Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Ha jól láttam akkor egy felnőtt regény és egy YA regény van a listában. Akkor ezek mennek  kövi regénycsomagba.

Ezekre még van esély idén?

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Iqvi írta:

Ezekre még van esély idén?

Kizárt. Novemberben jelenik meg mindkettő. Leghamarabb 2020. február-március folyamán jönnek nálunk.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egyáltalán nem rosszak ezek a bejelentések, az újaknak pedig adjunk esélyt, hiszen azóta bizonyosodott, hogy Claudia Gray vagy Beth Revis is legalább olyan tehetséges írók, mint a régi nagy "öregek".

Persze Kemp, Luceno vagy J.J. Miller mellőzését/önkéntes távolmaradását én is sajnálom, de talán az EP9 után majd beindulnak a dolgok, amikor az írók szabadabb kezet kapnak és elkezdhetik mélységében is kiterjeszteni az univerzumot.

Hozzászólás ideje:

Amazonon a Dooku regény, ami eredetileg csak hangoskönyv formában jelent meg előrendelhető keményfedeles formában is. Ha nem kamu, akkor október 3 a megjelenése, de ne örüljünk előre szerintem. Mindenesetre nagyon díjaznám, ha tényleg megjelenne nyomtatottan is.

Hozzászólás ideje:

Örülnék ha nyomtatásban is megjelenne, a hangoskönyv/rádiójáték sose volt az én műfajom, de a történet rettentően érdekel.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, luke19 írta:

Amazonon a Dooku regény, ami eredetileg csak hangoskönyv formában jelent meg előrendelhető keményfedeles formában is. Ha nem kamu, akkor október 3 a megjelenése, de ne örüljünk előre szerintem. Mindenesetre nagyon díjaznám, ha tényleg megjelenne nyomtatottan is.

Köszönöm szépen, erről tájékoztatom a kiadót. Minél hamarabb, hogy legkésőbb 2020 elején élvezhessük magyarul is.

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, luke19 írta:

Na ez feldobta a fejfájós napom.:D Remélem hogy minél hamarabb megkapjuk magyarul is a kötetet a megszokott Szukits minőségben.:peace:

Hozzászólás ideje:

A kiadónál most már tudnak a Dooku Lost Jedi nyomtatott megjelenéséről is. Ha minden jól megy, akkor 2020.  év elején talán már olvashatjuk is. Reméljük így lesz.

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

A kiadónál most már tudnak a Dooku Lost Jedi nyomtatott megjelenéséről is. Ha minden jól megy, akkor 2020.  év elején talán már olvashatjuk is. Reméljük így lesz.

Köszönöm a hírt Revan.:peace: Végre még egy kötettel gazdagodik a Prequel éra a kánonban is.

Hozzászólás ideje:
2019. 02. 20. - 20:54, Kenobi tábornok írta:

Valaki olvasta már Rey túlélési útmutatója című könyvet? Úgy tudom van benne néhány érdekes infó. Nekem az az érzésem, hogy emiatt a IX-ben visszatérünk a Jakkura...

Azt tudom,hogy megvetted azóta sikerült kiolvasni? Mert van a könyvbe egy igen érdekes mondat ami elgondolkodtató kicst minap olvastam. 

Hozzászólás ideje:
35 perccel korábban, Kargarosz írta:

Azt tudom,hogy megvetted azóta sikerült kiolvasni? Mert van a könyvbe egy igen érdekes mondat ami elgondolkodtató kicst minap olvastam. 

Igen elolvastam. :) Melyikre gondolsz?

Hozzászólás ideje:

''Mert egy nap meg fog történni. Nem tudom megmondani mikor, és hogyan, de meg fog történni érzem. Tévedésből ragadtam itt a Jakkun, és biztos vagyok benne, hogy vanak emberek odakint, akik helyre akarják hozni ezt a tévedést. Amikor sikerül nekik, rám fognak találni, és visszavisznek oda, ahová tartozom''

Mindenesetre érdekes gondolatok.

