Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Állítólag a Hobbit 3 előtt lesz először látható az első trailer. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Az jó lenne. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Hozzászólás ideje: 2014. November 30. De utálom hogy mindig csak a spoileres topic megy, és mindenki tud, tudhat mindent...én meg árválkodom... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Hozzászólás ideje: 2014. November 30. De utálom hogy mindig csak a spoileres topic megy, és mindenki tud, tudhat mindent...én meg árválkodom... Hát a spoilermentes lét ilyen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Nem árválkodsz, én is most csak a trailer erejéig néztem be oda, akkor is csak átfutottam a postokat, szóval nem kerültem sokkal közelebb a spoileres léthez. Most viszont már újra visszatérek a spoilermentes létbe. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Hát a spoilermentes lét ilyen. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Állítólag a Hobbit 3 előtt lesz először látható az első trailer. Erdekes,hogy egy evvel a premier elott mar ilyenek mennek.Miert nem jon nyaron a film?! :/ Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Igaz az, hogy kiszivárgott a film sztorija? Mert egy ismerősöm azt mondta, meg hogy még Indexen is kint volt. Én nem láttam és nem is hallottam ezt, és mivel nem nézek be a spoileres topicba, gondoltam megkérdezem. És hogy ott már annak a kibeszélése megy é? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Állítólag egy kamu sztorit vettek át, szóval elvileg nem szivárgott ki. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Állítólag egy kamu sztorit vettek át, szóval elvileg nem szivárgott ki. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. December 6. Hozzászólás ideje: 2014. December 6. (szerkesztve) Szerintem még jó pár ilyen sztori, illetve szinopszis "kiszivárog" amíg meg nem jelenik a film, szerintem nem érdemes foglalkozni velük, ezt az indexeset sem néztem meg noha nem azért, mert spoiler lenne, hanem 100%ig biztos voltam, hogy kamu. Jobban vigyáznak arra storyra, mint magára az angol királynőre, a stáb nagy részét élve falazták be a Disney kastély alagsorába . Szerkesztve: 2014. December 6. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Hozzászólás ideje: 2014. December 7. Egyébként én se olvastam el, a többiek írták, hogy ugyanaz volt amiről korábban már beszéltek a másik topikban és kiderült az írójáról, hogy nem mond igazat. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Na vajon mi lesz pontosan egy év múlva? 40 milliós kérdés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Péntek lesz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Egy év múlva ilyenkor egész nap izgatott leszek és alig fogok tudni egy helyben maradni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Egy év múlva az ideihez hasonlóan bolondokháza a munkahelyen, ráadásnak jövőre a csütörtöki napra szabit szeretnék majd kibulizni magamnak A közvetlen kolléganőmmel már beszéltem ez ügyben Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Hozzászólás ideje: 2014. December 18. Jövő ilyenkor én is szabin leszek ma és holnap, az biztos. És hogy szokjam az érzést, én már idén is kiveszem a holnapot szabinak. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. December 19. Hozzászólás ideje: 2014. December 19. Jajj embörök embörök. Nem kell már sokat aludni. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. December 19. Hozzászólás ideje: 2014. December 19. Jajj embörök embörök. Nem kell már sokat aludni. Pontosan 363-at. Nagyon sok még az. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. December 20. Hozzászólás ideje: 2014. December 20. Pontosan 363-at. Nagyon sok még az. Hipp hopp elmegy ez az év. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Idén új Star Wars film érkezik a mozikba. Ízlelgessük egy kicsit ezt a mondatot Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Idén új Star Wars film érkezik a mozikba. Ízlelgessük egy kicsit ezt a mondatot Hát jó íze van, most mit mondjak? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Hát én még nem ízlelgetem, mert nem biztos, hogy finom lesz. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Hát én még nem ízlelgetem, mert nem biztos, hogy finom lesz. Ugyan, ez rossz hozzáállás. Még ténlyeg bármi lehet, még akkor is ha az eddigiek alapján még nem is tetszett neked. Aztán lehet csak neked fog tetszeni nekünk meg nem, akik várjuk mint a messiást. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. (szerkesztve) Tényleg lehet bármi, mert vagy hatalmas siker lesz, vagy pedig nagy bukás. Utóbbira persze kevés esélyt látok, mert nagyon is odateszik magukat a készítõk, de sajnos az elvárások is ugyanolyan nagyok. Én úgy gondolom, hogy eddigiek alapján hihetetlenül jó lesz, de én meg nem akarok elõre inni a medve bõrére, mert egy ici-pici félsz azért csak van bennem. Szerkesztve: 2015. Január 4. - Sinistra Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Ugyan, ez rossz hozzáállás. Még ténlyeg bármi lehet, még akkor is ha az eddigiek alapján még nem is tetszett neked. Aztán lehet csak neked fog tetszeni nekünk meg nem, akik várjuk mint a messiást. Már több, mint két éve eltelt az új film bejelentése óta, és egy ijesztő dolog történt velem. Nincs meg bennem az a parázs, az a szikra, amely eddig az új filmek várakozásánál megvolt. Még az előzetes sem tudta visszahozni ezt az érzést. Pár jelenetnél már parázslott a lelkesedés, de az sem volt olyan, mint régen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Talán mert nagyon félsz a buktától, és nem akarod beleélni magad? Hidd el, ha kijön egyre több trailer, egyre biztosabb leszel abban, hogy rendben lesz a film, és elkap a hype. Vagy nem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Talán mert nagyon félsz a buktától, és nem akarod beleélni magad? Hidd el, ha kijön egyre több trailer, egyre biztosabb leszel abban, hogy rendben lesz a film, és elkap a hype. Vagy nem. Nem tudom. A SW könyveknél még megvan a régi szikra. Az új filmeknél már nem tudom mi van velem. Ezért mondtam, hogy ijesztő. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Hatalmas a titkolózás a film körül, az előzetesbe is csak nagyon minimális infók raktak be, ami nem sok mindenre enged következtetni. Nem tudjuk mi lesz, hogy hová fejlődnek a dolgok, ezért félünk, hogy nehogy valami nagy baromság vagy rókabőr legyen belőle. Féltjük a sagát, amely művészien lett lezárva, és most félünk, hogy mégis mit akarnak vele kezdeni. Így nehéz ugyanolyan kellemes bizsergéssel várni az új filmet, mint a prequel esetében, amely gyakorlatilag az első pertől egy nyitott könyv volt - ami gyakorlatilag borítékolta a hibáit is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.