Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Mindenkinél lehet rövidzárlat. Sajnos itt most nagyon rosszkor jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Ilyesmi jelenség játszódhatott le a pilot csővel. http://indavideo.hu/video/Tulhtes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. De a pilóta sejthette volna, hogy műszerhiba, hisz azt az adatot kapta, hogy pár pillanat alatt 275 kts- ről leesett a sebesség 60 -ra!!! Ha ez így lett volna, mindenki felkenődik szélvédőre. Persze nem ez történt, szóval valami sejtésének kellett lennie a műszerhibáról. Főleg ha rápillantott a varióra, látta a magasságot és a műhorizontot. Érthetetlen a dolog. Viszont az lehetséges, hogy az automata trimm dolgozott össze-vissza....és akkor már nehéz korrigálni. Bizony, érthetetlen. Ilyen sebességvesztést már megérez az ember, így a pilótának nemhogy gyanakodnia, tudnia kellett volna, hogy műszerhiba. Én arra tudok még tippelni, hogy a pilóta megijedt/pánikba esett és ezért is kezdett egy a helyzethez képest érthetetlen manőverbe. A másik meg tényleg, hogy az auto trimm is bekavarhatott. Egy biztos, volt egy kis hiba, aztán jött a Titanic-effektus, és a sok kis hiba szépen katasztrófához vezetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Na megint rázendített az eső. A kora estit rendesen beszívtam. A bringát bent is kellett hagynom ,mert függönyszerűen esett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. (szerkesztve) Bizony, érthetetlen. Ilyen sebességvesztést már megérez az ember, így a pilótának nemhogy gyanakodnia, tudnia kellett volna, hogy műszerhiba. Én arra tudok még tippelni, hogy a pilóta megijedt/pánikba esett és ezért is kezdett egy a helyzethez képest érthetetlen manőverbe. A másik meg tényleg, hogy az auto trimm is bekavarhatott. Egy biztos, volt egy kis hiba, aztán jött a Titanic-effektus, és a sok kis hiba szépen katasztrófához vezetett. Az A-330 -asoknál nem ez az első eset, hogy a pilot csövek jegesedésére panaszkodnak. Itt gyakorlatilag csak egy repülő zuhant le miatta...., holott egyébként tökéletes állapotban volt a gép. Szerkesztve: 2011. Június 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Na megint rázendített az eső. A kora estit rendesen beszívtam. A bringát bent is kellett hagynom ,mert függönyszerűen esett. Itt is eshetne újra, mert megdöglöm a melegtől. Lehet le kéne mennem a partra megmártózni (kár, hogy a hullámok viszont nagyok a szél miatt). Az A-330 -asoknál nem ez az első eset, hogy a pilot csövek jegesedésére panaszkodnak. Itt gyakorlatilag csak egy repülő zuhant le miatta...., holott egyébként tökéletes állapotban volt a gép. És gondolom ezzel a hibával is csak azután kezdtek foglalkozni, hogy az a gép természetellenes módon fogott talajt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. És gondolom ezzel a hibával is csak azután kezdtek foglalkozni, hogy az a gép természetellenes módon fogott talajt. Nincs kizárva. De már olvastam, hogy jó kis pereket akasztottak az Air France és az Airbus nyakába is. Gondatlanságból elkövetett emberölés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Nincs kizárva. De már olvastam, hogy jó kis pereket akasztottak az Air France és az Airbus nyakába is. Gondatlanságból elkövetett emberölés. Alap, főleg, ha tényleg panaszkodtak a hibára, ők meg a nagy pénzhajhászásban le se sz*rták. És kis szerencsével el is vesztik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Alap, főleg, ha tényleg panaszkodtak a hibára, ők meg a nagy pénzhajhászásban le se sz*rták. És kis szerencsével el is vesztik. Elvesztik. Általában ilyenkor fizetni szoktak, hisz ez által a presztízs nem sérül annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 1. Na megint rázendített az eső. A kora estit rendesen beszívtam. A bringát bent is kellett hagynom ,mert függönyszerűen esett. Én épp futásból jöttem haza, szóval nekem pont jól jött. Jól is nézhettem ki meztelen felsőtesttel, rövidgatyában és napszemüvegben a szakadó esőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Isten éltessen Ki-Adi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Boldog születésnapot, bár ritkán jár erre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Boldog szülinapot Ki-Adi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Boldog szülinapot! Délután esett az eső, és sütött a Nap. Az eredmény egy gyönyörű teljes dupla szivárvány volt, látszott kb egészen amíg le nem ment a Nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Ma reggel berakták a 3. műanyag ablakomat a nagyszobába. Igy most teljes a kollekció. Mindenhol van redőny és szúnyogháló. Mostanáig takarítottam a sittet de megérte. Most már mondhatom a napnak és a bogaraknak nyáron, hogy kívül tágasabb. Baromira örülök neki, bontottam is egy sört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Ma reggel berakták a 3. műanyag ablakomat a nagyszobába. Igy most teljes a kollekció. Mindenhol van redőny és szúnyogháló. Mostanáig takarítottam a sittet de megérte. Most már mondhatom a napnak és a bogaraknak nyáron, hogy kívül tágasabb. Baromira örülök neki, bontottam is egy sört. Gratulálok! Akkor jöhet a TV. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 2. (szerkesztve) Gratulálok! Akkor jöhet a TV. Köszi. Mikor reggel elmentem behúztam mindegyik redőnyt és olyan sötét lett ,hogy alig találtam el az ajtóig. Nagyon reménykedem benne, hogy a tv meg lesz decemberben. Szerkesztve: 2011. Június 2. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Most már mondhatom a napnak és a bogaraknak nyáron, hogy kívül tágasabb. Nekem amióta szúnyoghálóm van, több bogár van a szobámban, mint azelőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. A XII. kerületben meg nem tudom, hogyan csinálják, de az első emeleten a szobában sosincs szúnyog (sőt, még az erkélyen sem), pedig nincs is szúnyogháló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Kedves fórumozók! Szeretnélek titeket megkérni arra,hogy lájkoljátok facebook-on a tablónkat itt: Nagyon nagyon nagyon nagyon de nagyon sokat jelentene ez nekünk,hiszen minden lájk számít Egy életre hálás lennék érte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. 9 éve ültettük a cseresznyefánkat, de már majdnem kivágtuk, mert 3-4 szemnél több sosem lett rajta. Erre most... tele van gyönyörű piros és már majdnem érett szemekkel, amelyek már most finomak és teljesen kukacmentesek permetezés nélkül. Ki kellett ezt várni. Kedves fórumozók! Szeretnélek titeket megkérni arra,hogy lájkoljátok facebook-on a tablónkat itt: Ágki, én megtenném, de nem vagyok fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. (szerkesztve) Egy életre hálás lennék érte Ment a Like Szerkesztve: 2011. Június 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Én is nyomtam egy "tetsziket". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Tettszikeltem én is Így, szép magyarosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. (szerkesztve) Köszi szépen,rátok mindig lehet számítani ^^ Márcsak úgy 400 vagy annál több lájk kell,hogy egyenlítsünk xD Szerkesztve: 2011. Június 3. - Ágki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. http://www.origo.hu/itthon/20110602-diplomaciai-kapcsolat-az-oceaniai-allamokkal-kiribati-es-nauru-orulne.html -- milyen címe van már ennek a cikknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 4. 9 éve ültettük a cseresznyefánkat, de már majdnem kivágtuk, mert 3-4 szemnél több sosem lett rajta. Erre most... tele van gyönyörű piros és már majdnem érett szemekkel, amelyek már most finomak és teljesen kukacmentesek permetezés nélkül. Ki kellett ezt várni. Jó is az otthoni cseresznye 3 fánk is van, egymás után érnek, de ritkán kukacosak, ha igen, akkor megfigyelés alapján azért, mert túl sok eső esett. Elég fura, de máskor nem kukacosak, pl idén sem, és elég száraz tavaszunk volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.