Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Csoli, boldog szülinapot! :)

Donát, Dzséjt, Nute, pécsi, csoli, Sinistra, Rajmesz, Revan, Krande, luke, Ody, Merr-Sonn: köszi szépen a köszöntést! :)

Gyerekek, mint írtam, tudomásom szerint Pildinek névnapja is van. Miért hagyjátok ki a köszöntésből? :nana:

Velem is előfordul, hogy nem veszek észre valamit, amit kéne, szóval biztos nem direkt történt. :) De azért köszi! :)

Fórumon kívül reggel éhgyomorra már felköszöntöttem, de most itt is sok boldog névnapot kívánok Pildinek :):clap:

Köszönöm itt is, és nagyon jólesett, hogy már reggel gondoltál rám. :)

Megtetted, amikor mintegy mellékesen kívántál boldog nőnapot a Zoltán-nap után. Minden kis sz*rból derül ki az, hogy ki mit gondol.

Szerintem nem mindenki tudatosan ír ide dolgokat így vagy úgy. Lehet hogy csak így sikerült, szerencsétlen megfogalmazással, minden egyéb szándék nélkül.
Hozzászólás ideje:

Na, estére megjöttél? Köszönöm neked is. Szerva itt, csere ott! ;)

Megosztoztunk ezen a napon! :hug:

Így igaz, jobb kettesben ünnepelni, mint egyedül. :yeah:

Mindig este jövök, így vagyok kalibrálva. :D

Hozzászólás ideje:

Csoli, Frenkie, Dzséjt, Cupsy, Donát, A pécsi, Revan, Rajmesz, Rog, Nabo, Merr-Sonn, Ody, Pildi, Krande, Sinistra, Nute: köszönöm szépen!

Köszönöm továbbá a névnapi köszöntéseket is!

Utólag boldog nőnapot kívánok a fórumos hölgyeknek, boldog szülinapot Csolinak, valamint boldog névnapot Pildinek és a Zoltánoknak. :) (Ody: most tartottam, szülinap-névnap szinte egyben.)

Hozzászólás ideje:

Csoli, Frenkie, Dzséjt, Cupsy, Donát, A pécsi, Revan, Rajmesz, Rog, Nabo, Merr-Sonn, Ody, Pildi, Krande, Sinistra, Nute: köszönöm szépen!

Köszönöm továbbá a névnapi köszöntéseket is!

Utólag boldog nőnapot kívánok a fórumos hölgyeknek, boldog szülinapot Csolinak, valamint boldog névnapot Pildinek és a Zoltánoknak. :) (Ody: most tartottam, szülinap-névnap szinte egyben.)

Köszi Zoli! Bár ritkán jársz fel, azért utolért a sok jókívánság.

Hozzászólás ideje:

Jó, akkor neked is jöhet a matek :P

Ja..Bár a névhasonlóságon túl nagyon más a kettő. ;)

Amúgy én úgy voltam a matekkal, hogy vagy 1-es, vagy 5-ös. Nyilván kisarkítottam, de ha algebra volt az nagyon gyengén ment, ha geometria, az meg nagyon jól!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.