Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. A topik átalakult jókívánságküldő hellyé. Isten éltesse Csolit, és sok boldog névnapot Pildinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Én is csatlakozom az előttem szólókhoz! Boldog szülinapot Csoli1138! És hasonlóan boldog névnapot Pildi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. http://www.mathematika.hu/viewpage.php?page_id=100 Nagyon jó! Bár egy kis gondolkodás után kezdem kapiskálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Van még olyan aki ennek bedől? Ha egy kétjegyű számból kivonjuk számjegyeinek összegét, az k*9 lesz, azaz 9 többszöröse. És ezeknek mind ugyanaz a jel van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Van még olyan aki ennek bedől? Ha egy kétjegyű számból kivonjuk számjegyeinek összegét, az k*9 lesz, azaz 9 többszöröse. És ezeknek mind ugyanaz a jel van. Én sem dőltem be, de most találtam rá és az újszülöttnek minden új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Van még olyan aki ennek bedől? Ha egy kétjegyű számból kivonjuk számjegyeinek összegét, az k*9 lesz, azaz 9 többszöröse. És ezeknek mind ugyanaz a jel van. Nálam másodszorra bukott el a dolog, mert ugyanarra a számra gondoltam, mint először Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Ez már ezer éves dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Boldog névnapot, Pildi! Csoli1138, te meg légy szíves és legyél aktívabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Boldog szülinapot és névnapot az ünnepelteknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Vajon Chuck Norrist fogadták már tiszteletbeli taggá? Ő a kiképzőjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Sok boldog névnapot, Ildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 10. Boldog szülinapot, csoli1138! Frenkie, Dzséjt, Oldie, Jake, Nabopolasszar, Revan9, Phobos, MissKarrde, Ody, Embo, Krande, kolmilan, Donát: köszönöm a kedves névnapi köszöntést! (már ha ma tartod )! Én nem vagyok bonyolult eset. Másik Ildikó napot nem is ismerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. (szerkesztve) Japánban durva 8.9-es földrengés volt és 10 méteres cunami tarolja a tengerpartokat...Sajnálatos... Szerkesztve: 2011. Március 11. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Most olvasom, hogy szerda óta reng a környéken a föld. Szerdán is volt egy Japánban, csütörtökön Kínában, majd ma megint Japánban. Mozgalmas hét áll mögöttük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Most olvasom, hogy szerda óta reng a környéken a föld. Szerdán is volt egy Japánban, csütörtökön Kínában, majd ma megint Japánban. Mozgalmas hét áll mögöttük. Kicsit ironikus, ahogy tegnap ezt lehetett olvasni... Viharok, szökőárak és földrengések várnak bolygónkra lánclevelekben terjedő hírek szerint március 19-én. Az aktuális katasztrófákért a Holdat okolják, amely 18 éve a legkisebb távolságra lesz a Földtől. http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20110310-szuper-telehold-veszelytelen-az-arapaly-hatasa-foldrengesek-viharok-es.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Utólag is boldog névnapot Ildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Részemről is boldog névnapot utólag, Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Aztarohadt, a mai Japán cucc nagyon durva volt, melóhelyen élő adásban néztük Szegény japcsik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Jahhh. Amikor visszaértünk az ellenőrzésből (egyik Tescóban tartottunk vadászatot, nem mondom hogy most már nincs ott több lejárt termék, de kevesebb van mint reggel volt) akkor néztük az Origón. Durva A magyar mentősök állítólag mennek. Asszem ez az első nagyobb katasztrófájuk Mancs visszavonulása és halála óta.