mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Azannya', 70-80%-os akciók? Pedig nem akartam rendelni még egy darabig. De ha már így állunk, akkor kicsit segítek a kiadónak helyet csinálni a raktárban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. És miket rendelsz majd muri-ruy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. A Jedik örököse, Jedi próba+A Tatuin szelleme+Medstar I, plusz akkor már a Medstar II-t is. Ezeket tuti. Kérdés hogy mikor lesz időm mindet elolvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. 7 perccel korábban, mui-ruy írta: A Jedik örököse, Jedi próba+A Tatuin szelleme+Medstar I, plusz akkor már a Medstar II-t is. Ezeket tuti. Kérdés hogy mikor lesz időm mindet elolvasni. Az idő nem probléma, az végtelen, csak az emberi élet véges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 9. 9 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Szeptember végéig tudnak több könyvet is árusítani. Ezután hosszabbítani kell. Ezt a kört minden évben lefutják, de arra nincs garancia, hogy mindenre tudnak hosszabbítani. Eddig még sikerült. Inkább a régi címeknél áll fenn a veszély, hogy október után nem lesznek kaphatók, de ha lehet ezt is elkerülik. A 70% tényleg durvának tűnik, de ez csak villám akció, mely jövő héten lejár. Akkor lenne gond, ha állandó jelleggel lennének leárazva ennyire. Én nem is lejáró jogokra gyanakszom. Egyszerűen piszok sok Star Wars kiadvány - regény, képregény - jelent meg náluk. Gondoljunk csak arra, hogy a legutóbbi Legendák csomag tartalma is 15 könyv volt, melyeket 2017 nyár és 2018. ősze között adtak ki. Ezekhez jöttek a legújabb kánon könyvek és a képregény kötetek is. Szerintem túl sok jelent meg túl rövid idő alatt, ami óriási kínálatot eredményezett, de azt is, hogy valamilyen szinten túlkínálat jelentkezett, a raktárban meg helyet kell szorítani, hogy a raktározási költségeket csökkentsék. Szerk. Pluszba még eszembe jutott a következő is. A Disney azt is elvárja tőlük, ahogy több más partnertől is, hogy több kötetre szerződjenek, ne csak pár darabra. Nem is csodálom annyi minden jelent meg rövid idő alatt, hogy nem csoda ez az akció. Viszont amik szerintem 70-80%-ok azok maradtak ugye többségben a raktáron így jobb, ha megszabadulnak tőle, de bakker így is a szukitson megy az SW szekér nem kicsit, és arról nem beszélve, hogy egy rakás könyv-képregény meg se jelent... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 10. 19 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Szerintem túl sok jelent meg túl rövid idő alatt, ami óriási kínálatot eredményezett, de azt is, hogy valamilyen szinten túlkínálat jelentkezett, a raktárban meg helyet kell szorítani, hogy a raktározási költségeket csökkentsék. Nekem ez jutott eszembe elsőnek. Én is megveszek mindent megjelenéskor, akkor is elég jó kedvezménnyel lehet vásárolni, és ki tudja előre, hogy később mely kötetekre milyen akciók várhatóak. Emiatt nem igazán szoktam kivárni semminél. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 10. Én is megvenném megjelenéskor a könyveket és a képregényeket is, de az pénzügyileg eléggé sokat kóstálna, plusz az előrendelésnél pedig nem lehet kiszámítani hogy fog-e csúszni egy kötet vagy sem. Azzal egyetértek hogy előre soha nem lehet tudni hogy mikor mire, és milyen kedvezmények lesznek, de például egy ilyenért megérte várni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 10. 21 órával ezelőtt, Iqvi írta: Hány könyvre rúg a gyűjteményed? Egy ideje nem tartom számon. Star Wars-on kívül is van jó sok minden. Több száz, ha a Star Wars-on kívüli könyveket is beleszámítom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 11. Szám szerint én sem tudom, mennyi SW-könyvem van, de kb. 4 polcnyi, egy polc pedig nagyjából két karnyújtásnyi hosszú Képregényeket és ifjúsági könyveket nem veszek. És ugye plusz a sok egyéb, szóval egy fél fal 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 11. Ez a könyv vajon megjelenik majd itthon is? https://www.amazon.co.uk/Ultimate-Star-Wars-New-Definitive/dp/0241357667/ 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 11. Hát ezeket a kolibri szokta kiadni. Lehet hogy kiadják majd mert azt nyilatkozták hogy ebből az évből kiveszik a részüket ők is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Közben féláron sikerült beszereznem a 2 Thrawn könyvet. Remélem sikerül valamikor elolvasnom őket még ebben az évszázadban, de lehet, hogy előtte újranézem azokat a Rebels részeket is, ahol szerepel kedvenc kékbőrű admiráiunk 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. (szerkesztve) Lol, a wookie megemlíti a Thrawn 3 magyar megjelenését! https://starwars.fandom.com/wiki/Thrawn:_Treason InternationalEdit October 2019; Szukits Könyvkiadó; Hungarian paperback (Thrawn: Árulás)[3] Szerkesztve: 2019. Február 17. - Bence1997 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. (szerkesztve) Én más címet adnék neki. Volt már Árulás címmel regény Paul S. Kemptől. Ez lehetne mondjuk Cselszövés. Szerkesztve: 2019. Február 17. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Szerintem maradjon az Árulás. Igaz, hogy Paul S. Kemptől már volt egy ilyen című, de ennek a címében benne van az is hogy Thrawn. Ha már Kemp, nem lenne rossz tőle valami új. Szeretem a regényeit, nagyon akciódúsak, és Joe Schreiberhez hasonlóan jól bánik a horror elemekkel. