Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Hozzászólás ideje: 2012. November 3. (szerkesztve) Ugye nem Te mondod meg kinek az élete ér többet? Hagyjuk a rasszizmust itt, mert különben erősebb módszerekhez kell folyamodnom. Szerkesztve: 2012. November 3. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Előbb sajnálok meg egy ártatlan 11 éves gyereket, mint egy bűnözőt, aki egész életében összetűzésben volt a törvényekkel...de valóban, ott is a bűnöst megfelelő módon el kell ítélni, mert az önbíráskodás sehova sem vezet. Miért beszélsz rasszizmusról? Részemről ez most szóba sem került. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Akkor félreértettelek. Egyébként általában is áll az alábbi dolog, még mielőtt másnak az eszébe jut, hogy valakiket ki kellene irtani. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Amúgy Híradóba ugyan az a nő sírt a kamerákba aki megölte? Mert ha igen, akkor remélem van pokol. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Amúgy Híradóba ugyan az a nő sírt a kamerákba aki megölte? Mert ha igen, akkor remélem van pokol. Nem, az a vér szerinti anyja. Elég keszekusza a történet, én leginkább az indítékra lennék kíváncsi, bár egy ártatlan gyerek ily brutális megölését semmi sem indokolhatja... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Nem, az a vér szerinti anyja. Elég keszekusza a történet, én leginkább az indítékra lennék kíváncsi, bár egy ártatlan gyerek ily brutális megölését semmi sem indokolhatja... Ja értem. Mivel mostohaanyjának voltak saját gyerekei, szerintem féltékenység, nem akarta más gyerekét nevelni. Más nem jut eszembe. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Az a szomorú, hogy a net tele van "rabszolgamunkás", kegyetlenkedős videókkal. A nép meg nézi az FB-n és sír. Közben meg munkatársam mondja, hogy 13 óra munka után elveszik a szabadnapját, amit már 2hete bejelentett, mert a csütörtök az az akcióváltás ideje és be kell jönnie 12 órára... Persze, ha az ember pelenkát pakolna, meg egész nap a monitor előtt csapatná, mint a biztonsági őrök azt mondom Ok. De amikor hagymát, meg krumplit és banánt pakolsz egy időn át... Valahogy nekem ez is hasonlónak tűnik, mivel ha nemet mondasz, akkor egyből keresnek helyetted mást. A másik érdekes, hogy nap végén van a sárgázás, mikor az aznap lejárandó szav. idős termékeket kipakoljuk sokkal olcsóbban. A 3 nap alatt, amióta ezt csinálom, furcsa mód ilyenkor meglepnek a dakoták és leveszik a kocsiról az árút és tartják, hogy árazzam már át nekik., de azonnal! Tegnap is ott álltak körülöttem 10-12en, mert a fürtös uborkát húztam le 320-ról, 135Ft-ra. A legjobb az volt, mikor az egyik már tartotta a zacskót a kezében, hozta oda és kérdezte, hogy ez mi....nem értem, neki mindegy mit vesz, csak 30%-50%-al olcsóbb legyen? Amúgy meg 6db igazán szépet félretettünk és 10 után befutottam értük, munkatárs mag kiadta a hűtőből, szóval most van itthon sok szép uborka. Holnap baromi sok termék jár majd le, köztük aszalvány is, asszem viszek egy kis pénzt és hozok haza finom dolgokat! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Boldog születésnapot, Obi1! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Boldog szülinapot Obi1. Mától Az USA-ban is legálisan ihatnál alkoholt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Boldog szülinapot! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Isten éltessen Obi1! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Isten éltessen! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Boldogat! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Boldog szülinapodat! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Boldog szülinapot Obinak! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Boldogat Obi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Sok boldog születésnapot, Obi1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Boldog szülinapot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Isten éltessen Obikám! Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Isten éltesse a szülinapost! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Hozzászólás ideje: 2012. November 5. Boldog szülinapot, Obi! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Egy napot késve, de boldog születésnapot! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Boldog szülinapot, Revan! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Boldog szülinapot! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Boldog szülinapot Revan. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Boldogat Revan Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Boldog születésnapot, Nagyúr! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Boldogat! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Boldog szülinapot, Revan! Boldog szülinapot! Boldog szülinapot Revan. Boldogat Revan Boldog születésnapot, Nagyúr! Boldogat! Köszönöm szépen mindenkinek! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.