Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Boldogat Norbi! (Hirtelen azt hittem Ody, hogy nekem írod Néztem is hogy mi van.)
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Anya akkora fát vett, hogy kitölti a nappali felét. Nem normális...
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Szépen esik a hó. Reggel még csak gyenge próbálkozásnak látszott, de közben egészen tisztességes hótakaró lett belőle. Annyira nem vagyok hópárti a hétköznapokban, de örülnék, ha holnap estig kitartana valahogy. A karácsony este úgy a legszebb.
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Nálunk itt-ott esett akár 4 centi is hajnalban, fura volt erre ébredni miután az előző hó hamar elolvadt.
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Itt is nagyon szép a táj, havazik, de nagyon apró pelyhekben. Karácsonyi zene megy, süti kész, már csak a holnapot kell várni
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Nagyon szép a havas táj. Igazi karácsonyi hangulatom van.
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Itt a világvége! Borsodi faluba muzulmánok és zsidók együtt jótékonykodtak a szegényeknek. Viccet félretéve: végre! Csak rájöttek páran, hogy együtt is lehet élni, nem háborúzni
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Én is olvastam, és szerintem nagyon szép gesztus. Nekem is megjött a karácsonyi hangulatom, remélem holnapig kitart.
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Viccet félretéve: végre! Csak rájöttek páran, hogy együtt is lehet élni, nem háborúzni Messzemenő következtetést azért nem vonnék le belőle
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Nem feltétlenül kell belőle bármi messzemenő következtetést levonni, egyszerűen csak egy tök jó dolog! Én már ennek is nagyon örülök!
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Szépen esik a hó. Reggel még csak gyenge próbálkozásnak látszott, de közben egészen tisztességes hótakaró lett belőle. Annyira nem vagyok hópárti a hétköznapokban, de örülnék, ha holnap estig kitartana valahogy. A karácsony este úgy a legszebb. Ahogy Karrde -nél, itt is esett. szép a táj, de a közelgő 15 fok véget vet neki. A lényeg azonban, hogy holnap még meglesz.
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve No igen, ha nálunk esik, akkor nagy valószínűséggel nálatok is Bár ez csak a havazásra igaz.
Hozzászólás ideje: 2012. December 23.12 éve Annyira azért nem lehet biztosra venni. De ez az egyezés valamiért télen jobban működik mint nyáron.
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Boldog karácsonyt mindenkinek! Szerkesztve: 2012. December 24.12 éve - kudar
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Én is bulldog karácsonyt kívánok minden egyes fórumtársamnak!
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Nem is keveset! Pláne hogy nálunk az óriási vendégroham miatt már két napja elkezdődött a karácsony
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Szuper. Nálunk is csordogál már a nedű, meg sülnek a nyalánkságok, így hát remek hangulat van.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.