Darth Sky Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 (edited ) Az Inkvizítor és Chopper után újabb Rebels-karakterről hull le a lepel. Edited February 14, 2014 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 No, ez egy érdekes figura lesz. És Freddie Prinze, Jr. is jó választás, a Mass Effect 3-ban is remekül hozta James Vega karakterét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Ez a kép nagyon tetszik. Eddig az első kép, ami után már bizakodóbb vagyok jelenleg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Gooood! Han Solo természete egy ifjú ex-Jedi bőrébe bújtatva, remek ötlet! Szerencsétlen még fiatal padawan lehetett a Rend pusztulásakor. Ugyanakkor szerintem megvan a sorozat fő pro- és antagonista párosa az Inkvizítor úrral. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Nagyon jó a lentebb belinkelt videó, ahol mesélnek a karakterről. Igazi csirkefogó vagány karakternek jellemzik Egy kis összehasonlítás : Rebels-es Kanan és a TCW hősei , animáció közti különbség Kanan olyan, mint Flynn Ryder az Aranyhaj és nagy gubanc animációs filmből. TFN fórumán is sokaknak ő jut eszükbe Hát nah.. ez már egy Disney hős kéremszépen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 (edited ) Hááát, ha ez a végleges dizájn, akkor ez bizony határozott visszalépés még a TCW első évadjához képest is. Kábé Zöld Lámpás TAS színvonal. Egy kicsit egyébként túl fiatalnak tűnik, inkább nézném 25-nek mint 35-nek. Edited February 12, 2014 by Werebazs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zééé Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Hááát, ha ez a végleges dizájn, akkor ez bizony határozott visszalépés még a TCW első évadjához képest is. Kábé Zöld Lámpás TAS színvonal. Egy kicsit egyébként túl fiatalnak tűnik, inkább nézném 25-nek mint 35-nek. Látványban szép lesz a Rebels, csak kissé gyermeteg az animáció. Akiknek korábban problémájuk volt a baltával faragott TCW karakterekkel, azok most legyenek megelégedve! Bár a show komolyságát/komolytalanságát úgy sem ez határozza majd meg. Az a mellpáncél rettenetesen idétlenül néz ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 A baltával faragottság mellőzése kifejezetten tetszik, viszont kár, hogy nem mutattak semmit az animációból, így nehéz megítélni, hogy mennyire lesz jó ez az egész. Mindenesetre az a kép, ahol a kezeit összetéve ül, kifejezetten hangulatosan néz ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 Szerintem semmi gond nincs az animációval. A szögletes arcvonások eltűntek, az animáció minősége pedig nem tűnik kritikán alulinak. Ennyi alapján, miért lenne gyengébb a TCW-nél? Bár nem tudjuk, konkrétan mikor kezdtek neki a Rebels-nek, az idő szűkében kifejezetten tetszetős meló. Bár tény, hogy eget rengetően nem különbözik a TCW-től, egyedül a "baltával faragott" stílus mellőzését véltem felfedezni. Szerintem idővel mozgóképes animációt is kapunk. Végül is... még csak február van, de már ismerünk 3 karaktert a sorozatból. Az összehasonlításokat viszont nem igazán értem. Ahsoka és Kanan? Tényleg nagyon hasonlítanak. Már-már ikertestvérek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 A vállemezen valami szimbólum is van, remélem lesz valami vonatkoztatása a dolgokhoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 Greg Weisman beszél a sorozatról. Sorry, de ezt most nincs agykapacitásom lefordítani. Talán így is érthető valamelyest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Nekem kifejezetten tetszik a mellpáncél (jobban, mint Obi-Wan és Anakin vértjei), egyrészt, kicsit hasonlít Kyle Katarn viseletére, másrészt, kölcsönöz neki egyféle párbajhoz szokott figura jelleget. a karakterdizájn meg kifejezetten tetszik, mert én csak megbékéltem a baltával faragott arcokkal, meg nem szerettem. Mondhatnám azt is, hogy a CW és a TCW után végre sikerült valami jót is összehozni. Ez csak azért lenne féligazság, mert a TCW a vége felé már kezdett leszokni a baltáról (azt hiszem, Filoni is említette, hogy több új karakternél is mertek már ívesebb formákkal foglalkozni, ehhez a szögletességhez csak Lucas ragaszkodott). