Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Grat barnez, Donátnak meg ha még lábadozik jobbulást. :)

Én meg itthon vagyok februárig, jó is ez a vizsgaidőszak vizsga nélkül. :D

Hozzászólás ideje:

Gratula, barnez! :)

Grat barnez, Donátnak meg ha még lábadozik jobbulást. :)

Én meg itthon vagyok februárig, jó is ez a vizsgaidőszak vizsga nélkül. :D

Gratulálok barnez. Hány sör gurult eddig le a torkodon? :D :D

Köszi! Hát tegnap két 0,5 literes Heineken gurult le, szóval lazán vettem a dolgokat, mert ma reggel matek dolgozatot kellet írni. :)

Hozzászólás ideje:

Lábadozik, mert úgy köhög, hogy majd meg fullad.

Elég rosszul hangzik.

Nézte valaki ma a napfogyatkozást? :)

Felhők is voltak ezerrel és meló is, szóval nem tudtam se ezért, se azért. Sebaj, tizenéve láttam már teljeset :)

Hozzászólás ideje:

Az attól függ... Mit csinálsz Te a gépeddel? Folyton baja van. :D Hogy törted be a monitort, mert azt sem egyszerű. :P

Most speciel a tv húzta a rövidebbet. :P Ki akartam dobni az ajtón egy üres 2l-es műanyag palackot, de az ajtó mellett lévő tv képernyőjén landolt, legnagyobb örömömre. :roll:

120 ezer ft-ot pedig sajnos nem tudok csak úgy előkapni a farzsebemből... pedig nem lenne rossz.

Hozzászólás ideje:

Most speciel a tv húzta a rövidebbet. :P Ki akartam dobni az ajtón egy üres 2l-es műanyag palackot, de az ajtó mellett lévő tv képernyőjén landolt, legnagyobb örömömre. :roll:

120 ezer ft-ot pedig sajnos nem tudok csak úgy előkapni a farzsebemből... pedig nem lenne rossz.

Utána kell nézni mennyi a javítás (LCD esetén látatlanban is elég sok), és utána dönteni.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk én nem gondolnám, hogy egy üres PET-palack össze bír törni egy TV-képernyőt. Jó erővel dobhattad...

Hozzászólás ideje:

Ez vicc? Egy 10 dekás műanyag palack nehogymár betörjön egy tv-képernyőt. Súlya sincs. Történt ott más is nem? :D Most próbáltam ki. Fogtam és belevágtam a tv-mbe az üres 2l-es palackot. Semmi baja.

Darth Sky: Mi történt valójában?

Hozzászólás ideje:

Ez vicc? Egy 10 dekás műanyag palack nehogymár betörjön egy tv-képernyőt. Súlya sincs. Történt ott más is nem? :D Most próbáltam ki. Fogtam és belevágtam a tv-mbe az üres 2l-es palackot. Semmi baja.

Te aztán bátor ember vagy :) Mi van, ha kiderül, hogy simán átviszi a képernyőt? :D

Mondjuk szerintem, ha a kupak trafálja telibe a jó erővel megküldöt palackot, az kárt tud benne tenni. Meg az sem mindegy, hogy a palack mennyire tömör. Azért egy Coca Colás palack sokkal keményebb, mint egy Kék kúti ásványvizes palack.

Hozzászólás ideje:

Frenkie, egy CRT tv-t azért azért keményebb fából....oh, bocsánat, keményebb üvegből faragták :D De nekem ilyen marhaság eszembe se jutna hogy próbálgassak.

Nekem az tetszik amikor a h*lyegyerek a játékgép távirányítós rúdját vágja bele a cuccosba egy lendületes mozdulat után :lol:

Hozzászólás ideje:

A CRT képernyő üvege centiméteres vastagságú. Kipróbáltuk, nagyobb (tojás méretű) kavics már betöri, ha kellő erővel van dobva, de ha biztosra akarunk menni, jó ha van a közelben egy féltégla. Az üres PET palack semmiképpen nem tesz kárt benne.

A TFT képernyők viszont elég érzékenyek a mechanikai sérülésre, mivel tulajdonképpen semmilyen védelemmel nem rendelkeznek erősebb mechanikai behatások ellen. Ha az ujjunkkal megkopogtatjuk, már látszik, hogy torzul pillanatnyilag a kép, egy erősen hozzávágott PET palack kupakja pedig biztosan maradandó sérülést okoz a képet előállító kristályszerkezetben.

Hozzászólás ideje:

Hmm

Sajnálatos hogy ezzel kell hírnevet szereznünk.

Hm... utánanéztem ennek a médiatörvénynek, de nem értem miért van így felháborodva a TPB és ahogy nézem más országok.

Valaki leírná mi a negatív benne?

Hozzászólás ideje:

Hm... utánanéztem ennek a médiatörvénynek, de nem értem miért van így felháborodva a TPB és ahogy nézem más országok.

Valaki leírná mi a negatív benne?

Ez.

Hozzászólás ideje:

Kicsit túl van lihegve ez az egész, de az elmondható, hogy iszonyú érvágás egy párt kezébe így összpontosítani a felügyeletet. Mondjuk eddig is pártalapon volt szépen felosztva a felügyelet, csak most megint az a helyzet állt elő mint a komcsi időkben.

De a vicc az, hogy pont a Népszava meg a Népszabadság kéri ki magának ezt az egészet (többek között) :lol:

Hozzászólás ideje:

Szerintem is kezdik kicsit túllihegni odakint. az meg kicsit mókás, hogy egy torrent oldal tiltakozik, ami eleve illegális. :D

Az oldal nem illegállis, csak a tartalom nagy része, amit megoszt. :D

Én pl. nénis háttérképeket is szoktam letölteni róla, az meg nem illegális :lol:

Hozzászólás ideje:

Ahogy látom előttem már leírták páran a választ.:D

Egyébként - csak hogy mennyire érzékenyek ezek a kijelzők - bátyám laptopja egyszer úgy ment tönkre, hogy a kelleténél kicsit erősebben csukta le a tetejét.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.