Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Hoppáááééééé! Ma reggel felkapcsolom a televíziót és elkezdem sorba léptetni a csatornákat. Odaérek az rtl-re és mit látok? Igaz,hogy az első évad volt,de én annyira meglepődtem,hogy csak egy kicsi kellett volna és kiköpöm a kávémat De csak ezen a héten lesz,minden hétköznap reggel 8 körül....utána már nem..... Ezért sem nézek tévét. Ha kedvet kapok egy (vagy több) részhez, irány a DVD-lejátszó. Az RTL-eseket ismerve, a későbbi évadokat nem is nagyon fogjuk látni, mert túl "brutális" a reggeli/délelőtti idősávban ahhoz, hogy a kisebb gyerekek is nézzék... 1 hét és újra TCW Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Az RTL-eseket ismerve, a későbbi évadokat nem is nagyon fogjuk látni, mert túl "brutális" a reggeli/délelőtti idősávban ahhoz, hogy a kisebb gyerekek is nézzék... Mit szólnának akkor a 4. évadhoz Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Van előzetes az új részhez(gondolom mindenki tudja, hol találja) és elkészítettem a képét is. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Hozzászólás ideje: 2011. December 31. (szerkesztve) Köszi csoli! Ha jól látom a kis képből, a mentőakciót megint Plo Koon vezeti. Elvégre rutinos már benne, a Felucia-n, a Lola Sayu-n és most a Kadavo-n is ő volt/lesz a mentőegység vezetője. Szerkesztve: 2011. December 31. - Embo Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Köszi csoli! Ha jól látom a kis képből, a mentőakciót megint Plo Koon vezeti. Elvégre rutinos már benne, a Felucia-n, a Lola Sayu-n és most a Kadavo-n is ő volt/lesz a mentőegység vezetője. Más valaki nem tudná vezetni? Tudom hogy Dave Filoni Plo b*zi de azért néha előtérbe helyezhetnének olyan jedit is aki még meg se szólalt eddig. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Köszi csoli! Ha jól látom a kis képből, a mentőakciót megint Plo Koon vezeti. Elvégre rutinos már benne, a Felucia-n, a Lola Sayu-n és most a Kadavo-n is ő volt/lesz a mentőegység vezetője. Kihagytad, hogy a Vanqor-on is ő jött Winduért és Anakinért. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Kihagytad, hogy a Vanqor-on is ő jött Winduért és Anakinért. Még az is ott van, igaz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Triviák is kerültek fel a Kidnappedhez és a Slaves Of The Republichoz. A személyes kedvencem a Kidnapped triviájában: The Kiros bird is the word. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Hozzászólás ideje: 2011. December 31. (szerkesztve) Sőt a sztori-ark kommentár is megérkezett, ezúttal egy sneak-peak formájában, Ashley Ecksteinnel. Figyeljétek mi van a pólóján http://www.starwars.com/explore/the-clone-wars/ep411/#!/media/commentary Szerkesztve: 2011. December 31. - Werebazs Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Sőt a sztori-ark kommentár is megérkezett, ezúttal egy sneak-peak formájában, Ashley Ecksteinnel. Figyeljétek mi van a pólóján http://www.starwars.com/explore/the-clone-wars/ep411/#!/media/commentary Bárcsak érteném miről beszélgetnek Majd pár év múlva,talán.... Iszonyatosan várom már az új részt Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Más valaki nem tudná vezetni? Tudom hogy Dave Filoni Plo b*zi de azért néha előtérbe helyezhetnének olyan jedit is aki még meg se szólalt eddig. De ha már mindenképp Plo Koon (ugye láttátok az alábbi videóban Filoni asztalát és környezetét?-ez már beteg! ), akkor eressze össze egy kicsit Grievouss-szel vagy Dookuval. Az érdekelne, mit tud párbajban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hohó miket raktak itt fel suttyomban. Köszi csoli a guide képet. Jó kis rész lesz ez, bizonyítják az alábbi képek is. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. De ha már mindenképp Plo Koon (ugye láttátok az alábbi videóban Filoni asztalát és környezetét?