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zééé Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 A TCW figurák marionett jellegűek voltak. Pálcika végtagok, és éles szögek. De ez a szögletesség sokat adott a dramaturgiához. Minden mozdulat éles és kifejező volt, főleg a fénykardpárbajoknál. A Rebels animációja Kanan alapján sokkal lágyabb lesz. Szerintem az egész animáció puhább érzetet fog kelteni, akár egy hagyományos Disney rajzfilm esetében. Mindenki úgy lehuppan, szinte lebeg a talaj felett, kevésbé érzed a fizikát és az egészet átjárja egy könnyed báj. A TCW arcanimációi is sokat javultak az idővel, de itt a Rebels esetében én nem számítok nagy mimikára. Látszik, hogy a szem - száj a hangsúlyos....folyamtos vigyorban, kacsingatásbab lesz majd részünk, vagy lebiggyesztett ajkakban. A karakterek animációja meghatározza, hogy azzal mit kívánnak elmesélni és azt milyen érzelmi mélységben kíváják az alkotók megtenni. Ha a TCW volt a szikla, akkor a Rabels lesz a vaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Jónak tűnik ez a karakter. Ez a Cowboy Jedi kicsit megijeszt, de a képek nagyon bíztatóak. Várós már nagyon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Szerintem semmi gond nincs az animációval. A szögletes arcvonások eltűntek, az animáció minősége pedig nem tűnik kritikán alulinak. Ennyi alapján, miért lenne gyengébb a TCW-nél? Miről maradtam le? Eddig szerintem csak 1másodperc színezetlen animációt láttunk a Chopper videó végén. Az alapján bőven meg lehet a TCW szint. Itt most csak képek vannak és konceptek, végleges cucc egy deka sincs. Egyébként elsőre nekem is fura ez a Jedi. Nyilván fiatalon élhette át a traumát ami rányomja majd a bélyegét a viselkedésére. Kíváncsi leszek milyen módon sikerült megmenekülnie. Remélem nem a ruhás szekrényben bújt el. Nekem is kicsit fiatalnak tűnik így kép alapján de majd megnézzük milyen lesz a kész műben. Gyanítom a sorozat végét ő már nem fogja megérni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Egyébként elsőre nekem is fura ez a Jedi. Nyilván fiatalon élhette át a traumát ami rányomja majd a bélyegét a viselkedésére. Kíváncsi leszek milyen módon sikerült megmenekülnie. Remélem nem a ruhás szekrényben bújt el. Nekem is kicsit fiatalnak tűnik így kép alapján de majd megnézzük milyen lesz a kész műben. Gyanítom a sorozat végét ő már nem fogja megérni. Én tippre azt mondanám, hogy padawan volt még a 66-os parancs alatt, vagy nagyon fiatal Jedi lovag, aztán vagy éppen nem tartózkodott vagy tartózkodtak a mesterével klónok közelében, vagy sikerült valahogy megmenekülniük, mint Yodának és Obi-Wannak (előbbinek tudással, utóbbinak szerencsével ). De még akár egy olyan drámai múltat is írhatnak neki, hogy a mestere feláldozta magát érte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Ez így jó lenne. Annak is örülnék ha pl. nem lenne képzett Jedi. Kíváncsi vagyok mikor jön egy végleges animáció a sorozatból mert már nagyon kíváncsi vagyok. Meg úgy az egész hangulatára. Remélem nem kell majd ignorálnom a sorozatot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A pécsi Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Úgy látszik elérkezett az idő hogy szakítsanak a Lucas-i értelemben vett jedi fogalmával. Most ez nem értem. Ez a Kanan, hogy passzol bele az általunk ismert lucas-i jedi rendbe. Most vagy komoly karakterek a jedik, vagy nem. Ez a fickó első pillantásra , inkább Han Solos karakterre emlékeztet engem, jószándékú csibész, egy bohém, tündibündi Disney karakter. Öszintén szölva, most valami olyasmit, olyan értékrendet (jedi) készülnek meggyalázni, ami a saga gerincét képezte, egy igazodási pontot ami megmutatta, hogy mia a jó és a rossz. Ez a karakter hogy fogja átadni a jedi szellemiséget? Na de elég a kárálásból! Reménykedjünk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Abban az esetben ha még padawan korában lett Jediárva, akkor talán rá már inkább az azutáni élet hatott és nem a Jedik szelleme. De ehhez valóban látni kell a sorozatot és a karakter ténykedését. