Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 6. Köszi csoli! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 7. (szerkesztve) Togeter Agan++++ Szerkesztve: 2020. Április 7. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 7. 8 perccel korábban, Bence1997 írta: Togeter Agan++++ Wat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 7. Szerintem erre gondolt. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 7. 8 perccel korábban, Iqvi írta: Wat? 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem erre gondolt. Igen, a videót akartam belinkelni plusz a rész címét... csak valamiért a laptopom billentyűzete megadta magát, először nem akarta a H betűt, hiába nyomtam, utána az Enter billentyű se működött és a vissza nyíllal is voltak problémák. A fenti dolog végül egy idegesség állapotát jelzi - hébe hóba még a küldésre is rámentem, de hogy hogyan azt ne kérdezzétek. Egy újraindítás segített. A dolgot amúgy nyugodtan törölhetitek. Apropó, a TogetH(!!!)er Again promóciós képei és a kicsit módosított szinopszis: Szinopszis: Spoiler Miután a testvérek jobban járnak nélküle, Ahsoka alkut köt a két lány szabadságáért és a saját szökését készíti elő, de szökése közben rájön a Pyke fűszerkereskedelem mögött álló igazi mesterelmére. Pormóképek: Spoiler 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Fent van a szokásos helyen a rész. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. (szerkesztve) A Star Wars: The Clone Wars 7. évada megfog magyarázni néhány elég kulcsfontosságú részletet az előzménytrilógia sötét végéből, felfedve azt, hogy olyan karakterek, mint Darth Maul vagy Ahsoka Tano, hogyan élték meg a Köztársaság bukását és a 66 -os parancsot. Hála a Star Wars univerzumnak, és az olyan projekteknek, mint a Solo vagy a Mandalorian, a rajongók már epekedve várják, hogy a 7. évad elérje a széria egyik legfontosabb mérföldkövét: a Mandalore ostromát. A sarkalatos csatában Ahsoka újra találkozik régi klónbarátjával, Rex századossal és bajtársaival, hogy megmentsék Mandaloret Darth Maul markából és a bűnszervezetétől. A ComicBook Nation Podcast leült Ashley Eckstein -nal beszélgetni, aki most a saját könyvéről, az "I Am Padawan" c. beszélt. A beszélgetés egy idő után eltolódott Ahsoka 7. évadbeli szerepéhez is - és Ashley szerint, a Mandalore ostroma hamarosan a Skywalker Saga nélkülözhetetlen része lesz. "Sok embertől hallom azt, hogy már ugranának is az utolsó történetszálra" - magyarázza Eckstein, így érzékeltetve, hogy a fanok már nagyon kíváncsiak a záró történetre - "Mi mind nagyon vártuk ezt a történetet, amióta a sorozatot 2013 -ban elkaszálták. A Rebelsnek köszönhetően azonban tudjuk, hogy Ahsoka él, azt is tudjuk, hogy túlélte a sorozatot, de nem tudjuk, hogy hogyan, miért és mi is történt. Ezek a kérdések nekem is megvoltak. Szóval megértem azokat, akik azonnal látni akarják a történetet." Ashley elmondása szerint, ez az esemény nem csak egy nagyon fontos része lesz a sorozat fináléjának, hanem a Saga fontos részét is jelenti: "Nagyon fontos, hogy tudd a Mandalore ostromát ahhoz, hogy utána megérts mindent, ami valaha is történt a Skywalker Sagában." A Mandalore ostromának vannak olyan következményei, amely mindenre kihat majd: legyen az az eredeti trilógia, a Mandalorian sorozat, a Rebels c. animációs sorozat vagy éppen a folytatástrilógia. Kedden pedig elvileg jön a megszokott előzetes. Szerkesztve: 2020. Április 11. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Annyit promozták már ezt az utolsó szálat, hogy ennél jobban már aligha várhatnám. Úgy tűnik nagy léptékben lesz hatása a benne lévő eseményeknek, ezért továbbra is úgy gondolom, hogy misztikus dolgokat is kapunk majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Azért Ashley ezt a hype-ot kicsit túl is tolta ezzel: "Nagyon fontos, hogy tudd a Mandalore ostromát ahhoz, hogy utána megérts mindent, ami valaha is történt a Skywalker Sagában." 40 év alatt nem kellett a Mandalore ostroma ehhez, nem most válik nélkülözhetetlenné. Elhiszem, hogy fog pluszt adni néhány dologhoz (Maulhoz, Ahsokához, Rexhez - vagy a Rebelshez, az ep3-hoz, a Solóhoz és a Mandihoz), de ekkora pluszban nem hiszek. De díjazom a lelkesedését. