Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  Bambu írta:
Valaki fel tudna világositani mikor lesz téli szünet a sorozatban / természetesen ha ez már kiderült / ?

Kicsit rég jártam erre a munka miatt így lemaradtam. Próbáltam visszaolvasni, de nem sikerült felfedeznem.

Elöre is köszi !!!

Év végén lesz egy két hetes szünet az ünnepek miatt, és annyi.

ati írta:
Az új modellek tényleg jobbak. Remélem egyszer Palpatine is új modellt kap, mert elég furcsán fog kinézni Anakin mellett.
Talán Palpatine -nak is új modellje lesz.
Hozzászólás ideje:

Palpatine, Assaj, Dooku...mind kapott új modelt. Dooku esetében nem a ruhán, hanem a mimikán és az arcformán változtattak.

"Also, look carefully in the weeks to come for visual refinements on Chancellor Palpatine, Count Dooku, and several new looks for Asajj Ventress."

Hozzászólás ideje:
  Zééé írta:
Hú, nagyon várom már....imádom az új karakter modelleket...főleg Ashoka változott rettentően sokat. Kíváncsi vagyok, hogy az időugrást felvezetik -e, vagy csak úgy mennek tovább a dolgok mint rendesen.

Spoiler:

Érdekes lesz, mert legközelebb megint egy prequel rész jön.

Hozzászólás ideje:
  Ody Mandrell írta:
Azért jó, hogy a készítők nem estek túlzásba az öregbítéssel kapcsolatban, hisz az egész TCW kb. három év alatt játszódik. :D

Meg nem erősített források szerint, a christphsisi csata YE21-ben zajlik (kb. 1 évvel a geonosisi után), úgyhogy kb. 2 évet ölel fel a sorozat. Ezek után, olyan nagyot nem is ugorhatnának a sztoriban. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy azok a részek, amikben már az új modellek lesznek, a háború vége felé fognak játszódni. :D

Hozzászólás ideje:
  Darth Sky írta:
Meg nem erősített források szerint, a christphsisi csata YE21-ben zajlik (kb. 1 évvel a geonosisi után), úgyhogy kb. 2 évet ölel fel a sorozat. Ezek után, olyan nagyot nem is ugorhatnának a sztoriban. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy azok a részek, amikben már az új modellek lesznek, a háború vége felé fognak játszódni. :yeah:

Azaz érdekes, hogy Anakinnak már eddig is nagyon ep.3-as kinézete volt. Az tuti hogy nagy ugrálásra nincs lehetőség.

Hozzászólás ideje:

Nagyon egyet tudok érteni Darth Sky mesterrel....szerintem is az új modellek alapján azok a történetek már az EPIII előtt közvetlenül játszódnak. Érdekes lesz látni mostantól előzmény részeket, folyamatosan váltogatni fogják a modelleket. :yeah:

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a részt, és modellek terén azt kell mondanom,

Spoiler:

nagyon jó a váltás, viszont Palpatine-nek csak a ruháján változtattak, bár az is sokkal jobb, mint az eddigi. Időrendhez: szerintem nem ez a rész előzmény, hanem a Senate Murders volt egy "utózmány", mivel az a rész egyedül állt, a mostani pedig folytatódni fog, a következővel, és ha igazak a pletykák, innentől kezdve lineáris lesz az időrend.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  Lok Durd írta:
Megnéztem a részt, és modellek terén azt kell mondanom,

Spoileres tartalom megtekintése

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
  Ody Mandrell írta:
Á pedig már úgy megnézném, pedig még angol felirat sincs. :D Egyébként egyre inkább érdeklődve figyelem Dzséjt, ahogy oda vagy a harmadik évadért. :hmm: Viszont az epi gájdokkal mi lesz? :D

Maholnap megkapod őket, legalábbis a két huttos részt mindenképpen. Az Evil Plans félig már kész van, annak neki álltam a hét közepén, csak közbe jött egy s más.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.