Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon élveztem a játékot, jobban vágtátok a dolgokat, mint hittem. :D Főleg a mozaikot! Próbáltam nem túl nehéz feladványokat összerakni, főleg az idézetekből. Tudtam volna nehezebbeket is. :D Remélem rendszeresek lesznek a játékok, várjuk ki lesz a következő kvíz-mester. :) 

Hozzászólás ideje:

Köszi a játékot, jól szórakoztam. Gratulálok @Darth Sky-nak!

Én már féltávnál éreztem, hogy itt esélytelen leszek, a képeknél mindenesetre ezt éreztem, az idézeteknél még volt bennem remény egy ideig. :D

Hozzászólás ideje:

Gratulálok, @Darth Sky! :) 

Jó kis móka volt, nagyon élveztem. :) Kár, hogy nem tudtam végig itt lenni. Tanulság, hogy legközelebb ha belevágok, rászánom a 3 órát. :D 

Hozzászólás ideje:

Amúgy csak egy ötlet: lehetne mondjuk 1 órával hamarabb is kezdeni. Korábban előfordult (pl. az egyik régebbi kvízemnél) hogy este 8 helyett 7-kor kezdtünk. Bár ez se oldaná meg azt, hogy elhúzódnak a játékok, de így maximum este 10-ig menne a kvíz, ami mégiscsak jobb, mint a 11 óra. :D Bár én az eddigi lebonyolítással is megelégszek. :D

Szerkesztve: - Bence1997

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ahogy korábban már felvetettem, arra gondoltam, hogy össze lehetne hozni egy jó kis The Mandalorian kvízt a 3. évad közeledte alkalmából. :) Klasszikus kérdezz-felelek a sorozat 1-2. évadából. Időben legfeljebb 2 óra lenne.

Ki az, akit érdekelne? Illetve, melyik időpont lenne az optimálisabb a február 18 és 25-i szombatok közül?

Hozzászólás ideje:

Remek, alakul a kvízes keménymag. :cool: @Wilde és @Pildi esetleg (a legutóbbi kvíz résztvevőiből kiindulva)? De persze bárki csatlakozhat, akinek kedve van.

A részletekkel később még jelentkezem. Elöljáróban annyit, hogy a The Mandalorian 1-2. évadának újranézése nem jelent hátrányt. :D 

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Remek, alakul a kvízes keménymag. :cool: @Wilde és @Pildi esetleg (a legutóbbi kvíz résztvevőiből kiindulva)? De persze bárki csatlakozhat, akinek kedve van.

A részletekkel később még jelentkezem. Elöljáróban annyit, hogy a The Mandalorian 1-2. évadának újranézése nem jelent hátrányt. :D 

Meglátom majd, sikerül-e újranézni, mert ha nem, kár a gőzért, semmi esélyem. Tudós tagtársaim igy is bizonnyal sokkal többre emlékeznek és gyorsabban válaszolnak, mint én valaha is fogok. :D

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Pildi írta:

Meglátom majd, sikerül-e újranézni, mert ha nem, kár a gőzért, semmi esélyem. Tudós tagtársaim igy is bizonnyal sokkal többre emlékeznek és gyorsabban válaszolnak, mint én valaha is fogok. :D

Dettó. :D De szerintem jövök, de értelme csak úgy lesz, ha előtte újranézem.

Hozzászólás ideje:

Engem is érdekel, előreláthatólag mindkét dátum megoldható lenne számomra (bár még elég messze van a két említett időpont). Addig még pont lesz idő újranézni az első két évadot, amúgy is újrázni akartam és most van rá egy jó indok is. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nekem lehet nem lesz jó az a szombat este. :para: Nem lehetne inkább pénteken?

Sajnos a péntek nekem nem jó, mert este 10-ig dolgozom. 

Lehet még az eredeti javaslat másik időpontja, ami a most szombat. Így visszaolvasva, a múltkor még mindenkinek jó volt, a kérdések pedig lényegében kész vannak.

Vagy a jövő hét utáni szombat (március 4). Melyik az, ami mindenkinek jó lenne?

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Bence1997 írta:

Amúgy milyen nehézségű kérdések lesznek? :D

Inkább gondolkozós, és pontosságra menő, mint gyorsan rávágós kérdések lesznek. :)

A friss újranézés nem követelmény, de erősen javasolt! :D 

A topikot már létrehoztam, ott megtaláljátok a részleteket!

Hozzászólás ideje:

Én igyekeztem újranézni az évadokat, s talán jövő hét szombatig nagyjából meg lettem volna, de holnapig esélytelen. Igy sajnálattal, de ezt kihagyom. Nektek jó szórakozást, jó játékot kívánok! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.