Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Különben is, Mogács tök király. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Ody, te úgy vettem észre facepalm fétisben szenvedsz mostanában, Nute HSZ-ére dobhatnál egyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Köszönjük, ilyen egy igazi vezető, mindig más-más facepalm!! Amúgy ha jól emlékszem a TCW-ben is van pár, Grivi is nyomat egyet, mikor a drodiok valami hülyeséget hordanak össze, majd megkeresem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. A Sisko! Ody, nem vagy te véletlen látens Trekkie? Gyanúsan sokszor facepalmolsz Star Trek kapitányoktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Na, az volt az első karakter, akit én is ismertem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Mert a TNG legelső részében már szerepel. Nekem Sisko mind közül a legnagyobb kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Én erre a karakterre gondoltam: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Igen, ő Q. Én is rá gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. (szerkesztve) Nekem nem látszódik kép, csak egy hiba jön be, egy törött ikon... viccesnek szántam, de így már mindegy.... Szerkesztve: 2012. Szeptember 28. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 28. Aki képet lát és nem törött ikont az nem érheti a viccedet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Én is megtaláltam a facepalm képemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Beadtam a jelentkezésemet az Észak Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökséghez, ők meg visszahívtak, hogy szerdán mehetek interjúra (egyelőre még csak gyakorlat). Ben Kenobi jutott az eszembe: Megtetted az első lépést egy új világ felé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Gratu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Sok sikert Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Gratula Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. (szerkesztve) Sok sikert, szüksége lesz rá! Jah, te nagy focista vagy, toljál ilyet! Ízre kb. olyan, mint a Burn, csak kicsit keserűbb...azért mondjuk az erős, hogy már mi minden sz*rt ki nem találnak! 140Ft-ot megér! Szerkesztve: 2012. Október 1. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Beadtam a jelentkezésemet az Észak Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökséghez, ők meg visszahívtak, hogy szerdán mehetek interjúra (egyelőre még csak gyakorlat). Ben Kenobi jutott az eszembe: Megtetted az első lépést egy új világ felé! Remek! Sok sikert az interjún. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Sok sikert Donát. Téged simán felvesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Köszi mindenkinek! Majd meglátjuk, és beszámolok a fejleményekről. Flóri: Köszi, bár már semmilyen energiaitalt nem iszom. Tömény méreg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Flóri: Köszi, bár már semmilyen energiaitalt nem iszom. Tömény méreg. Egyetértek. Inkább egy jó kávé, vagy ha tartósan többlet energiára van szükség, akkor egy finom feketetea. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Egyetértek. Inkább egy jó kávé, vagy ha tartósan többlet energiára van szükség, akkor egy finom feketetea. Vagy egy jó kiadós alvás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Nekem ilyenkor mindig a vodka segít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 1. Köszi mindenkinek! Majd meglátjuk, és beszámolok a fejleményekről. Flóri: Köszi, bár már semmilyen energiaitalt nem iszom. Tömény méreg. Sunaszaft Jó név, jó értékek, ebben semmi olyan nincsen. Mielőtt valaki beszólna, a fogyasztóvédők azért vannak, ha valami kamu, akkor bevonják...az pedig finom, üt és jó. Amúgy a kv sem egészséges és függőséget okoz, szüleim, napi 4et isznak és durván erőset, mikor kirándulni megyünk, vagy visznek, vagy sokat vesznek.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Mint mindenben, a kávéban is a mérték a lényeg, és annak is van egészségre pozitív hatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 2. Vagy egy jó kiadós alvás. Na ez drágább kincs bármilyen kávénál. Mint mindenben, a kávéban is a mérték a lényeg, és annak is van egészségre pozitív hatása. Így van. A legtöbb ilyen élvezet csak akkor káros, ha túlzásba viszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Említettem, hogy beszámolok az interjú folytatásáról: nos, engem választottak. Csakhogy én nemet mondtam, mert egyrészt a gyakornoki program után semmilyen garanciát nem tudtak adni, hogyha jól dolgozom, ott tartanak, másrészről bruttó (!) 30.000-t akartak adni, ami 200 forint körüli órabér... úgyhogy inkább keresek tovább mást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 5. Bravo Donát! így kell ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.