Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Érdekel a dolog 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Nagyon jó, Yoda. Azokat linkeltem be, akik részt vettek a hétvégi játékban. Bárki jöhet, és minél többen vagyunk annál jobb. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Nekem előző hétvége sajnos nem volt jó, amúgy szívesen részt vettem volna azon is 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Elkészültek a feladványok, szóval minden készen áll. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 13. Hozzászólás ideje: 2023. Január 13. On 1/12/2023 at 12:42 PM , Ody Mandrell said: Este nyolckor lenne a játék. Ha kicsit késel, megvárunk. Oh akkorra szerintem hazaérek. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 13. Hozzászólás ideje: 2023. Január 13. Az idézetekkel kapcsolatban kérdezem, hogy angolul vagy magyarul lesznek? Csak mert közösen mindig angolul nézzünk mindent, itt a fórumon viszont inkább magyarul szoktunk behivatkozni dolgokat. Egyik sem gond, csak érdemes lehet előre tudni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 13. Hozzászólás ideje: 2023. Január 13. Angolul és magyarul is lesz. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Január 13. Hozzászólás ideje: 2023. Január 13. Érdekel a dolog, jól hangzik a játék! Holnap délután vendégségben leszek, de igyekszek itt lenni... legfeljebb amikor hazaérek, akkor majd becsatlakozok, ha esetleg már elkezdődött. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. 2023. 01. 13. - 14:17, Ody Mandrell írta: IDÉZET (Ki mondta kinek, hol és mikor?) Lényegében pofonegyszerű a feladat: meg kell válaszolni a betett idézetről szinte mindent, amit a fenti meghatározás is egyértelműen kifejez. Tehát ki mondta, hol mondta és legfőképp kinek mondta a citált szöveget. A ki kinek része világos, viszont a "hol?"-t mennyire kell részletezni? Elég csak a jelenet, vagy részletesebben/egyértelműbben meg kell adni a helyszínt és az epizódszámot is? Pl.: "It's treason then." - Palpatine a Jediknek az Ep3-ban. Vagy Palpatine a Windu vezette Jediknek az Ep3-ban a Coruscanton a főkancellár irodájában Palpatine megkísérelt letartóztatásakor. Mert időben azért nem mindegy, mennyi karaktert szentelsz egy válaszra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. A helyszínt kell megadni csak, az epizód számot vagy a film címet nem szükséges. Az adódik a jelenetből. Tehát: "It's treason then." - Palpatine a Jediknek Coruscanton, amikor le akarják tartóztatni. - Ennyi elég. Az a lényeg, hogy beazonosítható legyen a konkrét jelenet, helyszínnel. 1 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Extra pontért mehetne a film hányadik perce is Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. A mozaikról jut eszembe... remélem ilyenek lesznek, mint ez, amit az EpIII előtt próbáltunk megfejteni, hogy mi a jó isten. @Ody Mandrell facebookon rám tudnál írni 8-kor, ha nem bukkannék fel? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Ilyenek lesznek, csak ennek jóval nehezebbek. @Donát írok. 8 perccel korábban, NorbiLordi írta: Extra pontért mehetne a film hányadik perce is Úgyse tudnád. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Úgyse tudnád. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Megírhatod, ha tudod. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Ha jól értelmeztem, akkor nem csak a filmekből, de a sorozatokból és animációsokból is lesz merítés - minden mozgóképesből -, igaz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Így van, minden mozgóképes tartalomból lehetnek idézetek és képek is. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Akkor felkészülünk, kis multitasking. 3 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Így van, minden mozgóképes tartalomból lehetnek idézetek és képek is. Az úgy azért komoly lesz Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Tehát ha jól értem, akkor az összes mozifilm, az összes animációs sorozat és az összes élőszereplős sorozat terítéken lesz? Oh my... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Én már szoktatom magam a gondolathoz, hogy semmi esélyem nem lesz. Az esélytelenek bátorságával indulok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. 14 perccel korábban, Pildi írta: Én már szoktatom magam a gondolathoz, hogy semmi esélyem nem lesz. Az esélytelenek bátorságával indulok. A számból vetted ki a szót. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Én csak a merítési lehetőségekről írtam. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. 1 órával ezelőtt, Donát írta: A számból vetted ki a szót. Máris jobban érzem magam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Remélem jól szórakoztatok, de nem hiszem el, hogy ez is három órás volt. Pedig meg voltam győződve, hogy másfél, max. kettőbe belefér. @Darth Sky gratulálok még egyszer, meggyőző fölénnyel nyertél. Persze a többieknek sincs szégyenkezni valója. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Köszi a játékot minden résztvevőnek! Én jól szórakoztam, remélem, a többiek is Köszönet a kvízért, Ody, szerintem jó kérdések voltak. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Gratulálok a győztesnek! Ody, köszi a kvízt, nagyon jól volt összeszedve. Főleg a képrészlet kitalálós tetszett, de az idézetek is kitalálhatóak voltak. Sajnos itt esélytelennek éreztem magam, de azért szórakoztató volt. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Köszi a lebonyolítást @Ody Mandrell. Nem voltak egyszerűek a kérdések. @Darth Sky gratulálok! 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.