Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 16. (szerkesztve) Nekem meg kapusként az első félidőben olyan hátszelem volt, hogy az első labdaérintésemre 44 percet kellett várni (és nem azért, mert a védelem annyira acélos lett volna ). Szerkesztve: 2014. Március 16. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Atyaég, Merr-Sonn nagykorú férfi emberré érett! Sok Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Hoh! Boldog nagy szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldog születésnapot, szomszéd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldogat, Merr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldog születésnapot! Most már legálisan is irány a kocsma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldog születésnapot, Merr-Sonn, most már hivatalosan is vehetsz egészségromboló szereket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldog születésnapot, Merr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldog születésnapot Merr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldog születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldog szülinapot Merr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Sok Boldog Szülinapot Merr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Isten éltessen MySonn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. No fene..ha arra járok, benézek hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Isten éltessen MySonn. Ez odatesz! Jake, Krande, Dzséjt, Nabo, Nute, Karrde, Sky, Norbi, P.I.D., Revan, Rog, Ody, Wilde, fórumtársaim, barátaim, köszönöm szépen nektek! Jól emlékszem kerek egy évvel ezelőttre, Frenkie bá' megemlítette, hogy egy esztendő múlva már koccinthatok is. Nos, ez meg is történt (az ő egészségére is ), és hihetetlen sebességgel elszaladt ez az újabb egy év, ami egy dolgot jelent. Két napja már megen' eltelt fórumtagságom egy éve, immár két éve vagyok itt aktívan veletek. Akkor írtam egy kis köszönetnyilvánító szösszenetet Nektek, fórumtársaimnak, de idén nem teszem, mert nem nagyon tudnám kiegészíteni mással, mint további dicsőítéssel. Továbbra is remek banda vagytok. Mondhatni, veletek nőttem fel, itt ezen a szent helyen, és bár nem kicsit fordult azóta a világ velem, Ti mindig itt voltatok, volt hova feljönni naponta, és egyszerűen beszélgetni. Csak így tovább Saga fórum, tartsuk fenn a tökélyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Reméljük még sokáig itt leszel (és a többiek is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Jake, Krande, Dzséjt, Nabo, Nute, Karrde, Sky, Norbi, P.I.D., Revan, Rog, Ody, Wilde, fórumtársaim, barátaim, köszönöm szépen nektek! Jól emlékszem kerek egy évvel ezelőttre, Frenkie bá' megemlítette, hogy egy esztendő múlva már koccinthatok is. Nos, ez meg is történt (az ő egészségére is ), és hihetetlen sebességgel elszaladt ez az újabb egy év, ami egy dolgot jelent. Két napja már megen' eltelt fórumtagságom egy éve, immár két éve vagyok itt aktívan veletek. Akkor írtam egy kis köszönetnyilvánító szösszenetet Nektek, fórumtársaimnak, de idén nem teszem, mert nem nagyon tudnám kiegészíteni mással, mint további dicsőítéssel. Továbbra is remek banda vagytok. Mondhatni, veletek nőttem fel, itt ezen a szent helyen, és bár nem kicsit fordult azóta a világ velem, Ti mindig itt voltatok, volt hova feljönni naponta, és egyszerűen beszélgetni. Csak így tovább Saga fórum, tartsuk fenn a tökélyt. Isten éltessen, Merr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldog szülinapot, Merr-Sonn! Továbbá teljesen egyetértek az írásoddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Boldog szülinapot Merr-Son. Látom megfogadtad a tanácsomat. Persze azért túlzásba ne vidd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. http://www.portfolio.hu/vallalatok/megtalalhattak_az_eltunt_malaj_gep_darabjait.3.196734.html Öt nap alatt találták meg az első darabot, 2 évbe telt, mire megtalálták a gép feketedobozát. Ody, persze, teljesen más az eset, de a roncsokat ott is elég sokáig nem találták meg. Erre határozottan emlékszem. Egy hét után találták meg az első darabot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 20. Donát, Pildi és Frenkie, nektek is köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. (szerkesztve) Na neh ba...a holnapi újságot már kézhez is vettem :evil: Szerkesztve: 2014. Március 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Jaj! Ugye Pécsre egy ideig nem jössz? Jake: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Gonosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Jaj! Ugye Pécsre egy ideig nem jössz? Az autó útjai kifürkészhetetlenek (ha én ülök a volánnál). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. http://www.portfolio.hu/vallalatok/megtalalhattak_az_eltunt_malaj_gep_darabjait.3.196734.html Öt nap alatt találták meg az első darabot, 2 évbe telt, mire megtalálták a gép feketedobozát. Azt nem értem az utasok telefonjait mért nem próbálják bemérni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 21. Azt nem értem az utasok telefonjait mért nem próbálják bemérni? Ha terroristák vitték el a gépet(ami szerintem egyre valószínübb) az első dolguk volt összeszedni és összetörni a mobilokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 22. Na neh ba...a holnapi újságot már kézhez is vettem :evil: Ez nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.