Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Én is nagyon élveztem a játékot, jobban vágtátok a dolgokat, mint hittem. Főleg a mozaikot! Próbáltam nem túl nehéz feladványokat összerakni, főleg az idézetekből. Tudtam volna nehezebbeket is. Remélem rendszeresek lesznek a játékok, várjuk ki lesz a következő kvíz-mester. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Köszi a játékot, jól szórakoztam. Gratulálok @Darth Sky-nak! Én már féltávnál éreztem, hogy itt esélytelen leszek, a képeknél mindenesetre ezt éreztem, az idézeteknél még volt bennem remény egy ideig. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Hozzászólás ideje: 2023. Január 14. Nagyon jó volt! Grat a győztesnek @Darth Sky! 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 15. Hozzászólás ideje: 2023. Január 15. @Darth Sky Gratulálok 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 15. Hozzászólás ideje: 2023. Január 15. Gratulálok, @Darth Sky! Jó kis móka volt, nagyon élveztem. Kár, hogy nem tudtam végig itt lenni. Tanulság, hogy legközelebb ha belevágok, rászánom a 3 órát. 1 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Január 15. Hozzászólás ideje: 2023. Január 15. Köszi, @NorbiLordi és @Pildi! Valahogy mindig hosszabbra nyúlnak az ilyen játékok a tervezettnél, amit én egyáltalán nem bánok. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 15. Hozzászólás ideje: 2023. Január 15. (szerkesztve) Amúgy csak egy ötlet: lehetne mondjuk 1 órával hamarabb is kezdeni. Korábban előfordult (pl. az egyik régebbi kvízemnél) hogy este 8 helyett 7-kor kezdtünk. Bár ez se oldaná meg azt, hogy elhúzódnak a játékok, de így maximum este 10-ig menne a kvíz, ami mégiscsak jobb, mint a 11 óra. Bár én az eddigi lebonyolítással is megelégszek. Szerkesztve: 2023. Január 15. - Bence1997 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Ahogy korábban már felvetettem, arra gondoltam, hogy össze lehetne hozni egy jó kis The Mandalorian kvízt a 3. évad közeledte alkalmából. Klasszikus kérdezz-felelek a sorozat 1-2. évadából. Időben legfeljebb 2 óra lenne. Ki az, akit érdekelne? Illetve, melyik időpont lenne az optimálisabb a február 18 és 25-i szombatok közül? 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Engem érdekel természetesen! Most a mind a kettő szombat jónak tűnik, mert a Boba eredményhirdetést, még előtte megcsináljuk. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Engem is érdekel. Egyelőre mindkét időpont megfelel nekem. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Érdekel, egyelőre jó mindkét időpont 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Engem is érdekelne, plusz mindkettő időpont jó nekem egyelőre. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Remek, alakul a kvízes keménymag. @Wilde és @Pildi esetleg (a legutóbbi kvíz résztvevőiből kiindulva)? De persze bárki csatlakozhat, akinek kedve van. A részletekkel később még jelentkezem. Elöljáróban annyit, hogy a The Mandalorian 1-2. évadának újranézése nem jelent hátrányt. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. 6 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Remek, alakul a kvízes keménymag. @Wilde és @Pildi esetleg (a legutóbbi kvíz résztvevőiből kiindulva)? De persze bárki csatlakozhat, akinek kedve van. A részletekkel később még jelentkezem. Elöljáróban annyit, hogy a The Mandalorian 1-2. évadának újranézése nem jelent hátrányt. Meglátom majd, sikerül-e újranézni, mert ha nem, kár a gőzért, semmi esélyem. Tudós tagtársaim igy is bizonnyal sokkal többre emlékeznek és gyorsabban válaszolnak, mint én valaha is fogok. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. 1 órával korábban, Pildi írta: Meglátom majd, sikerül-e újranézni, mert ha nem, kár a gőzért, semmi esélyem. Tudós tagtársaim igy is bizonnyal sokkal többre emlékeznek és gyorsabban válaszolnak, mint én valaha is fogok. Dettó. De szerintem jövök, de értelme csak úgy lesz, ha előtte újranézem. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Február 1. Hozzászólás ideje: 2023. Február 1. Engem is érdekel, előreláthatólag mindkét dátum megoldható lenne számomra (bár még elég messze van a két említett időpont). Addig még pont lesz idő újranézni az első két évadot, amúgy is újrázni akartam és most van rá egy jó indok is. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Február 3. Hozzászólás ideje: 2023. Február 3. Akkor ezennel kitűzöm a február 25-i szombat este 7 órát kezdési időpontnak. Úgy látom, az mindenkinek megfelel, ráadásul több idő is van addig egy The Mandalorian darálást beiktatni. 2 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 16. Hozzászólás ideje: 2023. Február 16. Nekem lehet nem lesz jó az a szombat este. Nem lehetne inkább pénteken? 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Február 16. Hozzászólás ideje: 2023. Február 16. Nekem se lesz jó úgy tűnik 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 16. Hozzászólás ideje: 2023. Február 16. Semmiképp nem szeretném kihagyni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem lehet nem lesz jó az a szombat este. Nem lehetne inkább pénteken? Sajnos a péntek nekem nem jó, mert este 10-ig dolgozom. Lehet még az eredeti javaslat másik időpontja, ami a most szombat. Így visszaolvasva, a múltkor még mindenkinek jó volt, a kérdések pedig lényegében kész vannak. Vagy a jövő hét utáni szombat (március 4). Melyik az, ami mindenkinek jó lenne? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. A holnapi nap nekem jónak tűnik. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Többiek? @Pildi @Donát @Yoda József @Wilde @NorbiLordi @Bence1997 @Iqvi? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Ne hozzám igazodjatok, amikor a többieknek jó, akkor legyen. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Nekem a holnapi nap is megfelel. Amúgy milyen nehézségű kérdések lesznek? 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. 6 perccel korábban, Bence1997 írta: Amúgy milyen nehézségű kérdések lesznek? Inkább gondolkozós, és pontosságra menő, mint gyorsan rávágós kérdések lesznek. A friss újranézés nem követelmény, de erősen javasolt! A topikot már létrehoztam, ott megtaláljátok a részleteket! 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Én igyekeztem újranézni az évadokat, s talán jövő hét szombatig nagyjából meg lettem volna, de holnapig esélytelen. Igy sajnálattal, de ezt kihagyom. Nektek jó szórakozást, jó játékot kívánok! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. A holnap kérdéses, inkább a márciusi időpontra szavaznék Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Hozzászólás ideje: 2023. Február 17. Nekem bármelyik időpont jó 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.