Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 16. Isten éltessen Yodinhoo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Boldog szülinapotokat! Nálam mostanában érett meg, hogy a hajnövesztés közben a végéből le kéne szedetni egy kicsit. Másfél évig nem látott ollót a hajam, és bevallom, néha hiányzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Boldogat, yodinhoo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Boldog szülinapot az ünnepeltnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Boldog szülinapot, Yodinho! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Boldog szülinapot Yodi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Yodinho, sok boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 17. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Lehetséges az,hogy múlthét kedden adta fel a Szukits elvileg a csomagomat posta pontra, és még mindig nem kaptam semmit,hogy mehetek-e érte ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Lehetséges az,hogy múlthét kedden adta fel a Szukits elvileg a csomagomat posta pontra, és még mindig nem kaptam semmit,hogy mehetek-e érte ? Én 12 én rendeltem meg, és kaptam visszaigazolást. Azóta se kép se hang. Se egy "úton van", se egy "átvehetős", se semmi. Gondolom pár ezer példányt be kell csomagolni. Lebeszélni a postával. Gondolom mindenki posta pontra kapja. Nem egyszerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Nyilván a hatalmas rendelési mennyiség miatt van, én 16-án rendeltem, és várható időpontra április 21 - 25-öt írtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Reméljük inkább kevesebbet vágtál le, mint többet. Visszarakni nehezebb. A haj csak szőr, majd megnő Nem tudom, mit vagytok úgy oda, nézzétek a pozitív oldalát, a pici a haj a legkényelmesebb a világon Lehetséges az,hogy múlthét kedden adta fel a Szukits elvileg a csomagomat posta pontra, és még mindig nem kaptam semmit,hogy mehetek-e érte ? Igen. Még én sem kaptam meg az értesítést a postától. Volt már rá példa, hogy több mint egy hét múlva érkezett meg a csomag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 20. Hát végülis sokan mondják, hogy nem is lett rossz. Sőt, páran azt mondták, hogy jobb, mint volt. Holnap diáknap! jelentkeztem sakkra (3 éve nem sakkoztam ), pingpongra (szeretek ping-pongozni, de nem vagyok egy profi ) meg darts-ra. (Még életemben nem darts-oztam, de szerintem a jelentkezők fele sem. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. A részvétel a fontos, meg a buli hangulat mellette Majd mesélj, milyen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. (szerkesztve) A részvétel a fontos, meg a buli hangulat mellette Majd mesélj, milyen volt. Teljes mértékben igazad van. Ping-pongra meg darts-ra nem tudtam elmenni mert az egész napom elvette a sakk. Viszont. A sakkversenyt megnyertem! :) :) :D Egyenes kieséses volt. 4 kör. A 3. körben majnem elrontottam. Persze nyerésre álltam, ellenségnek volt egy királya, nekem királynőm királyom meg egy bástyám. Majdem patt lett. már majdnem súrolta a bábu a mezőt. pattnál meg sorsolás mert nem volt idő újat játszani. Utána is lett volna esélyem hogy tovább jutok, de pont annyi arra is, hogy nem De aztán észrevettem, hogy ha abba a bizonyos mezőbe teszem a bábut akkor patt. Egyébként a döntő könnyebb volt mint a 3. kör. A másik ellenfélnek szerencséje volt hogy bejutott a döntőbe, de így is megizzasztott. Szerkesztve: 2016. Április 21. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Gratulálok!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Én is gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Gratulálok. Sajnos én már évek óta nem sakkoztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Pedig azt hittem, darts és ping-pong bajnokot is avatunk mindjárt GRATULA! :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. (szerkesztve) Gratulálok. Sajnos én már évek óta nem sakkoztam. 3 év után én is most játszottam először. Köszi mindenkinek! persze, úgy kellett volna, hogy amíg nem rajtam a sor a darts-ban addig ping-pongozom és fordítva. Mindeközben pedig fejben tolom a sakkot. És persze mind a hármat meg kellett volna nyernem. Amúgy majd holnap tesin nyomok egy jó ping-pongot az osztállyal. Amúgy ha van valakinek kedve, játszhatunk a sakk.hu-n (mobilon is lehet tolni már a sakk.hu-t ) Szerkesztve: 2016. Április 21. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Én 8 évig sakkoztam, de nem voltam született tehetség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. (szerkesztve) ... meg darts-ra. (Még életemben nem darts-oztam, de szerintem a jelentkezők fele sem. ) Én szombaton indulok egy helyi amatőr versenyen... a múltkor is indultam, de ott sz@rrá vertek... Most tovább akarok jutni a csoportból. Családi buli lesz, a gyerek is indul, de ő akár meg is nyerheti az egészet. Tud. A sakkversenyt megnyertem! :) :) :D Ehhez meg természetesen gartula! Szerkesztve: 2016. Április 21. - R2-D2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Gratulálok, Rajmesz! Főleg a sakkért, mert az nem egyszerű (legalábbis nekem sosem ment igazán). A pingpong viszont jól ment, mint minden lakótelepi gyereknek, aki ezzel ütötte el az időt a játszótéren (nem volt még internet ). Még apukám tanított meg rá, aki viszont anno a koleszben tanulta. Középiskolás koromban a kerületi iskolai bajnokságot is sikerült egyszer párosban a barátnőmmel megnyerni. Régi szép idők.. A darts-hoz nem értek. Hajrá R2-D2! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. (szerkesztve) Köszi! Grat neked is így nagyon nagyon nagyon utólag. Egyébként sajnálom hogy mostanában nincs időm játszani. Régebben éjjel-nappal játszottam. Jó ez egy picit túlzás, de egy nap 4-5 menetet lezavartam. Úgy tűnik 3 év alatt azért nem sok felejtődik. Engem az anyám, papám.meg egy ált. iskolai tanárom tanított sakkozni. Az àlt. iskolai tanár már egy picivel komolyabb szinten oktatott, nem úgy mint anyum aki az "alapokat" Aztán amikor már kezdett megfordulni a kocka és már én vertem el többször a tanárom majd mégtöbbször, egyszer bemérgeskedett és lesöpörte a bábukat. kis csaló. Érettségi után már lehet hogy újra elfogok kezdeni sakkozni, bár olyan intenzivitással biztos hogy nem. Egy nap 1 max 2 bőven elég (lenne). Szerkesztve: 2016. Április 21. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Rajmesz, gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Rajmesz gratula:) én baka voltam amikor utoljára sakkoztam. tudja valaki hogyan kell táblizni már azt is elfelejtettem ,édesapamnak most vettem szulinapjara egy szep faragott sakkeszletet szerintetek féloráig zon röhögtunk hogyes mik a tabli szabajai elfelejtettük:))) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 22. Még a lépéseket is elfelejtetted? Most játszottam a sakk.hu-n csak ugye ott időre megy. Pedig már tök nyerésre álltam (ellenfélnek volt 250 pontja) csak összesen volt 30mp a saját játékidőmre, kapkodtam és patt lett. Ezért szeretek sakkóra nélkül játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.