Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Francba. Egyébként most nézem 10-en vagyunk fent egyszerre. Vissza a tanuláshoz. A suli elejére ki van írva:˝Erőszakmentes, Egészségtudatos Iskola˝ csakhogy ebből semmi nem igaz. A kisebbség tör-zúz mindent és olyan cigi szag árad a WC-ből Én nem cigizek szerencsére mert 1. a nagymamám cigizik és mindig olyan füst szaga van a ruhámnak miután átmentünk hozzájuk hogy a hányinger keringet, 2. én nem fogom olyan (már bocsánat a kifejezésért) sz*rokkal. ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Ugarum, nehéznek tűnik, de tényleg lesz ennél sokkal keményebb próba is az életben. Egyébként nem értek egyet azzal, hogy ennyire stresszelni kéne a srácokat. Hehhe, én meg totál drogosnak lennék nézhető a karom alapján. Tegnap s intér laboros össze-vissza szurkálta a karom némi vér reményében. eredménye: Két nagy lila folt. Ortis is dühöngött, közölte, hogy a nő sarlatán... Jellemző még hogy majdnem két órát vártam a tüdőszűrésre is, és mikor kivertem a balhét derült ki, hogy nem volt ott a nevem, elfelejtette az aszisztens kinyomtatni. Ha nem reklamálok, még tán ma is ott ülnék. De legalább minden megvan, az utolsó lelet jövőhét szerdánj jön, és utána mehetek gyakorlatra! Ugye egyetértetek, hogy Oldi még sajnos nem óvodaérett? (Sajnos, így nem vihetlek oda a sok csinos és fiatal óvónéni közelébe! Rossz hatással lennének a fejlődésedre! ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Ugarum, nehéznek tűnik, de tényleg lesz ennél sokkal keményebb próba is az életben. Egyébként nem értek egyet azzal, hogy ennyire stresszelni kéne a srácokat. Hehhe, én meg totál drogosnak lennék nézhető a karom alapján. Tegnap s intér laboros össze-vissza szurkálta a karom némi vér reményében. eredménye: Két nagy lila folt. Ortis is dühöngött, közölte, hogy a nő sarlatán... Jellemző még hogy majdnem két órát vártam a tüdőszűrésre is, és mikor kivertem a balhét derült ki, hogy nem volt ott a nevem, elfelejtette az aszisztens kinyomtatni. Ha nem reklamálok, még tán ma is ott ülnék. De legalább minden megvan, az utolsó lelet jövőhét szerdánj jön, és utána mehetek gyakorlatra! Ugye egyetértetek, hogy Oldi még sajnos nem óvodaérett? (Sajnos, így nem vihetlek oda a sok csinos és fiatal óvónéni közelébe! Rossz hatással lennének a fejlődésedre! ) Hát igen anyám is ki van akadva hogy nem kéne két lábon járó lexikonokat csinálni a gyerekekből. Néha már úgy érzem hagyni kéne a fenébe. De nem lehet Én szemorvosnál voltam úgy hogy volt 16:00-ra időpontom és 19:00-kor kerültem sorra. Meg az is aranyos hogy a 80 évesek a gyerekszemészetre jöttek Na mindegy ahogy egy barátom mondja: Az élet egy k*rva szar játék, de a grafikája nagyon ott van.^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Ugye egyetértetek, hogy Oldi még sajnos nem óvodaérett? (Sajnos, így nem vihetlek oda a sok csinos és fiatal óvónéni közelébe! Rossz hatással lennének a fejlődésedre! )Szeretem a "rossz" dolgokat :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szeretem a "rossz" dolgokat :D Majd a jó óvónéni leszoktat! Megvannak a módszereink! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Majd a jó óvónéni leszoktat! Megvannak a módszereink! Nem, nem. Csak nyugodtan rosszalkodjanak velem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Majd a jó óvónéni leszoktat! Megvannak a módszereink! :D Azok a bizonyos "módszerek" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. (szerkesztve) Valaki nem tudja, mi lehet a gond a sorozatokingyen.org oldallal? Már napok óta nem üzemel. Szerkesztve: 2010. November 4. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Valaki nem tudja, mi lehet a gond a sorozatokingyen.org oldallal? Már napok óta nem üzemel. Én is ma próbáltam. Vajon fent volt ott a Halál archívuma című sorozat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Boldog szülinapot, Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Isten éltessen Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Boldog Születésnapot Obi1! A sorozatokingyen újra működik de a Halál archívumát nem látom fent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Boldog Szülit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Én is boldog szülinapokat kívánok! (tegnapra is a főzenészünknek! ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Boldog születésnapot te vén öreg kopasz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Köszönöm szépen mindenkinek, arik vagytok!! Boldog szülinapot Obi1!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Hepi börtszdéj tú jú, Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Boldog szülinapot! .................... De ebből itt már megint rendszer lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Boldog szülinapot! .................... De ebből itt már megint rendszer lesz? Miből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Miből? Tegnap is születésnapot "ünnepeltünk". De volt itt már egymás után három ember is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Tegnap is születésnapot "ünnepeltünk". De volt itt már egymás után három ember is. Most na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Mindenkinek boldogat! Ha már ünneplés: holnap lesz Govardan-puja. Történt, hogy Krsna (ötévesen) kitalálta, hogy Vrindavan lakói ne Indrának (a félistenek királyának) áldozzanak, hanem a Govardan nevű szent hegynek. Ráadásul az áldozati menüt végül ő ette meg, ami annyira felbosszantotta Indrát, hogy egy hatalmas pusztító vihart küldött rájuk. Krisna meg a bal keze kisujjával fölemelte a hegyet, és mindenki beállt alá, emberek és marhák együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Mindenkinek boldogat! Ha már ünneplés: holnap lesz Govardan-puja. Történt, hogy Krsna (ötévesen) kitalálta, hogy Vrindavan lakói ne Indrának (a félistenek királyának) áldozzanak, hanem a Govardan nevű szent hegynek. Ráadásul az áldozati menüt végül ő ette meg, ami annyira felbosszantotta Indrát, hogy egy hatalmas pusztító vihart küldött rájuk. Krisna meg a bal keze kisujjával fölemelte a hegyet, és mindenki beállt alá, emberek és marhák együtt. Bocs ezt kulturálatlanságomnak köszönhetően nagy baj ha semmit nem értek ebből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Te biztos nem tévedsz soha. Természetesen Komolyabban mondva 99 %-ban nekem szokott igazam lenni a mi ügyeinkben, ha mégsem, akkor is a partner h*lyesége miatt történik probléma, szóval így is, úgy is oda lyukadunk ki, hogy sose Boldog születésnapot te vén öreg kopasz. Boldog születésnapot, Obi1 Azért remélem, ilyen csúnya színű inget nem veszel fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.