Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor Durge is beköszön a kánonba.

Közben már előjegyezhető a következő két magyar SW képregény kötet.

https://www.szukits.hu/star-wars/10504-star-wars-a-galaxis-peremen-kepregeny-010493.html

https://www.szukits.hu/star-wars/10505-star-wars-tie-vadasz-kepregeny-010494.html

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Na akkor ez a Crossover két kötetet ki fog tenni legalább. Maxi nagy lesz, és remélem maxi jó is.:D

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Iqvi írta:

Na akkor ez a Crossover két kötetet ki fog tenni legalább. Maxi nagy lesz, és remélem maxi jó is.:D

Igen, ha jól számolom, akkor így néz ki a menetrend:

- War of the Bounty Hunters (5 rész)

- Star Wars sorozat (5 rész)

- Darth Vader sorozat (5 rész)

- Doctor Aphra sorozat (5 rész)

- Bounty Hunters sorozat (5 rész)

Plusz ha melléjük vesszük még a májusi anyagokat (Prelude -ok), akkor kapunk egy 30 számot. :D

Amúgy Charles Soule egy Durgeos twitter-üzenetre csak annyit ír, hogy Durge csak a kezdet. Lesznek még itt meglepetések. :)

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bence1997 írta:

Igen, ha jól számolom, akkor így néz ki a menetrend:

- War of the Bounty Hunters (5 rész)

- Star Wars sorozat (5 rész)

- Darth Vader sorozat (5 rész)

- Doctor Aphra sorozat (5 rész)

- Bounty Hunters sorozat (5 rész)

Plusz ha melléjük vesszük még a májusi anyagokat (Prelude -ok), akkor kapunk egy 30 számot. :D

Amúgy Charles Soule egy Durgeos twitter-üzenetre csak annyit ír, hogy Durge csak a kezdet. Lesznek még itt meglepetések. :)

Te jó ég, akkor az legalább 5 kötet:o. Akkor inkább jöhetne egy nagy kötetben a szukitstól ha meg tudják oldani.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
46 perccel korábban, Iqvi írta:

Te jó ég, akkor az legalább 5 kötet:o. Akkor inkább jöhetne egy nagy kötetben a szukitstól ha meg tudják oldani.

Külön kötetben fognak ezek jönni. És leghamarabb 2022. második felében.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

Gondolom kijön mindegyik széria külön kötetként, így meglesz az 5 és lehet kronológiailag olvasni felváltva a köteteket. :D

1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Durge kánon lett? :o 

Jup. Kíváncsi vagyok, hogy milyen meglepikre számíthatunk még. Csak nem jön a Fekete Nap Xizorral? :D

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Akkor Durge is beköszön a kánonba.

Közben már előjegyezhető a következő két magyar SW képregény kötet.

https://www.szukits.hu/star-wars/10504-star-wars-a-galaxis-peremen-kepregeny-010493.html

https://www.szukits.hu/star-wars/10505-star-wars-tie-vadasz-kepregeny-010494.html

Bence és iqvi már írtak róluk reggel. A galaxis pereme kiadással vannak érdekességek, erre meg Bomarr világított rá. 

1 perccel korábban, Bence1997 írta:

Jup. Kíváncsi vagyok, hogy milyen meglepikre számíthatunk még. Csak nem jön a Fekete Nap Xizorral? :D

Xizor nem volt a TCW-ben már? Vagy abból kimaradt, csak a Fekete Nap volt benne? :D 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Xizor nem volt a TCW-ben már? Vagy abból kimaradt, csak a Fekete Nap volt benne? :D 

Csak a Fekete Nap volt benne. Xizor még nem jelent meg. :)

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Bence1997 írta:

Gondolom kijön mindegyik széria külön kötetként, így meglesz az 5 és lehet kronológiailag olvasni felváltva a köteteket. :D

Az úgy pont jólenne. Mire ezek kijönnek magyarul, remélem beérem a megjelenéseket, mind könyvek és képregények terén.:D

Hozzászólás ideje:
2021. 03. 17. - 17:07, NorbiLordi írta:

Remélem marad olyan karakter mint a CW-ban.

