Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Fú, hogy én mennyire utálom a kémiát! Bár ehhez valószínűleg nagyban hozzájárul, hogy rohadtul nem értem és számomra teljesen átláthatatlan. Ráadásul év végén még vizsgáznunk is kell belőle, mivel jövőre már nem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Fú, hogy én mennyire utálom a kémiát! Bár ehhez valószínűleg nagyban hozzájárul, hogy rohadtul nem értem és számomra teljesen átláthatatlan.Én ugyanígy vagyok a biológiával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Pedig a kémia fantasztikus! Lényegében a saját világunk leírása. Ajánlom P.W Atkins : A periódusos birodalom című könyvét. Olvasmányos és nagyon szórakoztató kalauz ez az elemek világába.Én szeretném, csak nem értem. Hiába érdekel.A könyvajánlót köszi, majd utánanézek. De erről szerintem az oktatás tehet, hihetetlenül szárazon tanították nekünk a kémiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. De erről szerintem az oktatás tehet, hihetetlenül szárazon tanították nekünk a kémiát.Ebben biztos vagyok....sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. (szerkesztve) Most olvasom az origon, miszerint a magyar alkotmány módosításában az is egy lehetőség, hogy visszaállítanák a magyar királyságot. Tény és való, ahol még királyság van az EUban ( Dánia, Hollandia, Svédország, Anglia, Spanyolország) ott elég jó az életszínvonal.. Szerkesztve: 2010. November 22. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Most olvasom az origon, miszerint a magyar alkotmány módosításában az is egy lehetőség, hogy visszaállítanák a magyar királyságot. Tény és való, ahol még királyság van az EUban ( Dánia, Hollandia, Svédország, Anglia, Spanyolország) ott elég jó az életszínvonal.. És ki lenne a király? Megkeresik Szent István leszármazottját? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Most olvasom az origon, miszerint a magyar alkotmány módosításában az is egy lehetőség, hogy visszaállítanák a magyar királyságot. Lassan itt a tél is, be lesz fagyva a Duna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Viktor Király, éljen sokááá! Jövőre már koronázzák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. De erről szerintem az oktatás tehet, hihetetlenül szárazon tanították nekünk a kémiát. Nekünk is. Az egyetlen óra volt, amin képes voltam elaludni (pláne, hogy nyolc órás tannap végére tették testnevelés utánra). Erről a királykodásról is Hofi jut eszembe (milyen politikai kérdésről nem? ): "Viktorka azért vitette át a parlamentbe a koronát, hogy éjjelente próbálgassa." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Nem olvastátok az indexen azt a cikket? Egy 90 éves ember benyújtotta trónigényét, mint IV. Béla egyenes ági leszármazottja, na várjatok, előkeresem...: http://index.hu/belfold/2010/11/10/daka_jo..._magyar_tronra/ Azt hittem, ez itt mindenkinek megvolt. Más: Megkaptam a szakdolgozatom értékelését. Belső konzulens: 25/24 pont, külső konzulens: 25/25 pont, jeles. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Valahol én is olvastam, hogy nem is egy követelője van a trónnak hanem több elmehibbant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megkaptam a szakdolgozatom értékelését. Belső konzulens: 25/24 pont, külső konzulens: 25/25 pont, jeles. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Gratula Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Gratulálok, ragyogó teljesítmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Gratula Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Gratulálok! (Bár nem nagyon tudom mi az a szakdolgozat, a belső és külső konzulens-t meg pláne.... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. A szakdolgozat az egyetemi (főiskolai) éveid végén írt tudományos munka. A belső konzulens az a tanár, akinél írod. A külső konzulens pedig egy másik tanár, aki szintén megnézi a dolgozatod, és értékeli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Áhá! Tehát, ha a belső kisebb mint a külső, az azt jelenti, hogy a tanár/előadó nem szeretett meg annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hát a belső jobban képben van a dolgokkal, mivel egész évben nála írod, ő látja, hogy alakul. A külső csak a végeredményt látja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. De erről szerintem az oktatás tehet, hihetetlenül szárazon tanították nekünk a kémiát. Nekem pl. kimaradt az életemből 2 hónap a 7. osztályban, és tankönyvből tanultam meg pár hét alatt a kimaradt kémiát, az jó volt A könyv sokat tud segíteni Nem olvastátok az indexen azt a cikket? Egy 90 éves ember benyújtotta trónigényét, mint IV. Béla egyenes ági leszármazottja, na várjatok, előkeresem...: Megkaptam a szakdolgozatom értékelését. Belső konzulens: 25/24 pont, külső konzulens: 25/25 pont, jeles. Csak a főcímet olvastam, a cikket nem futottam át. Gratula, szép eredmény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Vagy négy év múlva arról szavazunk, hogy Viktor király vagy József király, vagy Spoiler: előrehozott választások lesznek ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Szerintetek én is sorba állhatnék a trónért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Pedig öt éve is jó színész volt, és szimpatikus. Az más kérdés, hogy a jelleme lehet elítélhető. Akik színházba is járnak, azok a megmondhatói milyen zseniálisan játszik. Én sokszor láttam Stohl Andrást színházban játszani kezdő színész kora óta, és mindig kiemelkedően jó volt. Ő az a színész, aki Shakespeare-től kezdve modern darabokig, délceg hős szerelmestől dadogó félszeg szerencsétlenig mindent el tud játszani, és úgy, hogy közben eszembe sem jut a Való Világ vagy akár az, amit magánemberként botrányosan művel. Ez persze nem felmentés, és csak reménykedni lehet benne, hogy mindenki érdekében észre tér. Keressen pénzt mellette a kereskedelmi csatornákon, az engem nem zavar, ott úgysem nézem. Csak ezzel az önpusztító és másokat is veszélybe sodró élettel szakíthatna már végre... Egyébként épp a héten fogom megint látni egy kétszemélyes darabban Szabó Győzővel, két zsarut játszanak majd benne, minimál diszletek között, majd beszámolok róla, milyen volt. De nem tagadom, hogy jó előadásra számítok. De erről szerintem az oktatás tehet, hihetetlenül szárazon tanították nekünk a kémiát. Dettó. Nekem mindig, amikor vizet iszok az jut szembe, hogy ezt üstökösök hozták a földre... Ráadásul hidrogén is van benne, ami meg kb. 12 milliárd évvel ezelőtt keletkezett.... De ott az arany vagy az ezüst. azok mind egy szupernóva robbanásban jöttek létre valamikor nagyon régen. És most itt van, megfoghatom....ez szerintem az egyik legcsodálatosabb dolog. Kár, hogy ilyen véleményt sosem hallottam/olvastam korábban, akkor biztos jobban megszerettem volna a kémiát. Így sajnos én is azok közé tartozom, akik anno örültek, amikor nem kellett már tanulni. Megkaptam a szakdolgozatom értékelését. Belső konzulens: 25/24 pont, külső konzulens: 25/25 pont, jeles. Gratulálok! És mi a következő szakmai próbatétel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. (szerkesztve) Szép volt Donát! Ezennel bejelentem indulásomat a Királyi trónért! Én akarok lenni a Király!!! Szavazzatok rám! (vagy Királyra nem szavaznak? ) Szerkesztve: 2010. November 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Gratulálok Donát. Szép eredmény. Ha engem királlyá választanak minden férfi kap egy láda sört kéthetente. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Ha engem királlyá választanak minden férfi kap egy láda sört kéthetente. :D Ha bomba nőket is adsz hozzá, rád szavazok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Ha bomba nőket is adsz hozzá, rád szavazok! A hölgyeket Oldie-nak gondoltam, de megbeszélhetjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. A hölgyeket Oldie-nak gondoltam, de megbeszélhetjük. Te tudod, milyen a jó kampány. Már most tenni akarsz a kisemberekért :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Gyerekek, gyerekek.........Most egy KERESZTAPÁVAL akartok "versenyre" kelni? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.