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Bomarr, Sky: köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Bazz, ma a Nyugatinál mekkora emos gyülekezés volt Kár, hogy nem volt nálam shoti. Jó sok sörét fogyott volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Tényleg szörnyű, valami erőmű is felrobbant, ahogy hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. (szerkesztve) Tényleg szörnyű, valami erőmű is felrobbant, ahogy hallottam. Jaja, volt robbanás de minket elméletileg nem fenyeget radióaktív veszély. Amúgy akit érdekel az itt követheti az eseményeket. Durva ami ott van... Szerkesztve: 2011. Március 12. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. De jót sétáltunk. Gyalog a Zsolnay-szoborig. 35-ös busz, Misinatető. Egy általam eddig még nem ismert túravonalon Dömörkapu. Általam eddig csak lefelemenetben ismert útvonalon felfelé, félúton eltérültem megnézni honnan jönnek a szemből jövő turisták. Eljutottam a sípálya közepéig. A turisták talán annak a túloldaláról jöttek, én inkább elindultam fölfelé mert tudom hogy a sípálya tetejét érinti az eredeti útvonal. Korábban is vissza akartam kanyarodni de a két ösvény közt olyan sűrűn nőtt a medvehagyma (jelenleg alig néhány centis, illata csodás, szerintem jövő héten már szedni is fogok) és a hóvirág (rengeteg van, meg ibolyából is), nem volt szívem átgázolni rajta. Úgyhogy mentem föl a sípálya szélén. Ez volt az a szakasz, ahol tudtam tartani Karneollal a lépést, egyébként szíve szerint végig húzott volna. Misinatető, egy kb vele egyméretű kuttyal Neo rendezett egy barátságos karatemérkőzést (vagy judo volt? a jó ég tudja) aztán vissza az ismerősebbik útvonalon Dömörkapu, Tettye, Széchenyi tér (Virág cukrászda, Eszterházy-szelet: megosztoztunk rajta kétharmad-egyharmad arányban). Kb fél2 -kor indultunk, a busz a menetrend szerint 2 után 5 perccel indult. Fél6-kor értünk haza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Szép kirándulás lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Szebb idő is volt, mint most, mert eseget. Nem túl intenzíven, de nem olyan szép látvány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Szebb idő is volt, mint most, mert eseget. Nem túl intenzíven, de nem olyan szép látvány. Viszont nincs hideg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Viszont nincs hideg. Igaz, de nekem dolgom lenne a városban, és esőben bicajozni nem túl nagy élvezet. Na majd hátha később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Igaz, de nekem dolgom lenne a városban, és esőben bicajozni nem túl nagy élvezet. Na majd hátha később. Sajnos esőt mondott mára (és holnapra is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. (szerkesztve) Majd el felejtettem, hogy ma PÍ nap van "III,XIV. PÍusz pápa paPÍ utasítása: Eljött hát újra a várva várt PÍllanat: A PÍhenés ideje a szabad ég alatt PI napján PIrkadatkor mosollyal kelünk Hiszen a PIlisbe PIknikezni megyünk! A természet lágy ölén PIcit sétálunk, Ha tán elPIllednél, PIhenni megállunk. PIszoár az nem lesz, de ha PIsilni kell Dolgodat száz PInty éneke vidítja fel! Ha kiPIrult már a túlhevült szívPItvar, ZsePIvel törölközünk, mit Brad PItt varr DopPIngszerként dobálgatunk hamura PI-t, De PIsztollyal sem bántjuk HammuraPIt. A PI időpillanatában nagy körbe állunk S bár páran szeretnék, hogy PIruettet járjunk Inkább játékosan emlékezünk meg a PIről: (Egy PIllanatra kifogytam a rímből) Tehát PI-szobrot ÉPItünk, s PI-verset szavalunk PIlisszentlászlóra érkezésünkig mulatunk. Öltözékedben mindenképp legyen PInk, vagy PIros PItbullt és PIranját hozni szigorúan tilos! A lányoknál legyen PIritós, PIzza s PIskóta A fiúknál meg PIncéből jött PIa s itóka! Pironkodva kérlek, ne bánts PIszkavassal, Mert kilaPItottam agyad e PI-s szavakkal, EPIkus költeményem igazi PI-ritus. PIPIskedj velünk, legyen benned sPIritusz!" De ha pontosak akarunk lenni, akkor a PInapi PIllanat hajnali 1 óra 59 perc és 26 másodperckor volt Szerkesztve: 2011. Március 14. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.