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Ha már Kemp. Nem úgy volt hogy a sith nagyurak után fog még írni star wars könyvet? Márpedig a sith nagyurakat se tavaj írta. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. (szerkesztve) Sem Kemp és sem Luceno nem írt már egy ideje SW könyvet. Kíváncsi vagyok, hogy miért. Bár Luceno már a 70 -es éveiben jár, nem hinném, hogy a kora gátolná őt az írásban. A Thrawn 3 címét pedig szerintem sem kell megváltoztatni. A címe nem Árulás hanem Thrawn: Árulás lesz. Nagyon várós. Szerkesztve: 2019. Február 17. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Lucenót én is hiányolom. Szerintem is maradjon az Árulás cím. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 17. Szerintem lehet belőle kavarodás. Amikor Beth Revis regénye, a Rebel Rising A lázadás hajnala lett, már akkor is panaszkodtak az olvasók, hogy volt már ilyen cím - A. C. Crispin: A lázadás hajnala, a Han Solo trilógia harmadik része. Kemp tényleg régóta nem írt már, pedig kéne még egyet. Feltéve, ha nem bontottak azóta szerződést. Majd meglátjuk. James meg szerintem ha ír még a jövőben, akkor olyant ír, melyben sok mindent össze tud kötni. Nagyon remélem, hogy pont e miatt visszatartják a következő regényét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. A Szukits Könyvkiadó Jedi Könyvtár cím alatt új Facebook aloldalt indított. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Az ébredő Erő címmel is volt már korában könyv. Én Kemptől az Áramlatok–Hullámtörés folytatását várom, ha majd egyszer újra engedélyezik a Legendákat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 18. 1 perccel korábban, sirszalhasogato írta: Az ébredő Erő címmel is volt már korában könyv. Én Kemptől az Áramlatok–Hullámtörés folytatását várom, ha majd egyszer újra engedélyezik a Legendákat. A Legendák amerikai folytatása szerintem nem mostanában lesz. Bár, ha már volt The Clone Wars saved projekt, akkor bármi lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 20. Valaki olvasta már Rey túlélési útmutatója című könyvet? Úgy tudom van benne néhány érdekes infó. Nekem az az érzésem, hogy emiatt a IX-ben visszatérünk a Jakkura... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 21. Erősen kétlem, hogy azok miatt az infók miatt térne vissza a film a Jakku-ra. Nem olvastam, csak azt hallottam, hogy az infók benne elég minimálisak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. https://www.szukits.hu/gyermekkonyvek/2146-alexandra-bracken-star-wars-a-hercegno-a-kalandor-es-a-parafarmer-konyv-002147.html Kicsit elértelmeztem annak idején ezen trilógia könyvet. Mármint azt hittem,hogy az írók teljesen átalakították a filmet, és saját szájízük szerint alkották meg a könyvet,de ahogy utánanéztem erről szó sincs. Na most megéri megvenni ezt a trilógiát? Van benne annyi plusz info? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. Sky egyszer már írt róla itt egyszer. De ahogy én olvastam róla nem nagyon színvonalasak, az első rész a legjobb belőle. De majd @Darth Sky beszámol róla. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. Én azt hallottam róluk, hogy nagyon gyengék. Pénzt nem érdemes rájuk pazarolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. Az Ep4 adaptációja még egész tűrhető (bár ellentmondásokat ez is tatalmaz a filmekhez képest), itt olvasható a legtöbb plusz infó, a szereplők gondolatait is jobban megismerhetjük. Ezzel szemben az Ep5-6 adaptációi borzalmasan gyengék, csak azért olvastam végig őket, mert pénzt adtam értük... A szereplők gondolataival nemigen foglalkoznak, a leírások üresek és unalmasak, szóval az Ep5-6 sztoriját rendesen ledegradálják. Főleg az Ep5 nevetséges, ahol egyes szám első személyben van megírva a sztori (tehát, mintha mi lennénk Luke), amit olyan kínos "Jedi-leckékkel" egészítenek ki a fejezetek végén, hogy azt szerintem legfeljebb egy olvasni éppen csak megtanuló 6-7 éves gyerek találhat érdekesnek. Pénzt szerintem kár kiadni érte, de elolvasni is csak akkor "érdemes", ha semmi más nincs a könyvespolcunkon és mindenáron SW-t akarunk olvasni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 24. 8 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Az Ep4 adaptációja még egész tűrhető (bár ellentmondásokat ez is tatalmaz a filmekhez képest), itt olvasható a legtöbb plusz infó, a szereplők gondolatait is jobban megismerhetjük. Ezzel szemben az Ep5-6 adaptációi borzalmasan gyengék, csak azért olvastam végig őket, mert pénzt adtam értük... A szereplők gondolataival nemigen foglalkoznak, a leírások üresek és unalmasak, szóval az Ep5-6 sztoriját rendesen ledegradálják. Főleg az Ep5 nevetséges, ahol egyes szám első személyben van megírva a sztori (tehát, mintha mi lennénk Luke), amit olyan kínos "Jedi-leckékkel" egészítenek ki a fejezetek végén, hogy azt szerintem legfeljebb egy olvasni éppen csak megtanuló 6-7 éves gyerek találhat érdekesnek. Pénzt szerintem kár kiadni érte, de elolvasni is csak akkor "érdemes", ha semmi más nincs a könyvespolcunkon és mindenáron SW-t akarunk olvasni. Az igen akkor,ha kimarad nem vesztek sokat úgy látszik 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 25. Szerintem inkább nyersz vele. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.