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 11. Ma belefutottam egy videóba, amiben azt taglalja a készítő, hogy miért Trace az egyik legrosszabb karakter az egész TCW-ben. A karaktert lehet teljesen jogosan nem szeretni amúgy, nem is ezzel van a baj, meg nem is a videóval, hanem az alatta lévő kommentszekcióval A sok tudatlan gyökér szidja a Disney-t, amiért nem tetszik nekik az Ahsoka-történetszál az évadból, miközben az arc története már jóóóóóóval azelőtt megvolt írva, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet Itt van egyébként a videó, akit érdekel: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Az 8. rész guide képe: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Köszi csoli! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. (szerkesztve) A sorozat utolsó két részének címe: 11. rész: Shattered 12. rész: Victory and Death A zárórész címe egyben utalás is a Dathomir fia c. képregényre, ahol Maul hadseregének jelszava volt a "Victory or Death" kijelentést. Szerkesztve: 2020. Április 13. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 13. Úgy tűnik, hogy a Nyx Okamit megszólaltató színész, Matt Yang King 1 hónappal a TCW 7. évada előtt se tudta, hogy le lett cserélve két lányra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Hát ez elég furcsa nekem biztos valódi ez a poszt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. 6 perccel korábban, Yoda József írta: Hát ez elég furcsa nekem biztos valódi ez a poszt? Rákerestem facebookon. Igen, valódi. Még képet is rakott melléje, ahol a karaktere van De a dátum miatt nekem fennakadt a szemem. Ezt kb. 3 héttel a 7. évad indulása előtt írta. Ekkora már elvileg látnia kellett volna az előzeteseket is - ahol ugye rendesen látszott, hogy Nyx helyett két lány van - továbbá ezek szerint nem szóltak neki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Én is megkerestem... Tényleg ott van. De amúgy ezt már a Celebration óta tudjuk, hogy a karaktere le lett cserélve... Ez, hogy nem szóltak neki, felfoghatatlan... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Szegény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Mi volt az ok, amiért le kellett cserélni a karakterét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Záró történetszál előzetes!!! Gatyákat felkötni! 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Hűde gyors vagy, már én is éppen írtam a posztot róla. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Hűde gyors vagy, már én is éppen írtam a posztot róla. I'm been waiting for this moment... for so many years. Amúgy az előzetesről: aztaleborultszivarvégitneki! Spoiler Ezekszerint megkapjuk azt a bizonyos Cato Neimoidia incidenst amit Obi-wan mondott Anakinnak az EPIII -ban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Old Friends Not Forgotten promóciós képek Spoiler 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Micsoda képek! Nem kicsit spoileresek is. Jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Én már nagyon felültem a hype-vonatra most tényleg legyen minimum olyan jó ez a 4 rész, mint a Sithek bosszúja bár lényegében ez is a Sithek bosszúja lesz, csak egy másik szemszögből 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. A fentebbi előzetes akkor a következő négy részből volt igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Éppen most , Ody Mandrell írta: A fentebbi előzetes akkor a következő négy részből volt igaz? Így van 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. (szerkesztve) 31 perccel korábban, Yoda József írta: Én már nagyon felültem a hype-vonatra most tényleg legyen minimum olyan jó ez a 4 rész, mint a Sithek bosszúja bár lényegében ez is a Sithek bosszúja lesz, csak egy másik szemszögből Ne is mond... nem vagyok rá felkészülve. Remélem itt azért elengedik magukat és azért kiszorítkoznak a 22 percből. A 6. rész volt 24 perces. Itt azért ha szabad kérnem, remélem meglepnek egy fél órás résszel. Az eddigi részek hosszai csak úgy mellékesen: 7.01 - The Bad Batch - 23:51 7.02 - A Distant Echo - 23:31 7.03 - On the Wings of Keeradaks - 18:22 7.04 - Unfinished Business - 23:07 7.05 - Gone With a Tace - 22:08 7.06 - Deal No Del - 24:13 7.07 - A Dangerous Debt - 21:20 7.08 - Together Again - 22:39 Szerkesztve: 2020. Április 14. - Ody Mandrell Ami nem spoiler azt nem kell elrejteni. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Az utolsó részről el tudom képzelni hogy hosszabb legyen az átlagosnál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 14. Álleejtős képsorok. A sorozat méltó lezárása lesz. Aztán jöhet egy instant EP3 megtekintés. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.