Hozzászólás ideje: 2016. Január 8.9 éve Inkább esett volna hó végig. Én is csütörtökön úgy mentem dolgozni, hogy t*kig ért a sáros latyak és sehogy se lehetett kikerülni.
Hozzászólás ideje: 2016. Január 8.9 éve A mi környékünk jól megsz*vta. Még most is minden bordázott jég, holnap fix, hogy gyalog megyek ki az állomásra.
Hozzászólás ideje: 2016. Január 9.9 éve Ha lesz idom belinkelem mit kér egy román facbook star wars tarsaság hogy belepj közejuk 50 kérdes hát nemeiken meg enis vakarom a fejem
Hozzászólás ideje: 2016. Január 13.9 éve Mindjárt elkészül életem első saját magam által készített paprikás krumplija. El se hiszem!
Hozzászólás ideje: 2016. Január 13.9 éve Csak szerinted vagy mások is így vélték grimasz nélkül? Viccet félretéve, gratula. Kevés jobb kaja van a paprikás krumplinál. Talán csak a csirkepörkölt és a pizza.
Hozzászólás ideje: 2016. Január 14.9 éve Mindjárt elkészül életem első saját magam által készített paprikás krumplija. El se hiszem! Csak így tovább
Hozzászólás ideje: 2016. Január 14.9 éve Gratulálok! És ugye, hogy nem is olyan nehéz főzni? Életem első önálló főztje szintén paprikás krumpli volt, még huszonévesen egy külföldi koleszban, ahol minden hétvégén valaki más nemzeti ételkülönlegességét sütöttük-főztük. Óriási sikere volt.
Hozzászólás ideje: 2016. Január 14.9 éve Valóban nem volt nehéz, de mire az ember kivárja, hogy elkészüljön...
Hozzászólás ideje: 2016. Január 15.9 éve Elcseszték a Star Wars-élményem, de busásan kárpótoltak http://24.hu/poszt-itt/2016/01/05/elcsesztek-a-star-wars-elmenyem-de-busasan-karpotoltak/ Anno a Star Wars (Egy új remény) is szünettel ment a moziban. Abban az időben még divat volt megszakítani afilmeket cigiszünettel, szóval kapott az úr és a kedves felesége némi retro életérzést is a film mellé. Megjegyzem, a Jedi visszatért 85-ben már szünet nélkül adták...tudom, ott voltam. Szerkesztve: 2016. Január 15.9 éve - Zééé
Hozzászólás ideje: 2016. Január 15.9 éve Vizsgaidőszak kimaxolva. 3 hét pihi, kezdhetem az SW regényeimet olvasgatni.
Hozzászólás ideje: 2016. Január 16.9 éve Nem tudom mennyire igaz, mert még csak egy helyen olvastam, de azt írják, hogy Jake Llyod meghalt!
Hozzászólás ideje: 2016. Január 18.9 éve csoli köszi szépen pajti Rog, kedves tőled, köszönöm. Nute, ez jól esett, köszönöm. Darth Revan, nagyon szépen köszönöm. Nabo, köszike! MissKarrde, köszönöm a szülinapi köszöntést Donát, köszi szépen a jókívánságot. Darth Krande, szép gesztus, köszike. luke19, nagyon szépen köszönöm a köszöntést. Darth Cupsy, igazán köszönöm.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.