Én meg, hogy nem. Egyszerűen a mostani szabályrendszerbe nem fér bele egy fél-halhatatlan karakter. Nincs bajom vele, hogy visszajön, de szerkesszék át, mint Thrawnt. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem mindenképp át kell egy kicsit majd írni, hogy bekerüljön a kánonba. Ez Thrawn-al is megtörtént a Rebelsben. Kíváncsi vagyok, hogy lesz majd, de angolul ezeket most nem fogom olvasni. Megvárom míg kijön magyarul, mert eléggé el vagyok maradva, és a High Republic most jobban érdekel. 

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Thrawn-on a szemén kívül más különösebb átírást nem tapasztaltam.

Azért nem az a tévedhetetlen, legyőzhetetlen egyén, aki az EU-ban volt szerintem. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, kdani20 írta:

Azért nem az a tévedhetetlen, legyőzhetetlen egyén, aki az EU-ban volt szerintem. :)

Ez a változtatás már a Kirajzásban is ott volt a karakterben és az Legendák.

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem tudom... Nekem ez az Aphra karakter nagyon nem adja. :(

Olvastad a saját sorozatát?

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem tudom... Nekem ez az Aphra karakter nagyon nem adja. :(

A linkelt cikken lévő boritó alapján? Mert azon nem Aphra szerepel, hanem Sana Starros. Aphra igy néz ki (nyilván a baloldali ő):

Aphra felszáll, avagy találkozás az Aphra-csapattal • Ziro.hu

Hozzászólás ideje:

Valszeg azért nem érdekel mert nem ismered. Az egyik legjobb új kánon karakter. Amig egy füzetet se olvastam róla addig engem se érdekelt hisz a designjában nincs semmi különösebben érdekes. A sztorijai viszont kifejezetten jók. Szerencsére semmi SW idegen nincs benne.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

és az se tetszik, hogy leszbikus. 

Ezt férfi rajongótól elég ritka hallani.:P 

Egyetértek Bomarral, mindenképp olvass bele a sorozatába, de a 2016-ossal kezd, mert a 2020-as arra épül, és majd utána elválik, hogy tetszik-e a karakter vagy sem. A sztorijai újszerűek, és üdítően hatnak az X. lázadás vs birodalom konfliktus után. Én összességében örülök, hogy behozták a karaktert a Kánonba.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem is mondtam, hogy a minőséggel lenne baj. Talán majd egyszer beleolvasok. :)

Ez a helyes hozzáállás. Mondjuk, ha nem jön be, hogy Aphra leszbikus, akkor nem tudom, hogy mit fogsz szólni Tam Posla-hoz.

Hozzászólás ideje:

Az a jó, hogy Aphra leszbikussága egy sokadik dolog. A sztorijai nem erről szólnak. Van egy mellékszál ami ezt érinti, de igazán Aphra azért jó mert rengetek kreatívitás van a sorozatában. Remek fordulatok, érdekes ötletek és jó kis mellékszereplők na meg baromi jó humor. Ezen kivül nincs még egy SW sorozat ahol konkrétan felszoktam nevetni olvasás közben. A kedvencem Tripla Zéró a bérgyilkos protokoll droid. Óriási szövegei vannak.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Alapvetően a nem Erő-használó karakterek kevésbé szoktak érdekelni. Doktor Aphra az első nem Erő-használó, hétköznapi figura, mely elérte nálam, hogy úgy érdekeljen, mint egy Jedi, vagy egy Sith. (Az, hogy leszbikus, még dobott is rajta egyet.)

A Darth Vader, a Sith Sötét Nagyura mellett a másik legjobb SW képregénysororzat az elmúlt hat évből. Felveszi a versenyt a Dark Horse éra legjobbjaival is.

Hozzászólás ideje:

Aphra az egyik legjobb új EU-karakter, a történetei rengeteget adnak az univerzumhoz. A High Republic beindulásával szerintem még érdekesebb lesz a régészes szál.

Hozzászólás ideje:

Igen, sokáig el lehet játszani a karakterrel, főleg ha régészkedik. Akkor a legjobb, már az első sorozatban is ezt szerettem a legjobban, és a másodikban is jó volt a gyűrűk keresése. Lehet tovább fogom olvasni angolul az Aphrát.:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.