Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. Ha jól láttam akkor egy felnőtt regény és egy YA regény van a listában. Akkor ezek mennek kövi regénycsomagba. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. 7 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Ha jól láttam akkor egy felnőtt regény és egy YA regény van a listában. Akkor ezek mennek kövi regénycsomagba. Ezekre még van esély idén? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. 18 perccel korábban, Iqvi írta: Ezekre még van esély idén? Kizárt. Novemberben jelenik meg mindkettő. Leghamarabb 2020. február-március folyamán jönnek nálunk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. Egyáltalán nem rosszak ezek a bejelentések, az újaknak pedig adjunk esélyt, hiszen azóta bizonyosodott, hogy Claudia Gray vagy Beth Revis is legalább olyan tehetséges írók, mint a régi nagy "öregek". Persze Kemp, Luceno vagy J.J. Miller mellőzését/önkéntes távolmaradását én is sajnálom, de talán az EP9 után majd beindulnak a dolgok, amikor az írók szabadabb kezet kapnak és elkezdhetik mélységében is kiterjeszteni az univerzumot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 6. Az a két új regény témában nagyon jó. Azokat várom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 11. Amazonon a Dooku regény, ami eredetileg csak hangoskönyv formában jelent meg előrendelhető keményfedeles formában is. Ha nem kamu, akkor október 3 a megjelenése, de ne örüljünk előre szerintem. Mindenesetre nagyon díjaznám, ha tényleg megjelenne nyomtatottan is. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2019. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 11. Örülnék ha nyomtatásban is megjelenne, a hangoskönyv/rádiójáték sose volt az én műfajom, de a történet rettentően érdekel. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 11. 1 órával korábban, luke19 írta: Amazonon a Dooku regény, ami eredetileg csak hangoskönyv formában jelent meg előrendelhető keményfedeles formában is. Ha nem kamu, akkor október 3 a megjelenése, de ne örüljünk előre szerintem. Mindenesetre nagyon díjaznám, ha tényleg megjelenne nyomtatottan is. Köszönöm szépen, erről tájékoztatom a kiadót. Minél hamarabb, hogy legkésőbb 2020 elején élvezhessük magyarul is. 2 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 11. 11 órával ezelőtt, luke19 írta: Amazonon a Dooku regény, ami eredetileg csak hangoskönyv formában jelent meg előrendelhető keményfedeles formában is. Ha nem kamu, akkor október 3 a megjelenése, de ne örüljünk előre szerintem. Mindenesetre nagyon díjaznám, ha tényleg megjelenne nyomtatottan is. Na ez feldobta a fejfájós napom. Remélem hogy minél hamarabb megkapjuk magyarul is a kötetet a megszokott Szukits minőségben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 12. A kiadónál most már tudnak a Dooku Lost Jedi nyomtatott megjelenéséről is. Ha minden jól megy, akkor 2020. év elején talán már olvashatjuk is. Reméljük így lesz. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 12. 16 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A kiadónál most már tudnak a Dooku Lost Jedi nyomtatott megjelenéséről is. Ha minden jól megy, akkor 2020. év elején talán már olvashatjuk is. Reméljük így lesz. Köszönöm a hírt Revan. Végre még egy kötettel gazdagodik a Prequel éra a kánonban is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. 2019. 02. 20. - 20:54, Kenobi tábornok írta: Valaki olvasta már Rey túlélési útmutatója című könyvet? Úgy tudom van benne néhány érdekes infó. Nekem az az érzésem, hogy emiatt a IX-ben visszatérünk a Jakkura... Azt tudom,hogy megvetted azóta sikerült kiolvasni? Mert van a könyvbe egy igen érdekes mondat ami elgondolkodtató kicst minap olvastam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. 35 perccel korábban, Kargarosz írta: Azt tudom,hogy megvetted azóta sikerült kiolvasni? Mert van a könyvbe egy igen érdekes mondat ami elgondolkodtató kicst minap olvastam. Igen elolvastam. Melyikre gondolsz? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. ''Mert egy nap meg fog történni. Nem tudom megmondani mikor, és hogyan, de meg fog történni érzem. Tévedésből ragadtam itt a Jakkun, és biztos vagyok benne, hogy vanak emberek odakint, akik helyre akarják hozni ezt a tévedést. Amikor sikerül nekik, rám fognak találni, és visszavisznek oda, ahová tartozom'' Mindenesetre érdekes gondolatok. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. 