Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. A szánkózásnak mondjuk durva következményei lehetnek Viszont tényleg jó mert télen a pince kifejezetten kellemes hőfokú odabent. Pár rosé után csökken a veszélyérzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Ja, de akkor nem kell a nyafi. De kell, már így is elég fáradt vagyok, nem szívesen vállalok be még egy kb. másfél órás gyalogjáratot is. Na de most irány Bécs. Remélem, jól telik Ha lehet kivánni akkor én még egy héttel eltolnám a havazást. Jövő héten még meló és minket egy természetvédelmi övezet választ el a várostól amit nem szabad sózni, ergo az első lehulló nagyobb hó után katasztrófa lesz a közlekedés. De karácsonykor már jöhet Ezt én is pártolnám, legalább még megúsznánk ezt az egy hetet, utána két hétig úgyis itthon vagyok. Viszont tényleg jó mert télen a pince kifejezetten kellemes hőfokú odabent. Nyáron is az, csak akkor fordítottak a hőviszonyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. De kell, már így is elég fáradt vagyok, nem szívesen vállalok be még egy kb. másfél órás gyalogjáratot is. Akkor kérd meg a tesód, hogy hozzon haza. Főleg ha ráér. Nincs ebben semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Köszi Karrde, nagyon szép Bécs, bár nekem a sok k*csög(bocs a szóhasználatért, de itt konkrétan ezekről van szó) kicsit kiakasztott. Komolyan nem láttam olyan 40 év alatti férfit akinek ne szedett lett volna a szemöldöke meg menyéthaja. Brrrr... Viszont esett a hó. A legjobb élmény egyértelműen a bolhapiac volt, a szakadó esőben a földön volt MINDEN az elmúlt évszázadból. Iszonyat durva volt, mindent árultak a cigányok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Egyik évben majdnem eljutottam én is oda, hasonló egy napos úttal, de végül kihagytam, majd egyszer (biztos nem jövőre még, talán utána), aztán személyesen is megnézem Szép lehetett a hóesés, itt most verőfényes napsütés van Mintha tavaszodva, olyan az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Gyönyörű város. Amit nagyon tudok ajánlani ott az a Belvedere. Nincs annyira benne a köztudatban mint a Schönbrunn, de a parkja legalább annyira szép, még ha kisebb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Egyik évben majdnem eljutottam én is oda, hasonló egy napos úttal, de végül kihagytam, majd egyszer (biztos nem jövőre még, talán utána), aztán személyesen is megnézem Nem is drága, 5000 oda-vissza az út. Gyönyörű város. Amit nagyon tudok ajánlani ott az a Belvedere. Nincs annyira benne a köztudatban mint a Schönbrunn, de a parkja legalább annyira szép, még ha kisebb is. Vannak szép helyei, de mondjuk Budapesthez képest én nem tartom olyan nagyra. Persze, pénz az van, szépek a metrókocsik, minden fejlettebb, de az egész számomra olyan szabályozatlannak tűnik. Egyik sarkon bevásárlóközpont, a következőn antik templom, kettővel arrébb meg sörgyár. Nincsen olyan szép képe mint Budapestnek. Ami viszont érdekes hogy mennyivel meglátszik a jobb életszínvonal. Itthon felszállunk a metróra, az öregek olyanok mint a piaci kofák, rendszerváltás előtti ruhákban járnak, piaci húzós-kocsival, Bécsben meg kortól függetlenül mindenki iszonyúan ápolt, stílusos, és márkás cuccokban járkál. De a szexbolt se volt semmi az egyik sétálóutcában, olyan alakok voltak ott hogy az sokáig beégve fog maradni a retinámban. A papik úgy vásárolták a domina-szerkókat mint a cukrot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Nem is drága, 5000 oda-vissza az út. Plusz a Pestig való feljutás, de valóban nem túl nagy összeg Igazából a mostanában karácsony környékén tomboló vizsgaidőszak tart vissza Egyébiránt kicsit időzavarban vagyok, mennek a karácsonyi dalok, közben meg kint voltam a kertben ebben a szép napsütésben egy szál polárpulcsiban, és kiástam a póréhagymát (amit egy hónapja kellett volna, de vasárnaponként folyton pocsék idő volt mostanában) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Írjátok be a Google-ba, hogy let it snow, ha már odakint nem hajlandó esni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Írjátok be a Google-ba, hogy let it snow, ha már odakint nem hajlandó esni. Errefelé még lepkefing sem esett.... Amúgy jó ez a google-s let it snow Bele is írtam a "párába",hogy TCW Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Ez a mai idő maradhatna tavaszig. Jó nagy sétát ejtettünk, jó volt a friss levegő. Abból a párás, ködös, szmogos nyavalyából elég volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Errefelé még lepkefing sem esett.... Amúgy jó ez a google-s let it snow Bele is írtam a "párába",hogy TCW Örülök hogy tetszett. ^.