodszor=család.

Hozzászólás ideje:

Minő "véletlen", nálunk is hasonló a felállás :)

Harmadik kör is leszervezve. 21-e, 2D! Szintén pár barát. Még karácsony előtt 3-szor látom!!

Nem is kell ajándék! :)

Hozzászólás ideje:

Eljött a nap, amitől kezdve már azt modhatjuk: jövő héten új Star Wars-film lesz a moziban! :yeah:

Bizony, és hogy elrepült ez a "röpke néhány hónap" :)

Hozzászólás ideje:

Még 50 nap! :D

Percre pontosan 50 nap van hátra!

Kevesebb, mint 1000 óra!

40 nap!

30 nap múlva ilyenkor.

Kevesebb, mint 500 óra!

Hát én egyszerűen nem akarom elhinni. :D Attól tartok, csak álmodom, mindjàrt felkelek, ránézek a visszaszámlálóra és azt látom, hogy még 110 nap. :)

Emlékszem még, mikor a főoldalon láttam, hogy "100 napon belül Az Ébredő Erő". Holnap már azt fogjuk látni, hogy "10 napon belül Az Ébredő Erő". ;):)

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Jó is, hogy beidézted a visszaszámlálást, mert kevesebb mint 250 óra most már! :D

14691 perc hogy pontos legyek. :) De mire elolvasod még kevesebb. :)

Szerkesztve: - Rajmesz

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.