Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. (szerkesztve) Sssszus, ez a cliffhanger. Kölcsönkaptam DVDre írva .avi -ban a Terminátor 4-et. Hibás a file, nem hagyta magát másolni. Nézem korongról. Megnyitja, puffereli, 1:30:15 hosszúságú videóként megnyitja. Az a végszó, hogy "Majd meglátjuk". Szerintem az utoldó kb tíz perc maradt le. BOSSZANT. Edit: most 1:33:35-ig nyitja meg..... de ezen nem jutok túl. Valaki a maradékot át tudná küldeni valahogyan? Vagy nekem a youtube is megfelel.... egyszer akarom megnézni, de egyszer meg akarom nézni. :S Így értelmetlen megnézni. Ha jól emlékszem Dzséjt írta hogy megkapod tőle kölcsön. Most mentek el a vendégek. Gyerekkori legjobb barátom és családja voltak itt ,meg a húgomék. Mindkét családban van egy gyermek, akik egy idő után engem pécéztek ki, hogy a fotel mögül a fejemre üssenek. Úgy átéreztem milyen lehet apának lenni. :o Különben drágák voltak és aranyosak. Szerkesztve: 2010. November 27. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Lenne egy kérdésem: az normális, hogy a netbookom a pendrive-omra 70 kb/sec-es sebességgel másol percekig??? Mit lehet azért tenni, hogy gyorsuljon? Eddig nem volt ilyen gond... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Lenne egy kérdésem: az normális, hogy a netbookom a pendrive-omra 70 kb/sec-es sebességgel másol percekig??? Mit lehet azért tenni, hogy gyorsuljon? Eddig nem volt ilyen gond... Restart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Próbáltam. Gyorsabban indul, de aztán belassul megint, most épp 38kb/sec percek óta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Pontosan. Hála az itteni nálam sokkal okosabb embereknek, jobban képben vagyok gazdaságilag, mint a két éven át tartó gazdaságtan órák után. Szerintem mondjuk azt, hogy mindenkinek megvan a maga területe, amiről többet tud És igen, Oldie, én biztos vagyok benne, hogy nem siránkozni és nyafogni fogok, hanem olyan munkám lesz, amiből tudok majd félretenni is. Sok sikert hozzá Bár nekem is összejönne valami legalább fele ilyen Akkor legalább fizetnék az önkéntesembe, így már évek óta "csak" van Nagyon nagy arc az a tanár... 130 különböző országban járt, és olyan történetei voltak... meg akkora tudása... igazi TANÁR. Nagyon bírtam. Erről eszembe jutott a saját vállgazd tanárom, óriási a fickó, szeretek hozzá órára járni, remélem, fog még más tárgyat is tanítani (mondjuk néhány órai beszólást kihagyhatott volna ma): http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/k...ingatlando.html Napibudapest.blog.hu Nagyon jó oldal! Azaz be lehet telepíteni ide külföldieket, és akkor nem csak 3 millió munkavállaló lesz a késöbbiekben. Azon már én is agyaltam, hogy lehetséges, munka akkor is kb. ennyi lesz. Egy ideig csökkenhet a munkanélküliség (feltételezve, hogy nem lesz bevándorlás), bár ez elég légből kapott dolog, szóval nem kevés agyalnivalót igényel. Máshol is nyakig érő hó van? Itt tegnap este elkezdett szakadni, reggelre meg mindent ellepett. Legalább tíz centi lehullott. Éjjel fél 1-re tisztes mennyiségű hó esett Budán, reggelre még fokozódott is. Majdnem bokáig érő latyakban galoppoltam le a villamoshoz, hogy suliba menjek. Itthon meg persze már nem látom, hogy mennyi esett, mert hó már nem látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Igen, Dzséjt volt az.... én meg türelmetlen vagyok. És nem volt szó arról, hogy a vége lemarad :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Igen, Dzséjt volt az.... én meg türelmetlen vagyok. És nem volt szó arról, hogy a vége lemarad :S Nincs torrent-hozzáférésed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Nincs. Négy giga per hónap forgalomba nemigen fér bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. egyszer akarom megnézni, de egyszer meg akarom nézni. :SHa mégse jönne le akkor keress rá a Guglival a "terminator salvation online" kulcsszókombinációval ami egy magyar oldalt is előhoz. Onnan két részletben meg lehet nézni szinkronosan ha megfelelően pufferelődik és ha van a gépen "divx web player" progi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Fenébe is, ez a konvertálásdi nem vált be. Az fps számot állandóan leredukálja a 20-as érték alá, hiába próbálkozok beállításokkal. Olyan meg nincs, hogy direkte ezt az értéket lehessen beállítani. Gondolom csak van valami professzionális program valahol. Alapvetően sajna az a gond, hogy a Blu-ray 24 képkockaszámmal dolgozik míg a DVD 25-tel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Csak nem a diszkontból kikölcsönzött Avatar.Bővített verziót akartad dvd-re konvertálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Csak nem a diszkontból kikölcsönzött Avatar.Bővített verziót akartad dvd-re konvertálni?Áááá ugyan, hová gondolsz? :o De. :o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Az online nézéshez DivX Plus kéne, erre nem indul el a telepítője Ez bosszant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Hatalmas Matolcsy videó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Hatalmas Matolcsy videó. Nagyon jó. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Egy spanyol nő birtokba vette a Napot, és pénzt fog kérni a használatért! http://io9.com/5700607/spanish-woman-claim...harging-for-use Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. (szerkesztve) A vígjátékok egyik koronázatlan királya, gyermekkorom nagy nevettetője, a család kedvence... Leslie Nielsen 84 éves korában elhunyt...Nyugodjék békében... Szerkesztve: 2010. November 29. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Pont most akartam én is beírni. A Csupasz pisztoly a legkedvencebb vígjátékon. Imádtam az öreget! Nagy arc volt és hiányozni fog. Szépen lassan mennek le a nagy öregek. ( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Nyugodjék békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Szegény, nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Nyugodjék békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. (szerkesztve) Nyugodjon békében. És Irvin Kershner is, a SAGA ötödik epizódjának rendezője. Szerkesztve: 2010. November 29. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Nyugodj békében Irvin Kershner... A Birodalom Visszavág a valaha készült egyik legjobb folytatás.... Szép munka volt Mester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Bazz... ez durva. Szegény. Én nem csak az ep5, de a Robotzsaru 2 és a Seaquest miatt is szerettem. Nyugodjon ő is békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Nyugodjanak békében! RIP! Elnézést h eltűntem, még kicsit több mint egy hét és vagyok. Gyakorlat letudva, csütörtökön gyak vizsga, egy hétre rá szóbeli, és kész! Utána mindent pótolok, szülinap, névnap, egyebek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Mindketten RIP Márti, vizsgához sok sikert! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. 15 éves a magyar Internet! Érdekes videó, az akkori alapítókkal... Ki mit jósolt 95-ben, hová tart majd a világ? Stb http://index.hu/video/2010/11/29/boldog_sz...agyar_internet/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. R.I.P "Számítunk magukra" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. (szerkesztve) Majd amikor mesélem az unokáknak hogy 1 évvel fiatalabb a net nálam Ja és R.I.P. az elhunytaknak Szerkesztve: 2010. November 29. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.