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Úgy látszik elérkezett az idő hogy szakítsanak a Lucas-i értelemben vett jedi fogalmával. Most ez nem értem. Ez a Kanan, hogy passzol bele az általunk ismert lucas-i jedi rendbe. Most vagy komoly karakterek a jedik, vagy nem. Ez a fickó első pillantásra , inkább Han Solos karakterre emlékeztet engem, jószándékú csibész, egy bohém, tündibündi Disney karakter. Öszintén szölva, most valami olyasmit, olyan értékrendet (jedi) készülnek meggyalázni, ami a saga gerincét képezte, egy igazodási pontot ami megmutatta, hogy mia a jó és a rossz. Ez a karakter hogy fogja átadni a jedi szellemiséget? Na de elég a kárálásból! Reménykedjünk. Ha nagyon fiatalkorában történt a 66-os akkor szerintem bőven belefér ez a cowboy stílus, Jedi Rend és mesterek nélkül mihez kezdett volna? Próbált boldogulni ahogy tudott így alakult ki gondolom a jelleme. Mellesleg nekem se jön be, ez már túl Disney-s, egyáltalán nem kell ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Mellesleg nekem se jön be, ez már túl Disney-s, egyáltalán nem kell ide. Te ezek szerint már láttad a sorozat néhány epizódját, ha ilyen messzemenő következtetéseket tudsz levonni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 (edited ) Én is megvárom az animációt. Chopper nem volt Disney -s Edited February 12, 2014 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Te ezek szerint már láttad a sorozat néhány epizódját, ha ilyen messzemenő következtetéseket tudsz levonni... Nem láttam csak első benyomás képek alapján. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 De gondolom ha a legelső Clone Wars mozifilm már a Disney alatt készül és kijön az első kép Ahsokáról az is Disney-s lett volna, nem? Szerintem bármilyen fiatal, jól kinéző karakterre rá lehet ütni ezt a jelzőt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 fiatal, jól kinéző Kanan szerintem nem az a klasszikus jóképű figura. Profilból meg pláne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 Miről maradtam le? Eddig szerintem csak 1másodperc színezetlen animációt láttunk a Chopper videó végén. Az alapján bőven meg lehet a TCW szint. Itt most csak képek vannak és konceptek, végleges cucc egy deka sincs. Animáció alatt az eddig látott képekre gondoltam, amiket a 3 karakterről kiadtak. Benne van a pakliban, hogy nem végleges munkák, de ha már nyilvánosságra hozták őket, szvsz valamennyire közelíteniük kell a végeredményhez, amiből le lehet szűrni a karakterek sorozatbeli megjelenéseit. Abban az esetben ha még padawan korában lett Jediárva, akkor talán rá már inkább az azutáni élet hatott és nem a Jedik szelleme. A kora alapján ez sanszos. 30-nál nekem nem tűnik idősebbnek. Egyébként a példa kedvéért ott van Quinlan Vos... ő a Régi Rend mestere, viselkedése mégis merőben eltér az "átlagtól". Szerintem szimplán érdekessé akarják tenni Kanan karakterét azzal, hogy nem egy "sablon Jedit" kreálnak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Szerintem csak annyiban hasonlít a végleges minőségre mint a TCW -s koncept artok általában. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Érdekes figurának tűnik ez a tehenész. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Nekem sem igazán jön be ez a vagány Jedi, azért amiért pécsinek sem. Számoltam egy kicsit. Vegyük 30-nak a srácot. 15 évvel vagyunk az EP3 után. Tehát 15 éves lehetett a 66-osnál kb annyi mint Anakin az EP2-ben. Mivel gyerekként került a Rendbe ezért 10 évet Jedik között töltött. Hát ennyi idő alatt csak ráragadt hogyan illik egy Jedinek viselkednie. Szóval igazából ezért nem jön be. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts