Embo Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Én is jobbulást kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Köszi Embo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jobbulást keresztanyudnak Riddick. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Részemről is jobbulást neki, Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. (szerkesztve) Sky barátom, Frenkie, köszönjük szépen a kedves szavakat! Remélem pár nap/hét után jó hírekkel szolgálhatok. Szerkesztve: 2011. Július 24. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jobbulást neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Jobbulást kívánok én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Jobbulást neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Jobbulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Drága 4 éves unokaöcsém megtette első lépéseit az emberré válás felé: Star Wars fan lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Drága 4 éves unokaöcsém megtette első lépéseit az emberré válás felé: Star Wars fan lett. Ez jó. Riddick! Remélem a mai nappal már jobban van a rokonod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Drága 4 éves unokaöcsém megtette első lépéseit az emberré válás felé: Star Wars fan lett. Helyes. Így kell azt. Leírod majd, hogyan is lett SW fan? Én 2 éve a 9 éves unokahúgomat szoktattam rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Helyes. Így kell azt. Leírod majd, hogyan is lett SW fan? Én 2 éve a 9 éves unokahúgomat szoktattam rá Pontosan nem tudom, nagybáttyám nézte néha a trilógiákat, ő nézte vele, valószínüleg így lett fanja. Én csak annyit vettem észre, hogy kapott egy fénykardot és uncsihugommal Anakin-Leia-t játszottak Azóta már csomószor látta az összes részt, Cartoon Networkön nézi rendszeresen a TCW-n, most is azt kiabálta az apjának hogy "Apuuuuuuu, Star Warsot akarok nézni!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. (szerkesztve) Köszönöm még 1x mindenkinek a kedves jókívánságokat keresztanyámat illetően. Ody, bár úgy lenne. Egyelőre változatlan az állapota a tegnapihoz képest. Sajnos az első műtét (június 20) óta folyamatosan romlik az állapota. Szerkesztve: 2011. Július 25. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Köszönöm még 1x mindenkinek a kedves jókívánságokat keresztanyámat illetően. Ody, bár úgy lenne. Egyelőre változatlan az állapota a tegnapihoz képest. Sajnos az első műtét (június 20) óta folyamatosan romlik az állapota. Reméljük javulni fog! Orvosok legalább tudják mitől romlik az állapota? :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Nem tudom, hogy írtam-e, de ha nem akkor jobbulást neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Reméljük javulni fog! Orvosok legalább tudják mitől romlik az állapota? :/ 2 orvos is mondta, hogy ebben az esetben (vastagbélrák) a műtét sikeressége ellenére is 100-ból 3-4 betegnél nem javulnak a dolgok. Egyelőre sajnos nagyon úgy tűnik, hogy ő beleesett ebbe a 3-4%-ba Köszönjük szépen kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Drága 4 éves unokaöcsém megtette első lépéseit az emberré válás felé: Star Wars fan lett. Á, a következő generáció Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. 2 orvos is mondta, hogy ebben az esetben (vastagbélrák) a műtét sikeressége ellenére is 100-ból 3-4 betegnél nem javulnak a dolgok. Egyelőre sajnos nagyon úgy tűnik, hogy ő beleesett ebbe a 3-4%-ba De valamit biztos lehet tenni, hogy jobban legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Üdv mindenkinek, visszatértem a nyaralásból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Üdv ismét "itthon" Remélem, jó volt a nyaralás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Üdv Donát! Részvétem az idő miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Üdv! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Sziasztok! Ody: Nem volt gáz, elütöttük az időt, meg forgattunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Sziasztok! Ody: Nem volt gáz, elütöttük az időt, meg forgattunk. Meglett az Episode III? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Meglett az Episode III? Teljes lett a Showdown trilógia, úgyhogy elvileg ahhoz többet már nem fogunk felvenni semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Teljes lett a Showdown trilógia, úgyhogy elvileg ahhoz többet már nem fogunk felvenni semmit. Majd szólj ha nézhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Majd szólj ha nézhető. Oké. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. (szerkesztve) De valamit biztos lehet tenni, hogy jobban legyen Az intenzíven folyamatosan figyelik. Az orvosok azt mondják, hogy ahogy most áll a helyzet 50-50 % az esélye, hogy túléli vagy ne adj Isten, belehal. Ma annyiban javult a helyzet, hogy a keringése majd teljesen helyre állt és lélegezni is könnyebben tud már, de az a gond, hogy ezek mellett rengeteg más dolog is van, ami problémásan működött/működik. Az orvosok azt mondták, hogy a műtétek után szinte az összes létező szövődmény valamiért kialakult nála. Szerkesztve: 2011. Július 26. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Drukkolok én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.