-ez már beteg! ), akkor eressze össze egy kicsit Grievouss-szel vagy Dookuval. Az érdekelne, mit tud párbajban. Így igaz Hohó miket raktak itt fel suttyomban. Köszi csoli a guide képet. Jó kis rész lesz ez, bizonyítják az alábbi képek is. Hú köszi a képeket, ezek honnan vannak? Mert én csak az öt preview képet találtam meg a hivatalos oldalon Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Megint szegény Obi-wan fog szívni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hú köszi a képeket, ezek honnan vannak? Mert én csak az öt preview képet találtam meg a hivatalos oldalon Ugyanott vannak csak kicsit trükközni kell. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. (szerkesztve) Wookieepedia-n azt írják, hogy: A Deception és a Friends and Enemies című részek nem a Death Watch-ról szólnak majd, hanem Cad Bane és Obi-Wan akciójáról. Szerkesztve: 2012. Január 1. - Embo Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. A képek alapján ütős rész lesz ez is. Szerintem olyasmi lesz a sztori, hogy Anakin kiszabadítja Ahsokát, majd a srác elindul Kenobiért (ekkor fut bele Dookuba), a lány pedig a fajtársai megmentésére indul. Sőt, az is lehet, hogy Dooku végez a királynővel. Wookieepedia-n azt írják, hogy: A Deception és a Friends and Enemies című részek nem a Death Watch-ról szólnak majd, hanem Cad Bane és Obi-Wan akciójáról. Ezek szerint a Death Watch-os szál nem trilógia lesz. Így viszont a Luxxal kapcsolatos korábbi elmélet is borulni látszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Jól megkeverték a dolgokat. Ahsokás rész csak egyedüli lesz? Nehéz elképzelni. Aztán meg Bane együttműködik Obiékkal? Ajjaj mi lesz itt. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. (szerkesztve) Jól megkeverték a dolgokat. Ahsokás rész csak egyedüli lesz? Nehéz elképzelni. Aztán meg Bane együttműködik Obiékkal? Ajjaj mi lesz itt. Nekem ebből a sztoriból az jön le, hogy Obi-Wan kvázi beépül a börtön rabjai közé és együtt kell dolgoznia Cad Bane-el. De nem létezik, hogy Bane nem ismer fel valakit, akivel már megküzdött a Tethen. Ráadásul minek ez a cirkusz hogy Anakinnal és Ahsokával is meg kell küzdenie csak hogy kitartson az álca? Szerkesztve: 2012. Január 1. - Ody Mandrell Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Kiskósa kihagytál egy perjelet Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Kiskósa kihagytál egy perjelet Oppá, elnéztem, de szerencsére Ody résen volt, elnézést mindenkitől. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Előzetes a következő részből. Iszonyúan várom már! http://www.youtube.com/watch?v=9dzU7QKqtRg Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nem szoktam megnézni az előzeteseket, de ezt most megtettem, mert már hiányzott a folytatás. Jövő szombat, igaz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Nem szoktam megnézni az előzeteseket, de ezt most megtettem, mert már hiányzott a folytatás. Jövő szombat, igaz? Igen mi akkor láthatjuk. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Anakin megmenti a királynőt. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Hozzászólás ideje: 2012. Január 1. Igen mi akkor láthatjuk. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Anakin megmenti a királynőt. Én inkább bosszúra számítok. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. (szerkesztve) Mikor új rész lesz a héten, általában a hét közepe felé felbukkan az sw.comon a kezdőoldalon otromba szövegekkel egy új episode selector-ostól eltérő "epizódkép", ami elég jól szokott kinézni. Ezeknek szöveg nélküli változatából már dobtam egyszer egy kisebb pakkot, hátha valakit érdekel, mert háttérképeknek sem rosszak egy szélesvásznú monitoron. 1 szó mint 100; íme egy újabb pakk: Szerkesztve: 2012. Január 5. - csoli1138 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Újabb részlet a következő részből. http://www.youtube.com/watch?v=_utO9E6P_kw Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. (szerkesztve) Újabb részlet a következő részből. Ez durva volt Köszi Sky Szerkesztve: 2012. Január 5. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Fantasztikus képek csoli! R2 megint hozza a formáját. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Újabb részlet a következő részből. Hangulatos Iszonyúan várom Jók a képek csoli Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.