Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Inkább esett volna hó végig. Én is csütörtökön úgy mentem dolgozni, hogy t*kig ért a sáros latyak és sehogy se lehetett kikerülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. A mi környékünk jól megsz*vta. Még most is minden bordázott jég, holnap fix, hogy gyalog megyek ki az állomásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Vigyázz el ne csússz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 8. Köszi, igyekszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 9. Ha lesz idom belinkelem mit kér egy román facbook star wars tarsaság hogy belepj közejuk 50 kérdes hát nemeiken meg enis vakarom a fejem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Mindjárt elkészül életem első saját magam által készített paprikás krumplija. El se hiszem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hajrá, drukkolunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Hajrá, drukkolunk. Nagyon finom lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 13. Csak szerinted vagy mások is így vélték grimasz nélkül? Viccet félretéve, gratula. Kevés jobb kaja van a paprikás krumplinál. Talán csak a csirkepörkölt és a pizza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Csak magamra főztem ezúttal. De tényleg finom lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Mindjárt elkészül életem első saját magam által készített paprikás krumplija. El se hiszem! Csak így tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Gratulálok! És ugye, hogy nem is olyan nehéz főzni? Életem első önálló főztje szintén paprikás krumpli volt, még huszonévesen egy külföldi koleszban, ahol minden hétvégén valaki más nemzeti ételkülönlegességét sütöttük-főztük. Óriási sikere volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 14. Valóban nem volt nehéz, de mire az ember kivárja, hogy elkészüljön... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. (szerkesztve) Elcseszték a Star Wars-élményem, de busásan kárpótoltak http://24.hu/poszt-itt/2016/01/05/elcsesztek-a-star-wars-elmenyem-de-busasan-karpotoltak/ Anno a Star Wars (Egy új remény) is szünettel ment a moziban. Abban az időben még divat volt megszakítani afilmeket cigiszünettel, szóval kapott az úr és a kedves felesége némi retro életérzést is a film mellé. Megjegyzem, a Jedi visszatért 85-ben már szünet nélkül adták...tudom, ott voltam. Szerkesztve: 2016. Január 15. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Vizsgaidőszak kimaxolva. 3 hét pihi, kezdhetem az SW regényeimet olvasgatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 15. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Nem tudom mennyire igaz, mert még csak egy helyen olvastam, de azt írják, hogy Jake Llyod meghalt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Kamu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 16. Igen pont most akartam írni! Huhh. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog szülinapot Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Sok Boldog Szülinapot Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog szülinapot Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog születésnapot, Jake Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 18. csoli köszi szépen pajti Rog, kedves tőled, köszönöm. Nute, ez jól esett, köszönöm. Darth Revan, nagyon szépen köszönöm. Nabo, köszike! MissKarrde, köszönöm a szülinapi köszöntést Donát, köszi szépen a jókívánságot. Darth Krande, szép gesztus, köszike. luke19, nagyon szépen köszönöm a köszöntést. Darth Cupsy, igazán köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.