kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Bizony ez nagyon jó hir és számomra kissé meglepő is! De jó lenne ha még e hónapban a Celebration idején látnánk is belőle valamit! Én is erre alapozok! Azt hiszem ennyi idő után el lehet várni, hogy mutassanak valamit a rajongóknak... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. A starwars.com főoldalán van egy érdekes beharangozó a sorozattal kapcsolatban. Valaki megmondhatná melyik időzóna az a pacific? GMT-? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Én csak annyit tudok, hogy a pacific a Nyugat-amerikai időzóna. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Én csak annyit tudok, hogy a pacific a Nyugat-amerikai időzóna. Ami azt jelenti, hogy olyan kilenc-tíz órát érdemes hozzáadni és itt is látható lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. (szerkesztve) Ami azt jelenti, hogy olyan kilenc-tíz órát érdemes hozzáadni és itt is látható lesz. Igen, kb. tíz óra, tehát nálunk este 21:30 óra tájban várható. Szerkesztve: 2007. Május 24. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Én innen szoktam belőni az időzónákat. Elvileg a celeb4-re ígértek valami trailer szerűséget! Azt nagyon várom. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Nah már csak 2 óra kb. A POTC3 végére már nézhetem is! Yesss Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Elvileg 20:30 -kor érkezik! Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Elvileg 20:30 -kor érkezik! Izgatottan várjuk!! Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Izgatottan várjuk!! Jó lesz ez nagyon! Bár Dooku feje kicsit fura... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Áááááá ez k*rva f*sza! TETSZIK! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Nagyon jó a mozgáskompenzáció! Mondjuk a figurákat fejszeélcsapkodás után még simítottam volna rajtuk itt-ott, de TETSZIK így is Szóval mégse vagyok reménytelen eset (?) :D Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Van egy negatívum: a cartoon network-os rajzfilmeket folytatják, amiből teljesen kimaradtak a köztársasági tisztek szürke uniformisokban. Kár, mert a képregényekben már feltűntek, itt meg megint a sima rohamosztagosokkal volt tele a csillagrombolók hídja helyettük... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Nekem is tetszik Habár a főszereplők arca lehetne egy fokkal élethűbb is, de nem számít Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Van egy negatívum: a cartoon network-os rajzfilmeket folytatják, amiből teljesen kimaradtak a köztársasági tisztek szürke uniformisokban. Kár, mert a képregényekben már feltűntek, itt meg megint a sima rohamosztagosokkal volt tele a csillagrombolók hídja helyettük... Lehet, hogy majd lesznek azok is később Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. (szerkesztve) Nekem is tetszik Habár a főszereplők arca lehetne egy fokkal élethűbb is, de nem számít Nos igen. Ezeknek is fejszeéllel szabták a fejüket Lentebb direkt erre írtam a némi élsímítást Látszik, hogy a rajzfilmet folytatják. Szerkesztve: 2007. Május 27. - Oldfighter Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Nem rossz, nem rossz. Meghozta az étvágyam. A karakterek böszme bután néznek ki, de jobban bejönnek, mint a rajzfilm karakterei. A járművek viszont meseszépek... istenem, ahogy az az AT-TE megindult felfelé a hegyen... K*RVA JÓ VOLT!!!! Várom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hol lehet megnézni ezt a trailert? Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. http://www.starwars.com/video/view/000478.html Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. starwars.com Hát nekem a figurákon kívűl minden tetszik, csak az nem hogy ez ugyanaz mint a Cartoon-os CW, csak 3d-sítve.Az animáció elnagyolt, és össze-vissza kapkodnak a karakterek.Az emberek fejéről inkább ne is beszéljünk, Füle Zoli jobban hasonlít a Grófra mint ez. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. (szerkesztve) Hát ez nagyon jó.Nem gondoltam, hogy így meg tudják csinálni.Igazi Star Wars feeling árad belőle.Lesz mire megint várni.Végre látunk több csatát amiben Anakin és Obi-wan együtt harcol.Az űrcsták is kiválóak. Szerkesztve: 2007. Május 27. - frenkie Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Nekem tetszik, köszönöm a linket! Újra van mit várni! Donát Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hűűű, frenkie, nekünk aztán egyrugóra jár az agyunk Donát Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hűűű, frenkie, nekünk aztán egyrugóra jár az agyunk Donát Ja igen.Ugye az EP3 egyik hiányossága, hogy nem volt az űrcsatában, ahogy Anakin és Obi-wan harcol.Ja és naygon rövid is volt.Itt végre látjuk őket teljes valójukban harcolni. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Húúú hát ez nagyon menő! Karakterek csúnyák, valóban túl szögletesek. Nekem azért a rajzfilmes CW karakterei 100szor jobban tetszettek. De Akció minősőgben 100000szer a CW rajzfilm főlé nő. Abban csak a gyors pusztítással és a mennyiséggel tudták fokozni az akciót. Nagyon király!!! Már csak le kéne menteni, mert folyton ebben a sw.com felületen nézni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Ez baromi jó! Az akciók csodálatosak.... tényleg van mit várni. A végén a hypertér-ugrás a pilótafülkéből nézve óriási feeling Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Ez szerintem is ígéretes! Sokkal inkább, mint a régi CW volt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Nagyon, nagyon látványos. Az arcokkal nekem nincs bajom, egyedül Grivié. Az valami szörnyű lett. De tényleg teljesen más mint a pószteren. Kivéve Yodát. Várjuk szeretettel!!!! Nincs véletlenül vkinek egy letöltési linkje? Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Nincs véletlenül vkinek egy letöltési linkje? avi: http://www.kram-hochladen.de/download.php?id=NzU2NzY= Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. Hozzászólás ideje: 2007. Május 27. avi: Kiben-másban bízhatnék? Köszi Tibur Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.