Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hehe, már az egyik srác is felvetette azt amit nemrég éppen megjegyeztem Miss Karrdenak. Classic remake Szóval mostmár minimum ketten érezük ezirányba az Erő rezdüléseit Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. (szerkesztve) ITT egy cikk. Nem túl tartalmas, de szokás szerint rug egyet a Lucas-gépezetbe... viszont érdekes látni az alatta lévő hozzászolásokat... meglepően értelmesek. Látszik, hogy ma már nem akkora divat Lucast utálni, mint a prequelek megjelenése idején. A cikkel nem igazán kell foglalkozni, viszont az megemlítendő, hogy nyilván a minőség és a sikeresség az, amiért az SW franchise még ma is ilyen sokat hoz. Ha a 'sz*rt' -ahogy a kedves blog író fogalmaz- csomagolná be Lucas, a kutyának se kellene. A véleményezők között én nem sok értelmeset láttam. A szokásos felszín karcolgatás, meg hogy a 4-5-6 milyen jó. Ez nyilván azért jön be nekik, mert tele van akcióval. Szerkesztve: 2007. Szeptember 4. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. A véleményezők között én nem sok értelmeset láttam. A szokásos felszín karcolgatás, meg hogy a 4-5-6 milyen jó. Ez nyilván azért jön be nekik, mert tele van akcióval. Várják a sorozatot és ez jó jel! A Tartakovsky sorozat bejelentésekor minden fórumban hánytak, igy szerintem igenis jó jel hogy az emberek nagy része pozitivan áll hozzá, már csak azért is mert rajtuk, a többségen mulik az SW jövője... szerintem régen rossz ha csak a fanokat érdekli majd az SW és csak mi tudjuk értékelni. Az SW jövője most a TV-nézettségen múlik majd... nyilván nem a magyaron, de én örülök, hogy nem az általános fika a divat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Én sem érzem negatívnak, van egy-két hülye beszólás, de inkább a pozitív irányba mennek el a szövegek összeségében Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Csak nehogy ez a nézettség azt okozza, hogy teljesen megváltoztassák az SW alapjait és egy szerethető meséből valami action piff-puff legyen csak mert erre éhesek a "tudatlan" nézők. Bár én reménykedek, hogy Lucas észnél lesz és kordában tarja az írókat. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hát inkább legyen sok piff-puff, mint hogy az Ewok vagy a Droids rajzfilmsorozat infantilizmusa visszaköszönjön De egyébként igaz: non-stop gyakás az unalmas... reméljük tényleg érdemes lesz figyelemmel követni a sorozatokat Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Na nem a teljes kihagyásáról beszélek én se, csupán mértékkel a lövöldözésekkel Momentán valami szemmel is követhető űrcsata az jöhet dögivel Pár Z-95-ösért még talán tapsolnék is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Én ettől a 3D-s sorozattal sokkal többet várok (történet, és komolyság terén) mint a Tartakovsky féle CW -től. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. ITT egy cikk. Nem túl tartalmas, de szokás szerint rug egyet a Lucas-gépezetbe... viszont érdekes látni az alatta lévő hozzászolásokat... meglepően értelmesek. Látszik, hogy ma már nem akkora divat Lucast utálni, mint a prequelek megjelenése idején. A cikk már unalomig ismert SW-hez köthető hülyeségeit egész jó lenyelem (hála Zed Zérónak semmi újat nem mondott ez a cikk, sőt, felmerült bennem, hogy a kollega írta. De a stílus miatt ki van kizárva. Zed koma nem használ ilyen csúnya szavakat ). A 3D sorozatot meglepően sokan várják. Ami meglepő, mert olyanok is dőlnek-borulnak, akik az ep1-2-3-at meg utálják, mint a kakit (az említett kollega is várja). Ezt azért nem értem, mert szerintem ez sem lesz különb a filmeknél, sőt. Persze, valszeg ebben az van, hogy azt nem Lucas írja-rendezi. Istenem, egyesek már megszállottan gyűlölik szegény fickót, pedig ha nem lenne, akkor hogyan imádhatnák az ep4-5-6-ot? Na mindegy, de ez már poén: "a kockás flannelinget már-már kubai katonai egyenruha magasságokba emelő szakállas embernek" Mi kínja van a kockás flanelinggel? (Tipikus példája, hogy ott kötünk belé, ahol lehet.) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Én ettől a 3D-s sorozattal sokkal többet várok (történet, és komolyság terén) mint a Tartakovsky féle CW -től. Én attól félek ha a karaktereknek ekkora karikatúra jellegük van, akkor a történet is hasonló szintű lesz.Emlékezzünk csak az első rész lehetséges sztorijára, miszerint a Jediknek Jabba fiát kell megmenekíteniük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4. Én attól félek ha a karaktereknek ekkora karikatúra jellegük van, akkor a történet is hasonló szintű lesz.Emlékezzünk csak az első rész lehetséges sztorijára, miszerint a Jediknek Jabba fiát kell megmenekíteniük. Iegn, ez így első hallásra gázosnak hangzik. