Hozzászólás ideje: 2015. Július 29.10 éve Szerző Nagymamám ma reggel partot ért a Túloldalon. 93 éves volt, ennek nagy részét aktívan, mások segítésével, támogatásával, pátyolgatásával töltötte. Részvétnyilvánítást nem kérek, hozzá jobban illik egy rövid ima, kinek-kinek a vallása szerint. Köszönöm.
Hozzászólás ideje: 2015. Július 31.10 éve Judas Priest, 2015.07.29, Fezen Fesztivál Én is ott voltam!
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1.10 éve Szerző Nem tudom de szívesen meghúznám én is a fülit neki. Érjen Yodáig, Ody!
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1.10 éve RIP Sinkó László. Nagyszerű színész és szinkronszínész. Anthony Hopkins magyar hangja többek közt...
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1.10 éve Köszi Sinistra itt is. És hogy Sinkó is meghalt? Ne már, imádtam azt a fickót.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1.10 éve Sinkó László. Épp ebben a pillanatban hallottam a déli híradóban. Nagy veszteség. Az egyik legnagyobb szinkron színészünk volt. A Anthony Hopkins egyszerűen elképzelhetetlen nélküle. Gondolkodom azon hogy csinálok egy gyüjteményt a vele szinkronizált filmekből. Hát nem kis tárhelyre lesz szükség. Rettenetes veszteség.
Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1.10 éve Boldog szülinapot Ody! Szegény Sinkó László, újabb hatalmas színész óriás távozott, nyugodjék békében!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.