Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Boldog nagy napot mindkettőtöknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Szóval akkor: Nute, Donát, Rajmesz, luke, Nabo, Dzséjt, Revan, Krande, Fulcrum, Rog, Pécsi, Sinistra, Karrde, Ody, Merr.. Köszönöm a köszöntéseket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Csoli, boldog szülinapot! Donát, Dzséjt, Nute, pécsi, csoli, Sinistra, Rajmesz, Revan, Krande, luke, Ody, Merr-Sonn: köszi szépen a köszöntést! Gyerekek, mint írtam, tudomásom szerint Pildinek névnapja is van. Miért hagyjátok ki a köszöntésből? Velem is előfordul, hogy nem veszek észre valamit, amit kéne, szóval biztos nem direkt történt. De azért köszi! Fórumon kívül reggel éhgyomorra már felköszöntöttem, de most itt is sok boldog névnapot kívánok Pildinek Köszönöm itt is, és nagyon jólesett, hogy már reggel gondoltál rám. Megtetted, amikor mintegy mellékesen kívántál boldog nőnapot a Zoltán-nap után. Minden kis sz*rból derül ki az, hogy ki mit gondol. Szerintem nem mindenki tudatosan ír ide dolgokat így vagy úgy. Lehet hogy csak így sikerült, szerencsétlen megfogalmazással, minden egyéb szándék nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Csoli, boldog szülinapot! Na, estére megjöttél? Köszönöm neked is. Szerva itt, csere ott! Megosztoztunk ezen a napon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Na, estére megjöttél? Köszönöm neked is. Szerva itt, csere ott! Megosztoztunk ezen a napon! Így igaz, jobb kettesben ünnepelni, mint egyedül. Mindig este jövök, így vagyok kalibrálva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Isten éltesse a szülinapost! 33 szép szám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Isten éltesse a szülinapost! 33 szép szám! Köszi Riddick! Igen, főleg Hubertus-ból! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. ZoliZoltán! A Galaktikus Köztársaság Birodalom és a Szenátus nevében, valamint az én nevemben is, boldog születésnapot kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Sok Boldog Szülinapot Zoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Csoli utólag is boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Boldog születésnapot, ZoliZoltán! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Isten éltessen ZotyaZotya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Boldog szülinapot ZoliZoltán! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Boldog szülinapot Zoli2! Frenkie, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Boldog szülinapot, ZoliZoltán! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. (szerkesztve) Boldogat! Zoli2 Ez jó Szerkesztve: 2016. Március 11. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 11. Boldog szülinapot ZoliZoltán! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Csoli, Frenkie, Dzséjt, Cupsy, Donát, A pécsi, Revan, Rajmesz, Rog, Nabo, Merr-Sonn, Ody, Pildi, Krande, Sinistra, Nute: köszönöm szépen! Köszönöm továbbá a névnapi köszöntéseket is! Utólag boldog nőnapot kívánok a fórumos hölgyeknek, boldog szülinapot Csolinak, valamint boldog névnapot Pildinek és a Zoltánoknak. (Ody: most tartottam, szülinap-névnap szinte egyben.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 12. Csoli, Frenkie, Dzséjt, Cupsy, Donát, A pécsi, Revan, Rajmesz, Rog, Nabo, Merr-Sonn, Ody, Pildi, Krande, Sinistra, Nute: köszönöm szépen! Köszönöm továbbá a névnapi köszöntéseket is! Utólag boldog nőnapot kívánok a fórumos hölgyeknek, boldog szülinapot Csolinak, valamint boldog névnapot Pildinek és a Zoltánoknak. (Ody: most tartottam, szülinap-névnap szinte egyben.) Köszi Zoli! Bár ritkán jársz fel, azért utolért a sok jókívánság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Boldog Pí-napot mindenkinek, aki szereti a matematikát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Boldog Pí-napot mindenkinek, aki szereti a matematikát ó..mostvisszafekszem. Lefáradtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Boldog Pí-napot mindenkinek, aki szereti a matematikát Szeretjük a matekot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Szeretjük a matekot Max a pénzt számolni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 14. Én is csak addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Max a pénzt számolni.. Pénzügyes vagyok, szóval... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Pénzügyes vagyok, szóval... Én meg pénzügyőr.. 1:1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Én meg pénzügyőr.. 1:1 Jó, akkor neked is jöhet a matek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Jó, akkor neked is jöhet a matek Ja..Bár a névhasonlóságon túl nagyon más a kettő. Amúgy én úgy voltam a matekkal, hogy vagy 1-es, vagy 5-ös. Nyilván kisarkítottam, de ha algebra volt az nagyon gyengén ment, ha geometria, az meg nagyon jól! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.