ati Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Az új modellek tényleg jobbak. Remélem egyszer Palpatine is új modellt kap, mert elég furcsán fog kinézni Anakin mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Valaki fel tudna világositani mikor lesz téli szünet a sorozatban / természetesen ha ez már kiderült / ? Kicsit rég jártam erre a munka miatt így lemaradtam. Próbáltam visszaolvasni, de nem sikerült felfedeznem. Elöre is köszi !!! Év végén lesz egy két hetes szünet az ünnepek miatt, és annyi. Az új modellek tényleg jobbak. Remélem egyszer Palpatine is új modellt kap, mert elég furcsán fog kinézni Anakin mellett.Talán Palpatine -nak is új modellje lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Év végén lesz egy két hetes szünet az ünnepek miatt, és annyi. Tudtommal a szombati rész után is kimarad egy hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Tudtommal a szombati rész után is kimarad egy hét.Igen, de téli szünetről volt szó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Palpatine, Assaj, Dooku...mind kapott új modelt. Dooku esetében nem a ruhán, hanem a mimikán és az arcformán változtattak. "Also, look carefully in the weeks to come for visual refinements on Chancellor Palpatine, Count Dooku, and several new looks for Asajj Ventress." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Palpatine, Assaj, Dooku...mind kapott új modelt. Dooku esetében nem a ruhán, hanem a mimikán és az arcformán változtattak.Szeva Pápppá Hutt. Várod már az új részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Hú, nagyon várom már....imádom az új karakter modelleket...főleg Ashoka változott rettentően sokat. Kíváncsi vagyok, hogy az időugrást felvezetik -e, vagy csak úgy mennek tovább a dolgok mint rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Hú, nagyon várom már....imádom az új karakter modelleket...főleg Ashoka változott rettentően sokat. Kíváncsi vagyok, hogy az időugrást felvezetik -e, vagy csak úgy mennek tovább a dolgok mint rendesen. Spoiler: Érdekes lesz, mert legközelebb megint egy prequel rész jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Azért jó, hogy a készítők nem estek túlzásba az öregbítéssel kapcsolatban, hisz az egész TCW kb. három év alatt játszódik. Meg nem erősített források szerint, a christphsisi csata YE21-ben zajlik (kb. 1 évvel a geonosisi után), úgyhogy kb. 2 évet ölel fel a sorozat. Ezek után, olyan nagyot nem is ugorhatnának a sztoriban. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy azok a részek, amikben már az új modellek lesznek, a háború vége felé fognak játszódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Meg nem erősített források szerint, a christphsisi csata YE21-ben zajlik (kb. 1 évvel a geonosisi után), úgyhogy kb. 2 évet ölel fel a sorozat. Ezek után, olyan nagyot nem is ugorhatnának a sztoriban. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy azok a részek, amikben már az új modellek lesznek, a háború vége felé fognak játszódni. Azaz érdekes, hogy Anakinnak már eddig is nagyon ep.3-as kinézete volt. Az tuti hogy nagy ugrálásra nincs lehetőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Nagyon egyet tudok érteni Darth Sky mesterrel....szerintem is az új modellek alapján azok a történetek már az EPIII előtt közvetlenül játszódnak. Érdekes lesz látni mostantól előzmény részeket, folyamatosan váltogatni fogják a modelleket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Nem győzöm kivárni a holnapi részt, remélem megmutatkozik benne Ahsoka új harctudománya Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Nem győzöm kivárni a holnapi részt, remélem megmutatkozik benne Ahsoka új harctudománya Remélem majd a topikjában is kommentálod a részt, miután megnézted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Remélem majd a topikjában is kommentálod a részt, miután megnézted. Rendben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. (szerkesztve) Adok torrentlinkeket Spoiler: HDTV XviDhttp://thepiratebay.org/torrent/5969473/St..._HDTV_XviD-2HD_ 720p.HDTV http://thepiratebay.org/torrent/5969407/St...p.HDTV.x264-CTU Szerkesztve: 2010. November 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. (szerkesztve) Itt aztan valogathattok: Spoiler: http://www.scnsrc.net/tv/star-wars-the-clone-wars-s03e10-720p-hdtv-x264-ctu/ Szerkesztve: 2010. November 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megnéztem a részt, és modellek terén azt kell mondanom, Spoiler: nagyon jó a váltás, viszont Palpatine-nek csak a ruháján változtattak, bár az is sokkal jobb, mint az eddigi. Időrendhez: szerintem nem ez a rész előzmény, hanem a Senate Murders volt egy "utózmány", mivel az a rész egyedül állt, a mostani pedig folytatódni fog, a következővel, és ha igazak a pletykák, innentől kezdve lineáris lesz az időrend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. (szerkesztve) Megnéztem a részt, és modellek terén azt kell mondanom, nagyon jó a váltás, viszont Palpatine-nek csak a ruháján változtattak, bár az is sokkal jobb, mint az eddigi. Időrendhez: szerintem nem ez a rész előzmény, hanem a Senate Murders volt egy "utózmány", mivel az a rész egyedül állt, a mostani pedig folytatódni fog, a következővel, és ha igazak a pletykák, innentől kezdve lineáris lesz az időrend. Az elméletem megerősítést nyert az epguide által: ezentúl lineráis történetvezetést láthatunk majd, a Senate Murders pedig ennek a trilógiának lesz a 3. része. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Na kinek, hogy tetszett a mai rész? Látom már négy hsz született a rész topikjába is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Ha azt mondom, hogy nálam top10, az jelent valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Ha azt mondom, hogy nálam top10, az jelent valamit? Jelent bizony! Remélem nem a harmadik évadra gondolsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Jelent bizony! Remélem nem a harmadik évadra gondolsz. Nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Tényleg nagyon jó kis rész volt. Az egyik legjobb poiltikai az már biztos. Amire erősen rásegített a csodás látvány és az új karakter kinézetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Á pedig már úgy megnézném, pedig még angol felirat sincs. Egyébként egyre inkább érdeklődve figyelem Dzséjt, ahogy oda vagy a harmadik évadért. Viszont az epi gájdokkal mi lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Á pedig már úgy megnézném, pedig még angol felirat sincs. Egyébként egyre inkább érdeklődve figyelem Dzséjt, ahogy oda vagy a harmadik évadért. Viszont az epi gájdokkal mi lesz? Maholnap megkapod őket, legalábbis a két huttos részt mindenképpen. Az Evil Plans félig már kész van, annak neki álltam a hét közepén, csak közbe jött egy s más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Tudjuk már melyik modellidősíban lesz a kövi rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Tudjuk már melyik modellidősíban lesz a kövi rész?Szerintem a régiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Kár elbírtam volna még viselni a mostani rész folyatását Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Kár elbírtam volna még viselni a mostani rész folyatását Elvileg az újban lesz, mivel a következő rész ennek a folytatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Pursuit of Peace előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.