Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Imádtam ezt a képregényt. Már azon is gondolkodtam, hogy külföldről megrendelem, mert féltem tőle hogy itthon csak sokára fog megjelenni. De örülök, hogy vártam a dologgal Én jobbat is olvastam már nála, szóval nekem mindegy volt hogy lesz-e itthon vagy nem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Én se azt mondom, hogy ez a legjobb. Viszont nálam egyértelmüen ott van a top5-ben. Nagyon tetszett a sztorik morbidsága, és hogy a megszokottól egy teljesen más hangulatot betudtak hozni az SW-be. A kedvencem amikor a birodalmi tiszt aki fél tőle hogy Vader megfogja büntetni, ha nem kapja el a lázadókat kezd becsavarodni és egy komplett csillagrombolót belevezet az egyik űrcsiga szájába.... ez önmagában kb. az egyik kedvenc SW momentumom az egész kánonban. Mikor megláttam nem akartam elhinni hogy ezt meglépték. Ez messze jobb mint a legtöbb sztori a képregényes fősorozatban. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. 16 perccel korábban, Bomarr írta: Én se azt mondom, hogy ez a legjobb. Viszont nálam egyértelmüen ott van a top5-ben. Nagyon tetszett a sztorik morbidsága, és hogy a megszokottól egy teljesen más hangulatot betudtak hozni az SW-be. A kedvencem amikor a birodalmi tiszt aki fél tőle hogy Vader megfogja büntetni, ha nem kapja el a lázadókat kezd becsavarodni és egy komplett csillagrombolót belevezet az egyik űrcsiga szájába.... ez önmagában kb. az egyik kedvenc SW momentumom az egész kánonban. Mikor megláttam nem akartam elhinni hogy ezt meglépték. Ez messze jobb mint a legtöbb sztori a képregényes fősorozatban. Hmm, lehet majd újraolvasom, mondjuk nekem az első és a negyedik füzet története tetszik a legjobban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 29. Van egy pár érdekes apróság, melyben nem tudok dönteni. A coaxium a Solo regényváltozatában és az Alphabet osztagban tudomásom szerint normálisan van leírva így: coaxium. Jól tudom? A Tarkin regényben a hunt ont he plains kifejezés szerepel? Síkvidéki vadászatnak van fordítva, Erre már nem emlékszem. A grav ball hogyan volt eddig magyarul? Én gravi-labdára emlékszem. Szerepelt az Elveszett csillagokban, A Thrawn: árulásban, Paul S. Kemp. Árulás és Áramlatok című regényeiben. Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. 2020. 01. 29. - 21:22, Darth Revan9 írta: Van egy pár érdekes apróság, melyben nem tudok dönteni. A coaxium a Solo regényváltozatában és az Alphabet osztagban tudomásom szerint normálisan van leírva így: coaxium. Jól tudom? A Tarkin regényben a hunt ont he plains kifejezés szerepel? Síkvidéki vadászatnak van fordítva, Erre már nem emlékszem. A grav ball hogyan volt eddig magyarul? Én gravi-labdára emlékszem. Szerepelt az Elveszett csillagokban, A Thrawn: árulásban, Paul S. Kemp. Árulás és Áramlatok című regényeiben. - az elsőt nem tudom, de szerintem coaxium - a "Tarkin"ban ilyen nem szerepel - az" Áramlatok"ban gravlabda szerepel, a többi könyvben pedig most nem tudom megnézni 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 21 órával ezelőtt, HeirToGrievous írta: - az elsőt nem tudom, de szerintem coaxium - a "Tarkin"ban ilyen nem szerepel - az" Áramlatok"ban gravlabda szerepel, a többi könyvben pedig most nem tudom megnézni Köszönöm szépen. Most már az utolsó simítások is elkészültek, hamarosan előrendelhető lesz ez a képregény kötet is. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 9 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Köszönöm szépen. Most már az utolsó simítások is elkészültek, hamarosan előrendelhető lesz ez a képregény kötet is. Ez az új Darth Vader kötet? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Iqvi írta: Ez az új Darth Vader kötet? Nem az. De szerepel benne egy Tarkin történet is. És Vader is. Szerkesztve: 2020. Február 1. - Darth Revan9 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 32 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Nem az. De szerepel benne egy Tarkin történet is. És Vader is. Ja a Felkelés kora? Nemrég rendeltem elő. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Kiderül, mi lett Anakin fénykardjával miután Luke "elejtette" Bespinen?! https://www.gamestar.hu/masvilag/star-wars-luke-skywalker-fenykard-felhovaros-273882.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Igen ez már régi hír, hozzájuk most jutott el. 2019. 11. 