Sinistra Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Sikerekben és Star Wars-ban gazdag boldog Új Évet kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 1. Boldog új évet kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Boldog új évet mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Elhunyt egy újabb nagyszerű szinkronszínészünk. Ő kölcsönözte hangját Clint Eastwoodnak többek közt. Meghalt Koroknay Géza http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20130102-meghalt-koroknay-geza-szinkronszinesz.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Bakker, pedig a Hobbitban még ő volt a Nagy Kobold hangja, még meg is jegyeztem magamban, milyen jó választás volt. Nyugodjék békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Nyugodjék békében. Pont pár napja kerestem rá a munkásságára valamilyen apropó folytán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Bakker, pedig a Hobbitban még ő volt a Nagy Kobold hangja, még meg is jegyeztem magamban, milyen jó választás volt. Nyugodjék békében! Arra a hangra én is felfigyeltem, olyan jó volt. Nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 2. A barátaimnak mindig próbáltam utánozni a hangját, ha a NatGeon valami állatos film ment. Nagyon karakteres hang volt, kár, hogy elment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 3. Nyugodjék békében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 3. Szegény, nyugodjék békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 3. Nemár, az egyik legnagyszerűbb szinkronszínész volt Egyébként boldog születésnapi évfordulót John Ronald Reuel Tolkien Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 3. Boldog szülinapot Embo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Boldog születésnapot Igen, és tegnap a könyvek topikba nem írtam be a lentit, folytatva az idei sort Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Boldog születésnapot, Embo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Boldogat Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Boldog szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Isten éltessen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Boldog szülinapot Embo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Hajrá Embo! Remélem meghalsz az ötödik évadban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 4. Boldog szülinapot! Én meg remélem, hogy nem hal meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Újraaktiváltam a skype-omat.... az MSN amúgyis elég kihalt mostanában. Megtaláltok darth.krande néven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. No...beindult a havazás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Ott igen? *irigy* Itt még nagyban zúg a műjég hűtése, úgyhogy plusz(ok) van(nak). Na, majd éjszaka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Szakad! Fél óra alatt full fehér lett minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Most lecsekkoltam, és tényleg, már itt is fehér minden Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Itt szép nagy pelyhekben esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.