Hozzászólás ideje: 2015. Május 15.10 éve Na pontosan ez az amit én nem bírnék ki Hogy a "mértékadók" újságírói lássák a filmet, én meg nem. Pedig pont ez lesz. 19-én már jönnek majd a cikkeikkel. De hogy hol a toszba láthatják szinkronosan hamarabb,mint mi? Külön nekik levetítik előre?
Hozzászólás ideje: 2015. Május 15.10 éve Ja... sajtóvetítés. Mint általában. Vagy elmennek külföldiába megnézni, vagy átvesznek majd egy külföldi cikket, stb... Szerkesztve: 2015. Május 15.10 éve - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: 2015. Május 16.10 éve Hóóó, ha jól sejtem, van egy tényleg mértékadó tag itt a fórumon akinek újságírói végzettsége van
Hozzászólás ideje: 2015. Május 16.10 éve Szerző Tényleg! Lehet, hogy Bomarr meg tudja nézni magyar premier előtt.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 16.10 éve Nem is tudom, ha azt nézzük, hogy ki milyen típusú cikkeket ír, Dzséjt előbb jut el egy filmvetítésre Aztán a fene tudja, hátha mindketten simán esélyesek lehetnek
Hozzászólás ideje: 2015. Május 16.10 éve Gazdasági újságíróknak sajnos nem osztanak mozijegyeket, úgyhogy én ebből a körből kimaradok
Hozzászólás ideje: 2015. Május 17.10 éve Gazdasági újságíróknak sajnos nem osztanak mozijegyeket, úgyhogy én ebből a körből kimaradok Én viszont lehetséges, hogy nem. Minden nagyobb premierre kapom a meghívókat - sőt, a Corvin minden sajtóvetítésre meghív már. Sokszor kihagyom, mert azért Pest messze van, de az ep7-re a tengert is átszelném. Plusz, addigra talán már Pesten is fogok lakni.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 17.10 éve Szerző Gazdasági újságíróknak sajnos nem osztanak mozijegyeket, úgyhogy én ebből a körből kimaradok Gazdasági szempontból nem lehet vizsgálni egy ilyen filmet? Nem hiszem el...
Hozzászólás ideje: 2015. Május 18.10 éve Sajnos ez a helyzet. Gazdasági szempontból írtam én már filmekről meg TV-sorozatokról egyaránt de emiatt sajnos még senki nem akart bedugni a premierekre
Hozzászólás ideje: 2015. Május 18.10 éve Most azt mondanám, hogy mindenképp szeretném rajongó társakkal látni először, de aztán fene tudja... lehet ha valaki a kezembe nyomná a jegyet elcsábulnék Egyébként a magam részéről úgy döntöttem, hogy hanyagolom a külföldi premiert. Itthon fogom nézni.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 18.10 éve Szerző Na ennek nagyon örülök Bomarr! Szerintem így lesz az igazi.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 18.10 éve Csatlakozom a türelemjátékosok közé, legfeljebb kiköttetjük az áramot egy hétre.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 25.10 éve Szerző Közben befutott egy ígéret miszerint Wallatos is jön majd velünk.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 25.10 éve Szerző Az biztos! Reméljük, hogy valóban összejön így a premier.
Hozzászólás ideje: 2015. Május 27.10 éve Hát hogy az elmúlt öt évben nem találkoztam vele, az biztos. De talán inkább tíz. .....Találkoztam vele egyáltalán?
Hozzászólás ideje: 2015. Július 4.10 éve Lehet, hogy egy ici-picit korai még a kérdés, de mikor lehet jegyet foglalni a premierre? Melyik a legkorábbi időpont, amikor a mozi(k) azt mondja(ák), hogy "innentől kezdve lehet jegyet foglalni!"? Csak azért, mert szerintem semmi perc alatt elfogynak a jegyek és szeretnék ott lenni a legelső vetítésnél.
Hozzászólás ideje: 2015. Július 4.10 éve Szerző Ezt inkább a forgalmazótól kérdezd. Itt bajosan kapsz rá választ.
Hozzászólás ideje: 2015. Július 11.10 éve A Mozikban már ott vannak a Plakátok meg a Poszterek. De még jegyet nem lehet kapni rá. Bár én is lefoglaltam volna már réges régen
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12.10 éve Hogyaztaabüdösjóuristenit!!!!!! A Star Wars: Az ébredő Erő a magyar mozikba is december 18-án jön.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12.10 éve Állítólag mégis a világpremierrel egyidőben lesz!!!! https://www.facebook.com/VOXmozimagazin Ez jó hír.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12.10 éve Na pont most akartam én is berakni ezt a nagyszerű hírt! Ezzzzazzz...! Más reakcióm most alig akad
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12.10 éve Ez azzzz!!! Na ez aztán a jó hír. Azért a SW csak más kategória, mint a Marvel filmek meg a többi. Tényleg kínszenvedés lett volna az az egy hét
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12.10 éve YES! Az USA premierrel lesz egy időben, tehát péntek hajnalban?
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12.10 éve Épp most olvastam, beakartam linkelni, de látom megelőztetek Szuper hír, ez most igazán feldobott, de hát kit nem?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.