^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Elment a Szeretett Vezér http://www.youtube.com/watch?v=pSWN6Qj98Iw&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Hasonló mint ami a faternál ment. Ott még tudositó is volt aki persze tudositás közben sírt (0:15-től) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Ééés nálunk is esik a hó Olyan nagy pelyhekben esik, leszálltam buszról fél perc alatt hóember lettem. Azt bírom nagyon a hóesésbe hogy akármerre fordulok, mindig szemből esik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Nálunk is nagyon intenzíven esik, alig várom, hogy holnap suliban meginduljon a hócsetepaté! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Pécsett kilenc óta megállás nélkül esett a hó egész nap, de nagyon apró szemekben, csak egy órája kezdett nagy pelyhekben esni és megmaradozni máshol is, mint a füvön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Már itt is esik. Szép, szép, de várhatott volna pár napot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Remélem minket még minimum három hónapig elkerül a hóesés. Utána meg már ugye minek essen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Werebazs, te is pécsi? Most már megmarad. Karneol másfél órát rohangászott a hóban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. (szerkesztve) Basszus, ezeken a sírós videókon behaltam. :lol: Szerintem örömükben sírnak. Eszembe jut a gyerekkorom, amikor meghalt Brezsnyev és adta a TV. Majdnem sírtam, mert a képek alapján olyan szimpatikus volt. Werebazs, te is pécsi? Most már megmarad. Karneol másfél órát rohangászott a hóban Lassan lesz egy pécsi különítménye a fórumnak. Már hárman vagytok. Szerkesztve: 2011. December 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 19. Basszus, ezeken a sírós videókon behaltam. :lol: Szerintem örömükben sírnak. Eszembe jut a gyerekkorom, amikor meghalt Brezsnyev és adta a TV. Majdnem sírtam, mert a képek alapján olyan szimpatikus volt. Én a sereg főmuftiján szakadtam Vajon tizenöt-húsz év múlva mi is így fogunk gyászolni? Remélem több eszünk lesz és nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Végre leesett a hó! Legalábbis nálunk. Bár egyelőre még nem tűnik maradandónak a dolog, azért megnőtt a remény a fehér Karácsonyra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Végre leesett a hó! Legalábbis nálunk. Bár egyelőre még nem tűnik maradandónak a dolog, azért megnőtt a remény a fehér Karácsonyra. Nálunk is, sajnos Szerencsére itt se nagyon maradandó, de söpörni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Itt is egy meglehetősen szép hótakaró alakult ki. Reggel arra ébredtem fel, hogy valaki felhívott minket telefonon. Így magamban csendesen átkozódva bámultam ki az ablakon amikor néhány perc múlva leesett, hogy oppá, esett a hó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. (szerkesztve) Itt bezzeg semmi! Szerkesztve: 2011. December 21. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Ma itt is esett a hó. Gyönyörű havas a táj. Ez az igazi karácsonyi feeling. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Ez az egyik kedvenc karácsonyi zeném Kiskósa . Bár én Sinatra előadásában jobban szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Ez az egyik kedvenc karácsonyi zeném Kiskósa . Bár én Sinatra előadásában jobban szeretem. Az volt a Die Hardban, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.