Hozzászólás ideje: 2013. Január 2.12 éve Elhunyt egy újabb nagyszerű szinkronszínészünk. Ő kölcsönözte hangját Clint Eastwoodnak többek közt. Meghalt Koroknay Géza http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20130102-meghalt-koroknay-geza-szinkronszinesz.html
Hozzászólás ideje: 2013. Január 2.12 éve Bakker, pedig a Hobbitban még ő volt a Nagy Kobold hangja, még meg is jegyeztem magamban, milyen jó választás volt. Nyugodjék békében!
Hozzászólás ideje: 2013. Január 2.12 éve Nyugodjék békében. Pont pár napja kerestem rá a munkásságára valamilyen apropó folytán.
Hozzászólás ideje: 2013. Január 2.12 éve Bakker, pedig a Hobbitban még ő volt a Nagy Kobold hangja, még meg is jegyeztem magamban, milyen jó választás volt. Nyugodjék békében! Arra a hangra én is felfigyeltem, olyan jó volt. Nyugodjon békében.
Hozzászólás ideje: 2013. Január 2.12 éve A barátaimnak mindig próbáltam utánozni a hangját, ha a NatGeon valami állatos film ment. Nagyon karakteres hang volt, kár, hogy elment.
Hozzászólás ideje: 2013. Január 3.12 éve Nemár, az egyik legnagyszerűbb szinkronszínész volt Egyébként boldog születésnapi évfordulót John Ronald Reuel Tolkien
Hozzászólás ideje: 2013. Január 4.12 éve Boldog születésnapot Igen, és tegnap a könyvek topikba nem írtam be a lentit, folytatva az idei sort
Hozzászólás ideje: 2013. Január 7.12 éve Szerző Újraaktiváltam a skype-omat.... az MSN amúgyis elég kihalt mostanában. Megtaláltok darth.krande néven.
Hozzászólás ideje: 2013. Január 12.12 éve Szerző Ott igen? *irigy* Itt még nagyban zúg a műjég hűtése, úgyhogy plusz(ok) van(nak). Na, majd éjszaka
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.