Hozzászólás ideje:
34 perccel korábban, Kargarosz írta:

''Mert egy nap meg fog történni. Nem tudom megmondani mikor, és hogyan, de meg fog történni érzem. Tévedésből ragadtam itt a Jakkun, és biztos vagyok benne, hogy vanak emberek odakint, akik helyre akarják hozni ezt a tévedést. Amikor sikerül nekik, rám fognak találni, és visszavisznek oda, ahová tartozom''

Mindenesetre érdekes gondolatok.

Igen ezt én is érdekesnek találtam. Talán mégiscsak Ő volt az, akit a TFA vizíóban a klán vezetője le akart szúrni de Kylo ledöfte? Lehet, hogy oda tartozott? Csak egy ötlet. 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Iqvi írta:

@Darth Revan9 

Off: a fent említett két kötet mikorra várható?

Október-december közé tenném a jelenlegi állapotok alapján. És akkor amennyiben összejön a Legendák újra indítása, talán még ez is befolyásolhatja.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
52 perccel korábban, Hunner írta:

remek megjelenesek sikeredtek az idei és a jövö evi szeonra :))))))))

Neked ezekből mi van meg, és melyik tetszett a legjobban?

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Neked ezekből mi van meg, és melyik tetszett a legjobban?

Hát nekem az a szerencses lehetöségem van hogy megjeleneskor minden sw könyv kepregeny figura megvan

.mivel meg az utólsó Hunyadi Konyvet olvasom kb 1 eve nem jutottam SW kozelbe igaz a vegső dobás nagyon tetszik.

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Hunner írta:

Hát nekem az a szerencses lehetöségem van hogy megjeleneskor minden sw könyv kepregeny figura megvan

.mivel meg az utólsó Hunyadi Konyvet olvasom kb 1 eve nem jutottam SW kozelbe igaz a vegső dobás nagyon tetszik.

Legalább neked megadatott ez a lehetőség. Nekem ez nem nagyon jön össze hogy megjelenéskor vegyek mindent. Most könyvekből 1 képregényekből 4 hiányzik a magyar viszonylatban. A végső dobástól nem akarom elvenni a kedved, de egy kicsit kusza és van benne pár kronológiai baki is. Mondjuk én még mkndig jobbnak érzem a Jedik örökösénél.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az én elmaradásom már bőven két számjegyű. :(

Egyébként, tegnaptól végre már a Librinél és Líránál is kapható A koréliai hajsza valamint a már korábban a kiadónál megjelent idei képregények, mint a Széthasadt Birodalom és a Darth Maul, a Dathomir fia.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Nute Gunray írta:

Egyébként, tegnaptól végre már a Librinél és Líránál is kapható A koréliai hajsza valamint a már korábban a kiadónál megjelent idei képregények, mint a Széthasadt Birodalom és a Darth Maul, a Dathomir fia.

Jipijjé:yeah: A boltokba is kapható ugye?

Hozzászólás ideje:

Akkor úgy tűnik a szokásos késleltetéssel jönnek a regények, képregények.

Friss hírek. Ami idén jön. Október és december között: Alphabet Squadron, Thrawn Treason. Ami idén még megjelenhet: Crash of Fate. A Black Spire már 2020 első negyedévében jön leghamarabb.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Kargarosz írta:

https://www.szukits.hu/gyermekkonyvek/5736-star-wars-galaktikus-kalandok-mesegyujtemeny-005727.html

Erről a csemegéről van valami bővebb infó morzsa? Az a 18 ismeretlen történet felkeltette érdeklődésem. 

Gyerekkönyv, akiknek biztos jó azok a 9-11 évesek akiket meg akarnak ismertetni a SW világával. Szerintem 5000-et nem ér meg, de kinek mi.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
22 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Akkor úgy tűnik a szokásos késleltetéssel jönnek a regények, képregények.

Ez most azért hosszabb volt a szokásosnál. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Ez most azért hosszabb volt a szokásosnál. 

Én úgy tudom, hogy egy ideje úgy csinálják, hogy kivárják a következő új megjelenést, és utána megy a régebbi terjesztésbe. Pl. ezek alapján A királynő árnyéka a Mester és tanítványa megjelenése környékén kerülne be a boltokba.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.