Hozzászólás ideje: 2012. Február 25.13 éve Ahhj,ma egész nap fát vágtam meg pakoltam..... fárasztó volt,de ilyen szép kellemes időben az embernek muszáj valamit csinálnia Már nagyon régen bicikliztem,de a tavaszi szünetet majd kihasználom
Hozzászólás ideje: 2012. Február 25.13 éve Ahhj,ma egész nap fát vágtam meg pakoltam..... fárasztó volt,de ilyen szép kellemes időben az embernek muszáj valamit csinálnia Már nagyon régen bicikliztem,de a tavaszi szünetet majd kihasználom Te csinálod a férfimunkát a házban? Nem semmi.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 25.13 éve Te csinálod a férfimunkát a házban? Nem semmi. Hihetetlen! Főleg, hogy egy kamasz lányról van szó.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 25.13 éve Hihetetlen! Főleg, hogy egy kamasz lányról van szó. Én is erre gondoltam.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 25.13 éve Te csinálod a férfimunkát a házban? Nem semmi. Már miért ne? Amúgy,bátyámnak segítettem,de nagyrészét én csináltam mert elment kondiba...
Hozzászólás ideje: 2012. Február 25.13 éve Pedig egy jó kis fahasogatás fejleszti leginkább a karokat, vállakat, hátat, derekat......
Hozzászólás ideje: 2012. Február 25.13 éve Már miért ne? Amúgy,bátyámnak segítettem,de nagyrészét én csináltam mert elment kondiba... Pedig a faaprítás is jó kondinak. Nézd a jó oldalát, legalább nem leszel puhány.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 25.13 éve Már miért ne? Amúgy,bátyámnak segítettem,de nagyrészét én csináltam mert elment kondiba... Semmi baj vele, sőt tiszteletreméltó hogy segítesz a háznál. Nem sok lány csinálja ezt meg.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 25.13 éve Te csinálod a férfimunkát a házban? Nem semmi. Ja, szép tőle, bár mi is tudnánk mesélni húgival
Hozzászólás ideje: 2012. Február 25.13 éve Ja, szép tőle, bár mi is tudnánk mesélni húgival Igen, rólatok tudom hogy sokat dolgoztok a ház körül. Szép dolog ez is.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 26.13 éve KisKósa, ha így folytatod NagyKósa leszel Isten éltessen sokáig, barátom!
Hozzászólás ideje: 2012. Február 26.13 éve Köszi szépen srácok. ^.^ Sajnos a gettós becenevemet nem lehet ilyen könnyedén levakarni, a faterom a NagyKósa.
Hozzászólás ideje: 2012. Február 26.13 éve Köszönöm szépen a további felköszöntőknek is. De most pár órára lelépek, meglesem az EPI.-et 3D-ben.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.