Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoilermentes topic

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

De utálom hogy mindig csak a spoileres topic megy, és mindenki tud, tudhat mindent...én meg árválkodom... :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem árválkodsz, én is most csak a trailer erejéig néztem be oda, akkor is csak átfutottam a postokat, szóval nem kerültem sokkal közelebb a spoileres léthez. Most viszont már újra visszatérek a spoilermentes létbe. :)

Hozzászólás ideje:

Állítólag a Hobbit 3 előtt lesz először látható az első trailer.

Erdekes,hogy egy evvel a premier elott mar ilyenek mennek.Miert nem jon nyaron a film?! :/

Hozzászólás ideje:

Igaz az, hogy kiszivárgott a film sztorija? Mert egy ismerősöm azt mondta, meg hogy még Indexen is kint volt. Én nem láttam és nem is hallottam ezt, és mivel nem nézek be a spoileres topicba, gondoltam megkérdezem. És hogy ott már annak a kibeszélése megy é? :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem még jó pár ilyen sztori, illetve szinopszis "kiszivárog" amíg meg nem jelenik a film, szerintem nem érdemes foglalkozni velük, ezt az indexeset sem néztem meg noha nem azért, mert spoiler lenne, hanem 100%ig biztos voltam, hogy kamu. Jobban vigyáznak arra storyra, mint magára az angol királynőre, a stáb nagy részét élve falazták be a Disney kastély alagsorába :lol: .

Szerkesztve: - Darth Cupsy

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Egy év múlva az ideihez hasonlóan bolondokháza a munkahelyen, ráadásnak jövőre a csütörtöki napra szabit szeretnék majd kibulizni magamnak :) A közvetlen kolléganőmmel már beszéltem ez ügyben :D

Hozzászólás ideje:

Jövő ilyenkor én is szabin leszek ma és holnap, az biztos. :) És hogy szokjam az érzést, én már idén is kiveszem a holnapot szabinak. :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hát én még nem ízlelgetem, mert nem biztos, hogy finom lesz.

Ugyan, ez rossz hozzáállás. :) Még ténlyeg bármi lehet, még akkor is ha az eddigiek alapján még nem is tetszett neked. :) Aztán lehet csak neked fog tetszeni nekünk meg nem, akik várjuk mint a messiást. :D

Hozzászólás ideje:

Tényleg lehet bármi, mert vagy hatalmas siker lesz, vagy pedig nagy bukás. Utóbbira persze kevés esélyt látok, mert nagyon is odateszik magukat a készítõk, de sajnos az elvárások is ugyanolyan nagyok. Én úgy gondolom, hogy eddigiek alapján hihetetlenül jó lesz, de én meg nem akarok elõre inni a medve bõrére, mert egy ici-pici félsz azért csak van bennem. :)

Szerkesztve: - Sinistra

Hozzászólás ideje:

Ugyan, ez rossz hozzáállás. :) Még ténlyeg bármi lehet, még akkor is ha az eddigiek alapján még nem is tetszett neked. :) Aztán lehet csak neked fog tetszeni nekünk meg nem, akik várjuk mint a messiást. :D

Már több, mint két éve eltelt az új film bejelentése óta, és egy ijesztő dolog történt velem. Nincs meg bennem az a parázs, az a szikra, amely eddig az új filmek várakozásánál megvolt. Még az előzetes sem tudta visszahozni ezt az érzést. Pár jelenetnél már parázslott a lelkesedés, de az sem volt olyan, mint régen. :(

Hozzászólás ideje:

Talán mert nagyon félsz a buktától, és nem akarod beleélni magad? ;) Hidd el, ha kijön egyre több trailer, egyre biztosabb leszel abban, hogy rendben lesz a film, és elkap a hype. Vagy nem. :)

Nem tudom. A SW könyveknél még megvan a régi szikra. Az új filmeknél már nem tudom mi van velem. Ezért mondtam, hogy ijesztő.

Hozzászólás ideje:

Hatalmas a titkolózás a film körül, az előzetesbe is csak nagyon minimális infók raktak be, ami nem sok mindenre enged következtetni. Nem tudjuk mi lesz, hogy hová fejlődnek a dolgok, ezért félünk, hogy nehogy valami nagy baromság vagy rókabőr legyen belőle. Féltjük a sagát, amely művészien lett lezárva, és most félünk, hogy mégis mit akarnak vele kezdeni. Így nehéz ugyanolyan kellemes bizsergéssel várni az új filmet, mint a prequel esetében, amely gyakorlatilag az első pertől egy nyitott könyv volt - ami gyakorlatilag borítékolta a hibáit is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.