26. - 22:44, Ody Mandrell írta: Végre kiderül, hogy került elő Luke kardja. https://movieweb.com/star-wars-luke-skywalker-lightsaber-mystery/ Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. (szerkesztve) Charles Soule-nak jó érzéke van sokszor, hogy olyan témákat dolgozzon fel, melyek érdekesek. Egyedül a Poe sorozatnál nem éreztem mindig ezt. De azért ott is voltak jó ötletek. Szerkesztve: 2020. Február 2. - Darth Revan9 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Egyedül a Poe sorozatnál nem éreztem mindig ezt. De azért ott is voltak jó ötletek. Szerkesztve: 1 órával korábban - Darth Revan9 Mondjuk, az volt az első nagy sorozata, ami pár hónappal az Anakin&Obi-wan után indult. De annak is voltak érdekes részei ez igaz. Jó látni, hogy honnan hova fejlődött a csávó. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. (szerkesztve) Az undercity kifejezés Coruscanton emlékeim szerint az eddigi regényekben, képregényekben alsóvárosnak van fordítva. Ez megfelelő fordítás? Szerkesztve: 2020. Február 2. - Darth Revan9 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Tetszik, hogy a Star Wars és a Vader is milyen komoly cliffhangerekkel ért véget már rögtön az elején. Remélem a Bounty Hunters és a Doctor Aphra is tartani fogja ezt a jó szokást. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. 56 perccel korábban, Whill írta: Doctor Aphra Sőt ez már cliffhangerrel fog kezdődni. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Bounty Hunters preview. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Ajjaj. Ha Bobáról képregény jön, akkor.... 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. 20 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ajjaj. Ha Bobáról képregény jön, akkor.... Akkor mi lesz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. akkor biztos visszatér a Mandaliriban. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Remélem is! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Ez nem feltétlenül egy Bobáról szóló történet, hanem egy fejvadászokról szóló történet lesz. Boba meg elvileg fejvadász. Meg azért a TESB 40. évfordulója van, sokan Bobával azonosítják azt a részt - első feltűnés? Az, hogy Spoiler a Mandiban megjelenik? Megmondva őszintén, ha igaz, akkor jönni fog, ha nem, akkor nem. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Így van. Ez a képregény nem Bobára lesz kihegyezve. Ez egy fejvadászos sorozat. Úgy tűnik hogy Bobánál is fontosabb lesz benne Beilert Valance. Most egymással párhuzamosan több ep.5 és ep.6 között játszodó széria megy. Ez jól beillik közzéjük. Szerintem semmi köze a Mandalorihoz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Hozzászólás ideje: 2020. Február 20. Júniusban fog érkezni a The Rise of Skywalker, 5-részes minisorozata. 2 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. (szerkesztve) Májustól az IDW képregények egy új korszakba kalauzolnak el bennünket, ezzel együtt az Adventures képregények újraindulnak: a TROS utáni érát fogjuk megismerni!!! Szerkesztve: 2020. Február 21. - Bence1997 2 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Ilyenkor nagyon sajnálom hogy ez a sorozat nincs magyarul. Esetleg ennek nem lehetne rajongói fordítást csinálni @Darth Sky? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. Hozzászólás ideje: 2020. Február 21. 12 órával ezelőtt, Iqvi írta: Esetleg ennek nem lehetne rajongói fordítást csinálni @Darth Sky? Egy-egy képregényt megcsinálhatok, de hosszabb sorozatokba nem terveztem belevágni. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Február 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 22. Kár, hogy a The Rise of Skywaler csak 5 füzetes lesz. Ebből lehetett volna csinálni 7 füzetet is. Az IDW-sek nyújtják az első Skywalker kora utáni sztorikat? Erre nem számítottam. Úgy gondoltam ezt a Del Rey regényei és a Marvel képregényei lépik meg először. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 22. Hozzászólás ideje: 2020. Február 22. 5 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Kár, hogy a The Rise of Skywaler csak 5 füzetes lesz. Ebből lehetett volna csinálni 7 füzetet is. A Solo 7 füzetet kapott. Pedig nagy nagy dolog volt. Itt nekem is fura ez az 5 szám. Majd meglátjuk. 6 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Az IDW-sek nyújtják az első Skywalker kora utáni sztorikat? Erre nem számítottam. Úgy gondoltam ezt a Del Rey regényei és a Marvel képregényei lépik meg először. Közben kiderült, hogy nem post-TROS képregények érkeznek, hanem a TLJ-TROS közti háborút fogják kicsit bemutatni. Ezt egy olyan fickó mondta, aki már átnézte/beleolvasott az újraindított számokba. 2 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Hozzászólás ideje: 2020. Február 26. Luke-nak lesz sárga fénykardja! https://www.newsarama.com/49078-luke-skywalker-gets-a-new-yellow-lightsaber-this-may.html 1 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.