Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ti hogyan kezdenétek keresni valakit, akiről annyit tudok hogy Tóth Blanka Mónika a neve, 1935-ben született, és elvileg Budapesten él? Ja, és 1957-ben járt Siklóson, és akkoriban gép-és gyorsíróként dolgozott. Lehetőleg mindezt úgy hogy ne kelljen nagy dobra verni hogy miért keresem. Vagy kb annyi publikus, hogy családfakutatásban lenne fontos.

Hozzászólás ideje:

Ez a kép érdekes. Az észak-koreai katoni vezetőknek már annyi kitüntetése van, hogy lassan nem fér el a díszegyenruhájukon.

307337d1361905734-north-korea-anyone-been-there-lol.jpg

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Ti hogyan kezdenétek keresni valakit, akiről annyit tudok hogy Tóth Blanka Mónika a neve, 1935-ben született, és elvileg Budapesten él?

Keresnék egy jó ismerőst a TB-nél, és megnézetném vele fű alatt, hogy merrefelé lakik mostanában :) Ez csak félig vicc, de különben nem tudom, hogyan másként lehet, csak valami hasonló hivatalos szerven keresztül. Ügyvédek tudnak a központi nyilvántartóból adatokat kapni, de nem tudom, milyen feltételekkel. Ha van ügyvéd ismerősöd, akkor megkérdezném erről.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Orvost kérdeztem, ő azt mondta háziorvos csak a saját pacientúra adatait látja - ha máshova van az ember bejelentve, külön át kell kérnie az adatokat. :( Köszi.

Nagyon gáz lenne ha kb ugyanezt kiírnám Facebook-ra? Hátha valaki a nagymamájára ismer, kellő mennyiségű megosztás után......

Hozzászólás ideje:

A tegnapi nap folyamán elhunyt Roger Ebert, filmkritikus, a szakma (talán) legismertebb és legelismertebb képviselője. Mindig szívesen olvastam az írásait, mert elfogulatlanul, alaposan és érdekesen tudott írni a filmekről, így a véleménye mérvadó lehetett mindenki számára. Úgy gondolom, példátlan az a szeretet és lelkesedés, amit a filmszakma iránt mutatott.

Isten nyugosztalja, Mr Ebertet!

Hozzászólás ideje:

Tegnap óta a PC Guru próbaidős hírezője vagyok. Ha beválok ezen a fronton is, júniusban véglegesítenek. Az első általam írt hírek ma kerültek ki.

Gratulálok! Akkor végre át tudsz nyergelni erre a vonalra, hátrahagyva a fertőt?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.