Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na pontosan ez az amit én nem bírnék ki :D Hogy a "mértékadók" újságírói lássák a filmet, én meg nem.

Pedig pont ez lesz. 19-én már jönnek majd a cikkeikkel. De hogy hol a toszba láthatják szinkronosan hamarabb,mint mi? Külön nekik levetítik előre?

Hozzászólás ideje:

Ja... sajtóvetítés. Mint általában. Vagy elmennek külföldiába megnézni, vagy átvesznek majd egy külföldi cikket, stb...

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Nem is tudom, ha azt nézzük, hogy ki milyen típusú cikkeket ír, Dzséjt előbb jut el egy filmvetítésre :) Aztán a fene tudja, hátha mindketten simán esélyesek lehetnek :D

Hozzászólás ideje:

Gazdasági újságíróknak sajnos nem osztanak mozijegyeket, úgyhogy én ebből a körből kimaradok :)

Én viszont lehetséges, hogy nem. Minden nagyobb premierre kapom a meghívókat - sőt, a Corvin minden sajtóvetítésre meghív már. Sokszor kihagyom, mert azért Pest messze van, de az ep7-re a tengert is átszelném. :) Plusz, addigra talán már Pesten is fogok lakni.

Hozzászólás ideje:

Most azt mondanám, hogy mindenképp szeretném rajongó társakkal látni először, de aztán fene tudja... lehet ha valaki a kezembe nyomná a jegyet elcsábulnék :)

Egyébként a magam részéről úgy döntöttem, hogy hanyagolom a külföldi premiert. Itthon fogom nézni.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy egy ici-picit korai még a kérdés, de mikor lehet jegyet foglalni a premierre? :D Melyik a legkorábbi időpont, amikor a mozi(k) azt mondja(ák), hogy "innentől kezdve lehet jegyet foglalni!"?

Csak azért, mert szerintem semmi perc alatt elfogynak a jegyek és szeretnék ott lenni a legelső vetítésnél. :D

Hozzászólás ideje:

A Mozikban már ott vannak a Plakátok meg a Poszterek. De még jegyet nem lehet kapni rá. Bár én is lefoglaltam volna már réges régen :D

20150710_130608.jpg

20150710_130624.jpg

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Na pont most akartam én is berakni ezt a nagyszerű hírt!

Ezzzzazzz...! :D Más reakcióm most alig akad :D

Hozzászólás ideje:

Ez azzzz!!! Na ez aztán a jó hír. Azért a SW csak más kategória, mint a Marvel filmek meg a többi. Tényleg kínszenvedés lett volna az az egy hét :45:

Hozzászólás ideje:

Épp most olvastam, beakartam linkelni, de látom megelőztetek :) Szuper hír, ez most igazán feldobott, de hát kit nem? :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.