34 perccel korábban, Kargarosz írta: ''Mert egy nap meg fog történni. Nem tudom megmondani mikor, és hogyan, de meg fog történni érzem. Tévedésből ragadtam itt a Jakkun, és biztos vagyok benne, hogy vanak emberek odakint, akik helyre akarják hozni ezt a tévedést. Amikor sikerül nekik, rám fognak találni, és visszavisznek oda, ahová tartozom'' Mindenesetre érdekes gondolatok. Igen ezt én is érdekesnek találtam. Talán mégiscsak Ő volt az, akit a TFA vizíóban a klán vezetője le akart szúrni de Kylo ledöfte? Lehet, hogy oda tartozott? Csak egy ötlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. 2 perccel korábban, Iqvi írta: @Darth Revan9 Off: a fent említett két kötet mikorra várható? Október-december közé tenném a jelenlegi állapotok alapján. És akkor amennyiben összejön a Legendák újra indítása, talán még ez is befolyásolhatja. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Az "Alfabéta század" csapata (Quell, Kairos, Wyl, Nath, Chass): 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 25. Meglátjuk mi sül ki ebből a könyvből. Én Hera miatt várom csak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. remek megjelenesek sikeredtek az idei és a jövö evi szeonra :)))))))) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. 52 perccel korábban, Hunner írta: remek megjelenesek sikeredtek az idei és a jövö evi szeonra :)))))))) Neked ezekből mi van meg, és melyik tetszett a legjobban? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. 6 órával ezelőtt, Iqvi írta: Neked ezekből mi van meg, és melyik tetszett a legjobban? Hát nekem az a szerencses lehetöségem van hogy megjeleneskor minden sw könyv kepregeny figura megvan .mivel meg az utólsó Hunyadi Konyvet olvasom kb 1 eve nem jutottam SW kozelbe igaz a vegső dobás nagyon tetszik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. 36 perccel korábban, Hunner írta: Hát nekem az a szerencses lehetöségem van hogy megjeleneskor minden sw könyv kepregeny figura megvan .mivel meg az utólsó Hunyadi Konyvet olvasom kb 1 eve nem jutottam SW kozelbe igaz a vegső dobás nagyon tetszik. Legalább neked megadatott ez a lehetőség. Nekem ez nem nagyon jön össze hogy megjelenéskor vegyek mindent. Most könyvekből 1 képregényekből 4 hiányzik a magyar viszonylatban. A végső dobástól nem akarom elvenni a kedved, de egy kicsit kusza és van benne pár kronológiai baki is. Mondjuk én még mkndig jobbnak érzem a Jedik örökösénél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Olvasás szempontjából el vagyok maradva. Ha jól számoltam még 9 Star Wars könyv van olvasatlanul meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Június 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 5. Az én elmaradásom már bőven két számjegyű. Egyébként, tegnaptól végre már a Librinél és Líránál is kapható A koréliai hajsza valamint a már korábban a kiadónál megjelent idei képregények, mint a Széthasadt Birodalom és a Darth Maul, a Dathomir fia. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 5. 1 órával korábban, Nute Gunray írta: Egyébként, tegnaptól végre már a Librinél és Líránál is kapható A koréliai hajsza valamint a már korábban a kiadónál megjelent idei képregények, mint a Széthasadt Birodalom és a Darth Maul, a Dathomir fia. Jipijjé A boltokba is kapható ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 5. Akkor úgy tűnik a szokásos késleltetéssel jönnek a regények, képregények. Friss hírek. Ami idén jön. Október és december között: Alphabet Squadron, Thrawn Treason. Ami idén még megjelenhet: Crash of Fate. A Black Spire már 2020 első negyedévében jön leghamarabb. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 5. https://www.szukits.hu/gyermekkonyvek/5736-star-wars-galaktikus-kalandok-mesegyujtemeny-005727.html Erről a csemegéről van valami bővebb infó morzsa? Az a 18 ismeretlen történet felkeltette érdeklődésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 5. 1 perccel korábban, Kargarosz írta: https://www.szukits.hu/gyermekkonyvek/5736-star-wars-galaktikus-kalandok-mesegyujtemeny-005727.html Erről a csemegéről van valami bővebb infó morzsa? Az a 18 ismeretlen történet felkeltette érdeklődésem. Gyerekkönyv, akiknek biztos jó azok a 9-11 évesek akiket meg akarnak ismertetni a SW világával. Szerintem 5000-et nem ér meg, de kinek mi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. 22 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Akkor úgy tűnik a szokásos késleltetéssel jönnek a regények, képregények. Ez most azért hosszabb volt a szokásosnál. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 6. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Ez most azért hosszabb volt a szokásosnál. Én úgy tudom, hogy egy ideje úgy csinálják, hogy kivárják a következő új megjelenést, és utána megy a régebbi terjesztésbe. Pl. ezek alapján A királynő árnyéka a Mester és tanítványa megjelenése környékén kerülne be a boltokba. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.