Hozzászólás ideje: 2023. Január 14.2 éve Én is nagyon élveztem a játékot, jobban vágtátok a dolgokat, mint hittem. Főleg a mozaikot! Próbáltam nem túl nehéz feladványokat összerakni, főleg az idézetekből. Tudtam volna nehezebbeket is. Remélem rendszeresek lesznek a játékok, várjuk ki lesz a következő kvíz-mester.
Hozzászólás ideje: 2023. Január 14.2 éve Köszi a játékot, jól szórakoztam. Gratulálok @Darth Sky-nak! Én már féltávnál éreztem, hogy itt esélytelen leszek, a képeknél mindenesetre ezt éreztem, az idézeteknél még volt bennem remény egy ideig.
Hozzászólás ideje: 2023. Január 15.2 éve Gratulálok, @Darth Sky! Jó kis móka volt, nagyon élveztem. Kár, hogy nem tudtam végig itt lenni. Tanulság, hogy legközelebb ha belevágok, rászánom a 3 órát.
Hozzászólás ideje: 2023. Január 15.2 éve Köszi, @NorbiLordi és @Pildi! Valahogy mindig hosszabbra nyúlnak az ilyen játékok a tervezettnél, amit én egyáltalán nem bánok.
Hozzászólás ideje: 2023. Január 15.2 éve Amúgy csak egy ötlet: lehetne mondjuk 1 órával hamarabb is kezdeni. Korábban előfordult (pl. az egyik régebbi kvízemnél) hogy este 8 helyett 7-kor kezdtünk. Bár ez se oldaná meg azt, hogy elhúzódnak a játékok, de így maximum este 10-ig menne a kvíz, ami mégiscsak jobb, mint a 11 óra. Bár én az eddigi lebonyolítással is megelégszek. Szerkesztve: 2023. Január 15.2 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2023. Január 30.2 éve Ahogy korábban már felvetettem, arra gondoltam, hogy össze lehetne hozni egy jó kis The Mandalorian kvízt a 3. évad közeledte alkalmából. Klasszikus kérdezz-felelek a sorozat 1-2. évadából. Időben legfeljebb 2 óra lenne. Ki az, akit érdekelne? Illetve, melyik időpont lenne az optimálisabb a február 18 és 25-i szombatok közül?
Hozzászólás ideje: 2023. Január 30.2 éve Engem érdekel természetesen! Most a mind a kettő szombat jónak tűnik, mert a Boba eredményhirdetést, még előtte megcsináljuk.
Hozzászólás ideje: 2023. Január 30.2 éve Engem is érdekelne, plusz mindkettő időpont jó nekem egyelőre.
Hozzászólás ideje: 2023. Január 31.2 éve Remek, alakul a kvízes keménymag. @Wilde és @Pildi esetleg (a legutóbbi kvíz résztvevőiből kiindulva)? De persze bárki csatlakozhat, akinek kedve van. A részletekkel később még jelentkezem. Elöljáróban annyit, hogy a The Mandalorian 1-2. évadának újranézése nem jelent hátrányt.
Hozzászólás ideje: 2023. Január 31.2 éve 6 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Remek, alakul a kvízes keménymag. @Wilde és @Pildi esetleg (a legutóbbi kvíz résztvevőiből kiindulva)? De persze bárki csatlakozhat, akinek kedve van. A részletekkel később még jelentkezem. Elöljáróban annyit, hogy a The Mandalorian 1-2. évadának újranézése nem jelent hátrányt. Meglátom majd, sikerül-e újranézni, mert ha nem, kár a gőzért, semmi esélyem. Tudós tagtársaim igy is bizonnyal sokkal többre emlékeznek és gyorsabban válaszolnak, mint én valaha is fogok.
Hozzászólás ideje: 2023. Január 31.2 éve 1 órával korábban, Pildi írta: Meglátom majd, sikerül-e újranézni, mert ha nem, kár a gőzért, semmi esélyem. Tudós tagtársaim igy is bizonnyal sokkal többre emlékeznek és gyorsabban válaszolnak, mint én valaha is fogok. Dettó. De szerintem jövök, de értelme csak úgy lesz, ha előtte újranézem.
Hozzászólás ideje: 2023. Február 1.2 éve Engem is érdekel, előreláthatólag mindkét dátum megoldható lenne számomra (bár még elég messze van a két említett időpont). Addig még pont lesz idő újranézni az első két évadot, amúgy is újrázni akartam és most van rá egy jó indok is.
Hozzászólás ideje: 2023. Február 3.2 éve Akkor ezennel kitűzöm a február 25-i szombat este 7 órát kezdési időpontnak. Úgy látom, az mindenkinek megfelel, ráadásul több idő is van addig egy The Mandalorian darálást beiktatni.
Hozzászólás ideje: 2023. Február 16.2 éve Nekem lehet nem lesz jó az a szombat este. Nem lehetne inkább pénteken?
Hozzászólás ideje: 2023. Február 17.2 éve 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem lehet nem lesz jó az a szombat este. Nem lehetne inkább pénteken? Sajnos a péntek nekem nem jó, mert este 10-ig dolgozom. Lehet még az eredeti javaslat másik időpontja, ami a most szombat. Így visszaolvasva, a múltkor még mindenkinek jó volt, a kérdések pedig lényegében kész vannak. Vagy a jövő hét utáni szombat (március 4). Melyik az, ami mindenkinek jó lenne?
Hozzászólás ideje: 2023. Február 17.2 éve Többiek? @Pildi @Donát @Yoda József @Wilde @NorbiLordi @Bence1997 @Iqvi?
Hozzászólás ideje: 2023. Február 17.2 éve Ne hozzám igazodjatok, amikor a többieknek jó, akkor legyen.
Hozzászólás ideje: 2023. Február 17.2 éve Nekem a holnapi nap is megfelel. Amúgy milyen nehézségű kérdések lesznek?
Hozzászólás ideje: 2023. Február 17.2 éve 6 perccel korábban, Bence1997 írta: Amúgy milyen nehézségű kérdések lesznek? Inkább gondolkozós, és pontosságra menő, mint gyorsan rávágós kérdések lesznek. A friss újranézés nem követelmény, de erősen javasolt! A topikot már létrehoztam, ott megtaláljátok a részleteket!
Hozzászólás ideje: 2023. Február 17.2 éve Én igyekeztem újranézni az évadokat, s talán jövő hét szombatig nagyjából meg lettem volna, de holnapig esélytelen. Igy sajnálattal, de ezt kihagyom. Nektek jó szórakozást, jó játékot kívánok!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.