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. (szerkesztve) Hát minden esetre, én már alig bírom kivárni, hogy adják. Szerkesztve: 2007. Szeptember 7. - kudarmubat Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Tegnap takarítottam a számítógépemen és elém került a trailer. Ez még mindig fantasztikus. Nem tudom, milyen sztorikat kreálnak hozzá, de lehet, hogy ami első hallásra iszonyú rossz, a mozgásban letaglózó lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. első hallásra iszonyú rossz, a mozgásban letaglózó lesz. Ebben biztos vagyok én is. Egyébként kijött egy újabb bemutatkozó kis filmecske. Itt is láthatunk pár másodpercnyi új részletet. Megtekinthető itt. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. http://www.tvguide.com/news/lucas-wars-TV/070920-01 Lucas mondja: - 100 részt terveznek. Most kb. a 40-ediknél tartanak, jövő ősszel, amikor elkezdi adni a tv, kb. 60-nal lesznek kész. - Valószínüleg este 9 után fogják adni, és nem gyerekcsatornán Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Ezek jó hírek! Bár azt hittem, gyorsabban haladnak majd... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hát, jó munkához idő kell. Kérdés, milyen időközönként adják. Mert heti eggyel jó sokáig ellesznek. De napi egy leosztásban már nehezebb lesz befejezni a hátralévő 40-et. Persze, ha nem darabolják ezt is évadokra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Soknka tűnik az a 100 rész. Ekkora potenciál van a Clone Warsban? Meglátjuk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Miért ne, 100x25-30 perc még elég reális. Gondolom nem úgy lesz, hogy minden rész egy másik csata, mert akkor sok. Ha viszont 10-20 részen át tartó összefüggő sztorikat mesélnek el, akkor bőven jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Ez ok, csak mit tudnak ennyi részen keresztül mesélni? Mint tudjuk, főleg a főszereplők lesznek a fókuszban. Ha így van, nem lesz uncsi ennyi rész velük? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Ha eddig a hat részt nem untad meg ennyi év után akkor mit izgulsz egy ilyen sorozattól? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Ha eddig a hat részt nem untad meg ennyi év után akkor mit izgulsz egy ilyen sorozattól? Én már csak ilyen izgulós vagyok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Star Warsból sosem elég.Rengeteg mindent lehet mesélni Anakinról és Obi-wan-ról.Valószínű látni fogjuk Anakin miért lett a klónháború hőse. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. PG-13 lesz ez a kis aranyos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Ismét felkerült egy kis szösszenet az sw.com-ra, a készítők egyikéről. Őszintén megmondom, kezd nagyon kínos lenni ez a dolog. Ennek a tagnak is ugyan melyik a kedvenc rész? Persze, hogy a Birodalom....a kedvenc karaktere meg Luke... Remélem ezek a fickók nagyobb fantáziát vittek bele a sorozatba, mert ha nem, akkor elég gáz lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. (szerkesztve) Miért ne lehetne az ep5 a kedvence? Vajmi kevés összefüggés van a készítők kedvence és a munkájuk minősége között. Kivéve, ha ők a legfőbb főnökök, de az meg Lucas. Szerkesztve: 2007. Szeptember 29. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Miért ne lehetne az ep5 a kedvence? Vajmi kevés összefüggés van a készítők kedvence és a munkájuk minősége között. Kivéve, ha ők a legfőbb főnökök, de az meg Lucas. Elég fantáziátlanok, egy kaptafára készültek. Szajkózzák azt, amit a többi. Még szerencse, hogy ott van Lucas. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 29. Hadd legyen az Ep5 a kedvence, attól, hogy nekem nem az, még nem fogom az ízlését kritizálni. Luke meg teljes joggal a kedvence, hiszen neki is el kellett kezdeni valahonnan szóval engem ez nem zavar. Ha mondjuk Jar Jart mondott volna kedvencnek, az talán zavarna... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Újabb bemutatkozás az sw.com-on. Figyelmesebbek pár új jelenetet is elcsíphetnek. 3D CW kisfilm Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Ismét felkerült egy kis szösszenet az sw.com-ra, a készítők egyikéről. Őszintén megmondom, kezd nagyon kínos lenni ez a dolog. Ennek a tagnak is ugyan melyik a kedvenc rész? Persze, hogy a Birodalom....a kedvenc karaktere meg Luke... Remélem ezek a fickók nagyobb fantáziát vittek bele a sorozatba, mert ha nem, akkor elég gáz lesz. Ezek a bemutatkozások nekem túl amerikaiak... Őszintén szólva eléggé taszít az egész. Mikor láthatok végre bemutatkozásokat a szingapúri Lucas Animations-ból?? A kaliforniai sablonarcok helyett jöhetnének a sárgák Szeméy szerint sajnálom azt is, hogy az anime stílust teljes egészében elvetették. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.