Llew Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Most jól beégtem. Sajna nem tudtam hogy a Republic Commandoban írnak Satine bolygójáról. Azt hittem hogy 2 különböző regényben van leírva. Azóta azon is agyalok, hogy egy kommandóscsapatról szóló regényben mit keres Mandalore? Biztos van megoldás. Szóval ezért elnézést. Viszont szerintem a stílusodon változtathatnál(valószinű én is), pl olyanokat nem kéne írni, hogy veled vitázni értelmetlen stb... Tulajdonképpen a stílusodon akadtam ki nem amit írtál. Az is igaz, hogy szörszálhasogatónak is tartalak, mert minden részletbe "belekötsz" ami nem a te logikád szerint van. Persze ez nem baj de ha az embernek nagyon tetszett egy rész és feljön és elolvassa amit írtál akkor legszívesebben kivágná a tcw-t az ablakon. . Mondok egy példát. Dzséjt is a legapróbbb részleteken akad ki, de ő valahogy önironikus is. Na mindegy, szerintem ássuk el a csatabárdot, jobban szeretek jóban lenni az emberekkel. Annyira nem vészes, bár szerintem vagy most vagy máskor volt róla szó, hogy a két dolog összefügg. Van megoldás. Majd kibeszéljük a kérdést, ha valami csoda folytán itthon is megjelennek a könyvek. Én részemről lezártam a dolgot. Stílus váltás nem ígérhetek, de majd igyekszem. A negatívumok felemlegetésének elhagyása viszont kizárt. Csatabárd elásva, igyunk rá egy sört. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Tavaly is így volt. Idén már csak egy rész lesz, utána január elején folytatódik az évad. Azért nem egészen. Tavaly december 3-ra jött a 11.-es, utána jött 4 hét szünettel a 12. rész jan. 7-én. Most megkapjuk a 12.-est december 2-án aztán valószínüleg 6-án jön a 13-as. Szóval egy résszel előrébb vagyunk a tavalyinál is, ekkora azünet meg még nem volt, mint ami most jön. Az első két évadnál meg már a 11. rész is januárra csúszott. De ott a premier nem szeptember volt, az igaz.. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Sajnos így lesz. Nem túl szerencsés döntés. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Nem tudjátok, mi van a Web-DL-el? 6 óra, és sehol semmi. Mire elkészül a hozzá időzített felirat is... szerintem részemről ebből már nem lesz vasárnapi TCW est. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Nem tudjátok, mi van a Web-DL-el? 6 óra, és sehol semmi. Mire elkészül a hozzá időzített felirat is... szerintem részemről ebből már nem lesz vasárnapi TCW est. Miért vagy szerelmes a web-dl -be? Én nem várnék rá a helyedben. Egyébként tényleg nincs sehol. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Oké, lehet, hogy ezért meg fogtok haragudni, de nem bírom megállni, hogy ne tegyem ide, öt percig szakadtam, mikor megláttam Szóval a Kidnapped topikjában beszéltünk róla, hogy miért is szerepel Plo Koon olyan sokat a sorozatban, pláne más mesterek rovására. Ennek kapcsán említettem, hogy valahol láttam egy képet Filoni-ról Plo Koon-nak öltözve. Nos azt a képet keresve botlottam bele ebbe a másikba, hol máshol, deviantarton Valakit nagyon idegesít, hogy Filoni mindenhova bepréseli Plo mestert Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Sajnálom srácok, nem sikerült megszereznem a képregényeket magyarul arról a fórumról, sajnálom. Már elévültek azok a feltöltések, de legalább megpróbáltam. Don't mess with the canadians! Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Sajnálom srácok, nem sikerült megszereznem a képregényeket magyarul arról a fórumról, sajnálom. Már elévültek azok a feltöltések, de legalább megpróbáltam. Don't mess with the canadians! Én a múltkor leszedtem valahonnan az egészet angolul, ha gondoljátok lefordíthatom. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Biztos tisztában vagytok vele, de a hét közepe felé mindig kikerül egy újabb kép a hivatalos oldalra a következő részből. Az e heti nagyon impozáns, akinek kell hát tessék; szövegtől megfosztva háttérképnek is tökéletes. Ráadásnak itt egy plusz a szenvedő Krell-ről! Remélem elnyeri tetszéseteket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik ez a fénykorbács. Jó kis akciók lesznek majd. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik ez a fénykorbács. Jó kis akciók lesznek majd. Nem fénykorbács. Csak egy sima energiakorbács. A különbség annyi, hogy ha egy fénykorbáccsal csapnának háton egy rabszolgát, akkor az kettéesne. >.< Az pedig nem tenne jót az üzletnek. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Fénykorbács az az amit Githany használt a Pusztítás útjában. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. (szerkesztve) Jó a kövi rész képe csoli Jöhetne már a második trailer is Hm...energiakorbács..... az ráz,nem? Szerkesztve: 2011. November 29. - Ágki Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Jó a kövi rész képe csoli Jöhetne már a második trailer is Hm...energiakorbács..... az ráz,nem? Az biztos, hogy durvább a sima korbácsnál. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Az biztos, hogy durvább a sima korbácsnál. Akkor jó Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. 17 letöltés / 0 köszi és egy fél "like"? Erre nem számítottam, bár nem esett nehezemre, fogyasszátok csak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. 17 letöltés / 0 köszi és egy fél "like"? Erre nem számítottam, bár nem esett nehezemre, fogyasszátok csak. Az epizód guideokat ki szokta megköszönni? Senki. De olvassák, és ez a lényeg. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hm...energiakorbács..... az ráz,nem? Igen. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Fénykorbács az az amit Githany használt a Pusztítás útjában. Ráadásul elég ritka játékszernek számít, Githany-n és Lumyán kívül nem is tudok másról, akinek lett volna. Itt meg minden zeygerrai azt szorongat. Plusz - mivel tulajdonképp nem más, mint egy "hajlékony fénykard" - Anakin karja nem viselné ilyen jól az érintését. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Hozzászólás ideje: 2011. November 29. Az epizód guideokat ki szokta megköszönni? Senki. De olvassák, és ez a lényeg. Ja, olvassuk, sőt én gyártom is szépen a "nyomtatható füzetke verziót" hetente, ahogy jönnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Új előzetes a hétvégi részből. http://www.youtube.com/watch?v=Llv_lU8cWQE&feature=player_embedded Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Úgy tűnik a moogaiak kifejezetten érdekeltek a rabszolga kereskedelemben. Elég sokat lehet belőlük látni a háttérben. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Ahsokában most se csalódtam, nem semmi, mennyire undorító nép ez a zygerriai - legalábbis az eddig megismert egyedei. Az is rideg, hogy a twi'lekek megfordulása mennyire gyakori az efféle helyeken. Remélem ez a rész már kijön Web-DL-ben (a 11-esről még mindig sehol semmi), mert a 720p-ben lévő pixelhibák elég zavaróak tudnak lenni. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Úgy tűnik a moogaiak kifejezetten érdekeltek a rabszolga kereskedelemben. Elég sokat lehet belőlük látni a háttérben. Akárcsak muun-ból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Szerintem is nagyon jó ez az előzetes. Iszonyúan várom a részt. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Ahsokában most se csalódtam, nem semmi, mennyire undorító nép ez a zygerriai - legalábbis az eddig megismert egyedei. Az is rideg, hogy a twi'lekek megfordulása mennyire gyakori az efféle helyeken. Pedig ez még kifejezetten laza a valós életbeli emberkereskedelemhez képest. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Ez aztán nem semmi. Nagyon jónak ígérkezik Már alig várom Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Úristen! Milyen ruciban lesz a köv részben Ahsoka! Igyekszem nem elolvadni majd. :love: Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Hozzászólás ideje: 2011. December 2. New trailer. http://www.youtube.com/watch?v=lZgCHITS2bI&feature=player_embedded Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Szerintem ez már volt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.