NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Boldogat Norbi! (Hirtelen azt hittem Ody, hogy nekem írod Néztem is hogy mi van.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Anya akkora fát vett, hogy kitölti a nappali felét. Nem normális... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Griswold család feeling! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Szépen esik a hó. Reggel még csak gyenge próbálkozásnak látszott, de közben egészen tisztességes hótakaró lett belőle. Annyira nem vagyok hópárti a hétköznapokban, de örülnék, ha holnap estig kitartana valahogy. A karácsony este úgy a legszebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Kár hogy Karácsonyra 15 fokot mondanak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Nálunk itt-ott esett akár 4 centi is hajnalban, fura volt erre ébredni miután az előző hó hamar elolvadt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Itt is nagyon szép a táj, havazik, de nagyon apró pelyhekben. Karácsonyi zene megy, süti kész, már csak a holnapot kell várni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Nagyon szép a havas táj. Igazi karácsonyi hangulatom van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Itt a világvége! Borsodi faluba muzulmánok és zsidók együtt jótékonykodtak a szegényeknek. Viccet félretéve: végre! Csak rájöttek páran, hogy együtt is lehet élni, nem háborúzni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Én is olvastam, és szerintem nagyon szép gesztus. Nekem is megjött a karácsonyi hangulatom, remélem holnapig kitart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Viccet félretéve: végre! Csak rájöttek páran, hogy együtt is lehet élni, nem háborúzni Messzemenő következtetést azért nem vonnék le belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Nem feltétlenül kell belőle bármi messzemenő következtetést levonni, egyszerűen csak egy tök jó dolog! Én már ennek is nagyon örülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Szépen esik a hó. Reggel még csak gyenge próbálkozásnak látszott, de közben egészen tisztességes hótakaró lett belőle. Annyira nem vagyok hópárti a hétköznapokban, de örülnék, ha holnap estig kitartana valahogy. A karácsony este úgy a legszebb. Ahogy Karrde -nél, itt is esett. szép a táj, de a közelgő 15 fok véget vet neki. A lényeg azonban, hogy holnap még meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. No igen, ha nálunk esik, akkor nagy valószínűséggel nálatok is Bár ez csak a havazásra igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Annyira azért nem lehet biztosra venni. De ez az egyezés valamiért télen jobban működik mint nyáron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Boldog karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Boldog karácsonyt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. (szerkesztve) Boldog karácsonyt mindenkinek! Szerkesztve: 2012. December 24. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Én is bulldog karácsonyt kívánok minden egyes fórumtársamnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Kellemes Karácsonyt kívánok minden fórumozótársamnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Boldog Karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Boldog Karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Kellemes karácsonyi ünnepeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Boldog Karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Kellemes Karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Bomarr! Isztok bort? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Nem is keveset! Pláne hogy nálunk az óriási vendégroham miatt már két napja elkezdődött a karácsony Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Szuper. Nálunk is csordogál már a nedű, meg sülnek a nyalánkságok, így hát remek hangulat van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.